Şimdi Ara

★★★★★ Opel Mokka Kulübü ★★★★★ (43. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
890
Cevap
50
Favori
170.958
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4142434445
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Tavan da mı hocam bu sıkıntı .

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Bu yakıt tüketimi çok canımı sıkıyor. Şehir içi fazla basmadan kullanmama rağmen 8 lt altına düşmedim. Sözde 6-6,5 şehir içi tüketim diyor sitesinde. Olacak iş değil.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Merhabalar herkese. Aracimi yeni sattım 1.150 -1.200 bandinda konforlu kullanılabilecek ikinci el bir crossover arayisindayim. Mokka ile T-Cross arasindayim. Mokkayi baya begeniyorum, T-Cross yeni kasa ikinci elleri de daha piyasaya düşmedi zaten.

Ama bu tavanda boya atması yorumları beni biraz düşündürdü. Arabayı alınca tavana boya koruma seramik kaplama vs yaptırarak önüne geçen var mıdır? Ya da tavanda boya attıktan sonra vernikleme vs yazan gordum boyatmadan çözüm bulabildiniz mi acaba?

Bir de multimedya ekranlari aniden kapanabiliyor diye duydum, multimedia ile sorun yaşayan var mı?

Saygilar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gk_34 -- 13 Haziran 2024; 11:53:31 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gk_34 G kullanıcısına yanıt

hocam araç fiyatları daha düşer bence acele etmeyin bir de mokkanın kasası 2-3 yıl sonra değişecek artık. Toyota chr hibride falan da bakabilirsiniz.

• Arkadaşlar 2023 11. Ay çıkışlı 10 bin km Mokka aldım . Hayalet ekranın sağındaki ufak ekrenda anahtar lambası yanıyor .
    Ayrıca km sağındada anahtar işareti var . Sorun ne olabilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cannesz61 -- 13 Ağustos 2024; 16:35:11 >
  • Arkadaşlar Ultimate modelin matrix led farlarını nasıl aktife edebilirim . Uzunları açınca otomatik oluyor mu .

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • cannesz61 kullanıcısına yanıt

Hayırlı olsun kazasız sürüşler. Ne kadara aldınız? Km'nin yanında da anahtar simgesi varsa bence bakım zamanının geldiğini gösteriyor size. Yine de kitapçığa bir bakın..

• LUCI0 L kullanıcısına yanıt

Teşekkürler hocam . 1440 civarına aldım . CarPlay’e bağlanmadım hiç bir türlü . Kablolu kablosuz . Kablosuz için modül aldım oda çalışmıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cannesz61 -- 20 Ağustos 2024; 22:0:7 >
  • Merhaba. 2012 - 2016 arası model opel mokka almak istiyorum. Otomatik vites almayı düşünüyorum. Kullananlar memnun mu?

• barosgoal B kullanıcısına yanıt

Evet tavan

• cannesz61 kullanıcısına yanıt

Kazasız sürüşler, yaklaşık 2 senedir kullanıyorum, carplay'e kablolu bile bağlanmadım henüz :)

• eck02 E kullanıcısına yanıt

Kablonuz desteklemiyordur. Ben 2023 Hazirandan beri sorunsuz kullanıyorum.. Kablo önemli

• TANER1905 T kullanıcısına yanıt

Taner bey iyi akşamlar numaranızı atarmısınız opel mokkadaki yaşadığınız sorunun aynısını yaşıyorum yardımcı olurmusunuz?

• TANER1905 T kullanıcısına yanıt

05350122942 müsait olunca dönüş yaparsanız sevinirim.

• Hepinize iyi forumlar dilerim. 2022 Ocak çıkışlı, Mokka Elegance ile an itibariyle 95.000 KM olduk, aranızda bu kadar km yapan var mı :) Aracı genellikle istanbul trafiğinde sürerim. Şehir içi ortalamam 5.8 Litre, Kışlık lastiklerde 6.2 Litre, tek kademe klima açık olunca ise 6.2 Litre, Kışın ise iklimlendirme açık iken 6.7 litre tüketiyoruz. Neredeyse toplasanız 100 KM EKO MOD sürmüşümdür. Uzun yol da ise 4.8 Litre. Klima açık ike 5.3 Litre, Kışlıklarda ise 5.9 litre tüketiyoruz. Yazlık lastiklerimiz, fabrika çıkış standart olarak gelen Continental Eco Contact 6Q lastikleri ile 4 kez yama yaptırdık ve max 50 bin km yaptık. Ardından araştırma sonucunda FALKEN ZIEX ECORUN aldım muazzam iyi geldi, sert lastik türkiye yolları için gayet uygun, michelin hem pahalı hem de yumuşak, bridgestone ise pahalı, continental ise zaten kullandım başka marka seçelim dedim. Kışlık olarak ise kampanyadan pirelli cinturato winter 2 aldım. istanbulda kış zaten toplasanız 10 gün sürer. Aracın artıları bende ki boş paket olmasına rağmen, car play android auto, şerit ortalama sistemi, trafik levha tanıma, adaptif cruise control, 180 derece kamera, led farlar, arka sensör, gibi boş pakete göre dolu bir aracım olduğunu düşünüyorum. 15 ekim salı 2024 de opel gerçek de periyodik bakıma gireceğim henüz triger kayışımı değiştirmediler, araç garantisi sene sonunda bitecek ancak risk almamak adına son kez yetkili servise götüreceğim.Periyodik bakıma 10.500 TL fiyat verdiler. özel servisler de 5.000TL, birde araca kullanılan yağ total quartz ın psa grubu için özel olarak gelştirdiği yağı kullanıyorla sanırım, diğer yağ markalarında lubimatch yaptığımda ne castrol ne mobil ne motul ne liqui moly vs. aracıma uygun yağ öneremediler bileniniz varsa bilgi verebilir mi? özellikle liqui moly gibi kaliteli yağ almak isterim bundan sonraki süreçte, ilave olarak aracıma rockford fosgate ses sitemi taktıracağım araşıtrmalar sonucunda tr de ki resmi yerleri bayi olarak bağcılar da görüştüm 15k fiyat verdiler gayet de uygun bagajımız zaten ufak iyice küçülecek ama bu arabaya iy ses sistemi şart diye düşünüyorum. Bu arada LASTİK ile alakalı bütün soruları doğru şekilde cevaplayabilirim AKO grup çalışanıydım.

• rodiena17 kullanıcısına yanıt
    Tavsiye etmem . 2023 elegance var bende yakıt şehir içi 11 litre , malzeme kalitesi düşük ,iç hacmi ve bagaj hacmi küçük .

• 2023 elegance mokka var bende saati geri kalıyor aynı sorunu yaşayan var mı ? Yada çözümü bilen var mı ?

• Merhaba, Opel mokka elegance ekrandaki hararet, su gostergesi hangi çizgide olmalı,

Aralik 2023 çıkışlı

Yağ ve antfiriz suyuna nasıl dikkat etmemiz gerekiyor

• uygremre U kullanıcısına yanıt

Hocam merhaba

Elegance 9 binde aldım, şimdi 10100 km, yılı aralık 16 da doluyor

Ne zaman bakıma girmem gerekiyor, ne kadar tutuyor

İlk bakımda neler yapıyor servis, yardımcı olabilirmisin

• Merhaba 2023 Mokka Elegance kullanıyorum. Araçta şerit takip sistemi aktif. Fakat şerit ortalamayı bir türlü aktifleştiremedim. Nasıl yapıldığı hakkında yardımcı olur musunuz?

• 
Sayfa: önceki 4142434445
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.