Şimdi Ara

Opel neden geriledi? (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
229
Cevap
1
Favori
9.480
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: HondAta

Lan şu konuda yazmayım dedim de , insignia'ya kusursuz işçilik diyenler hiç ön göğüs'den gelen tıkırtı senfonisini dinlemiş mi acaba

Bahsettiğin kronik sorunu honda halletmi mi acaba? kullanıcılar selpak dıhıyodu cama
  • quote:

Orijinalden alıntı: wehrmacht

quote:

Lan şu konuda yazmayım dedim de , insignia'ya kusursuz işçilik diyenler hiç ön göğüs'den gelen tıkırtı senfonisini dinlemiş mi acaba

Bahsettiğin kronik sorunu honda halletmi mi acaba? kullanıcılar selpak dıhıyodu cama

Hiç öyle bişey duymadım , kendim de 3 yıldır kullanıyorum 70.000 km devirmişim , tıkırtıdan şikayet etmedim , çünkü tıkırtı rahatsız edici boyutta değil , o dediğiniz olay yalıtımdır.

Ayrıca benim yazdığıma karşılık başka bi marka katmak yeirne (kullandığım marka genelde karşıma çıkıyor ne yani benim aracımda olan bi sorun başka bi arabada olunca eleştiremezmiyim ? ) bana cevap verebiliyorsanız verirsiniz.

Buyrun girin opel ve insignia forumlarına , insignia için en çok şikayet edilen husus iç mekanda ki çıtırtılar.

• quote:

Orijinalden alıntı: ~Lion King~

quote:

quote:

quote:

quote:

OPEL INSIGNIA

KUSURSUZ İŞÇİLİK

Opel neden geriledi?

USA da kalite lüks zenginlik nedir diye sorarsan cadillac derler sonuç;

Opel neden geriledi?
    ra

bir şey farkettim. cadillac'ın farını ön ızgarısını elinizle kapatın geri kalan insignia ile tıpatıp aynı?

Ve opel bunu hep yapıyor bkz; cadillac catera

melez bir markamız var.

GM in bel kemiği diyorum

• quote:

quote:

quote:

Hiç öyle bişey duymadım , kendim de 3 yıldır kullanıyorum 70.000 km devirmişim , tıkırtıdan şikayet etmedim , çünkü tıkırtı rahatsız edici boyutta değil , o dediğiniz olay yalıtımdır.

Ayrıca benim yazdığıma karşılık başka bi marka katmak yeirne (kullandığım marka genelde karşıma çıkıyor ne yani benim aracımda olan bi sorun başka bi arabada olunca eleştiremezmiyim ? ) bana cevap verebiliyorsanız verirsiniz.

Buyrun girin opel ve insignia forumlarına , insignia için en çok şikayet edilen husus iç mekanda ki çıtırtılar.

Hayır mesele cam ile göğüsün birleşim yerlerinin uyumsuzluğundan ileri geliyor yalıtım değil yani.

Evet orada biraz çamur yaptım kabul ediyorum haklısın. Kullandığın markanın çıkmasının sebebi nicikinden ileri geliyor sanırım.

• gecen chevrolet camarro nun icine oturdum. direksiyonu, cam acma tuslari filan tipatip turkiye chevroletiyle ayniydi. e bi zamanlar turkiyedeki chevroletler icin daewoo diyorlardi. camarrolari has mi has amerikan saniyordum ben biraz daha ozgun olmasini beklerdim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ~Lion King~ -- 24 Şubat 2013; 1:52:31 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

OPEL INSIGNIA

KUSURSUZ İŞÇİLİK

Opel neden geriledi?

Opel neden geriledi?
    ra

bir şey farkettim. cadillac'ın farını ön ızgarısını elinizle kapatın geri kalan insignia ile tıpatıp aynı?

Ve opel bunu hep yapıyor bkz; cadillac catera

melez bir markamız var.

GM in bel kemiği diyorum

bu bir şakamı, böyle bir photoshop üzerinden niçin yorumlar yapılıyor?
    eğer değil se aracın modelini söyler misiniz? biz de öğrenelim

• geriledimi falan bilemem ama 2000 li senelerde zafira opc vardı fenaydı o zamanlar 0 100 sprinti 7.7 diye hatırlıyorum
  • quote:

quote:

OPEL INSIGNIA

KUSURSUZ İŞÇİLİK

Opel neden geriledi?

Opel neden geriledi?
    ra

Güzel shoplanmış.

• Yeni opel sedanı gördükten sonra gerilemiş diyemem
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.