Şimdi Ara

opel omega hakkında bilgi (9. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
169
Cevap
2
Favori
96.463
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: mbaspinar74

Merhaba arkadaşlar epey bir araştırmadan sonra almak istediğim aracı buldum sanırım

http://www.sahibinden.c...-omega-202980931/detay/

Araçta değişen yok boya yok gerekli bakımları yapılmış lastikler sıfır bu araç hakkında yorum yapan olur mu ne dersiniz 14 anlaştık gibi

Araç güzel görünüyor. Hayırlısı olsun inşallah. Omega kullanıcısını pişman ettirmeyen bir araç. Yolda giderken yaptığınız masrafları size unutturur.

• custi kullanıcısına yanıt
    Selamlar..aracınıza lpg taktırdınızmı ? taktırdıysanız yakıt değerleri nedir bilgi verebilirmsinz...
  • ARKADAŞLAR 2.5 OMEGA ALICAM ANCAK ARAC HAVA FILTRESI PATLATMIS ACIL SORMAK ISTEDIKLERIM VAR ,YARDIMCI OLURMUSUNUZ
  • Merhabalar;

Forum da henüz yeniyim, yanlış bir şey yaparsam şimdiden kusuruma bakmayın. Konu tarihi konuşöalar çok eski ama bir umut şansımı deneyim :) Bu konu altındaki yorumların çoğunu okudum. Ama çevremdeki insanların alma bu arabayı seni üzer söylemleri beni korkutmuyor değil. Linkteki araç alınır mı sizce. Özellikle bu motora sahip bir omega bakıyordum. Bu araç yurtdışından geldiği ve Türkiye'de nadir bulunduğu için herhangi bir sorun yaşar mıyım?

Şimdiden çok teşekür edrim.

• quote:

Orijinalden alıntı: hgkorkmaz

Merhabalar;

Forum da henüz yeniyim, yanlış bir şey yaparsam şimdiden kusuruma bakmayın. Konu tarihi konuşöalar çok eski ama bir umut şansımı deneyim :) Bu konu altındaki yorumların çoğunu okudum. Ama çevremdeki insanların alma bu arabayı seni üzer söylemleri beni korkutmuyor değil. Linkteki araç alınır mı sizce. Özellikle bu motora sahip bir omega bakıyordum. Bu araç yurtdışından geldiği ve Türkiye'de nadir bulunduğu için herhangi bir sorun yaşar mıyım?
    https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-opel-2000-model-turbo-dizel-degisensiz-orjinal-kilometre-602772866/detay

Şimdiden çok teşekür edrim.
    Dizel versiyonları ülkemize çok az gelmişti. Benzinli motorlara yönelmenizi öneririm. Yedek parça ve usta sıkıntısı yaşamazsınız böyle tercih ederseniz.

• merhabalar yaklaşık 3 seneden fazla opel omegaya binmiş biri olarak bahsedeyim 1995 model 2.0 cd modeli idi bendeki araçta 2 yönlü manuel klima bile vardı arka perde falan sunroof eksik olan modeli idi öncelikle

araç gemi gibiydi
    süspansiyon sistemi gayet güzeldi
    motor performansı şehir içinde ağır kalsa da uzun yolda pişman etmiyordu 210 km yi gördüm
    yakıt olarak şihir içinde 40-50 kuruş arası yakıyordu
    yedek parça çok pahalı değildi ama ustası zor
    bazı parçalarını bulmak çok zordu çıkmacı veya hurdacılara bakman gerekiyordu
    ferah bir arabaydı D SEGMENTİ OLDUĞU İÇİN
    ben arabayı niye sattım peki :)))) araç model olarak eskimişti bu bir iyi bir bakı istiyordu uzun süre kullanmak için birde aracın burnu öne doğru eğik olduğu için zatmadan önce bir puntoya çok hafifçe çarptım kırmızı ışıkta aracın ön radyatör koruma demiri eğilmişti o derece ondan sonra soğudum arabadan ama hala içim gidiyor orası ayrı
    opel opel olalı böyle bir araba yapmadı desem yeridir.

• bu mesaj çok faydalı bilgiler içerdiğinden kendime saklamayı tercih ettim :)))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kavranhan -- 22 Mayıs 2019; 17:2:4 >
  • Orcunsau kullanıcısına yanıt
    Üst sınıf olduğu için tutulmuyor diyorsunuz malum yüksek motor hacmi ve yakıt vergi vs bizde vardi 2.2 çok memnunduk opelin güzel araçlarından biri zaten kaliteli araçlar motor hacmi ve yanlış algi yüzünden dolayi tutulmuyor örneğin avensis omega sonata bu 3 de çok guzel araç

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • asi_ A kullanıcısına yanıt
    2.5TD kullanıcısı var mı acaba?
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.