Şimdi Ara

Opel Tigra alacağım hakkında bilgiler (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
28.445
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • oo benim konu coşmuş biraz ben şimdilik vazgeçtim tigradan peşinat verip kalanı taksitle araba almayı düşünüyorum ama tigra da içimde kaldı resmen
    ayrıca travesti arabası denmesi burda çok saçma çünkü burada size tigrayı soran kişi de travesti olabilir burada insanın cinsinden yada tercihinden çok üst kişiliği olan insan üzerinden yorum yapmak daha mantıklıdır
  • quote:

Orijinalden alıntı: besyo1980

İlgilendiğiniz için Teşekkür ederim Umut bey. Peugeot 307 vardı bende dizel o sıkıntı oluyodu. Tigrayı Lpg düşünüyorum oyüzden sıkıntı olmaz herhalde.

rica ederim.. dizeller dediğiniiz gibi sıkıntı olabilir ama sogukluk faktörüde önemli şırnakte birazcık kaldım ama yazındı,yüksekovada -44 leri gördüm yolda giden dizel arabanın mazotu donup stop ettiğini,lpgli araçın tankının komple donduguna şahit oldum,kaçak lpg satanlarda vardır muhtemelen mutfak tüpü 35-40tl iken 8-10 tl ye doldurtuyordum
    bu arada ugurum market duruyormu ? şırnagın tek migrosu

• quote:

Orijinalden alıntı: yusei

oo benim konu coşmuş biraz ben şimdilik vazgeçtim tigradan peşinat verip kalanı taksitle araba almayı düşünüyorum ama tigra da içimde kaldı resmen
    ayrıca travesti arabası denmesi burda çok saçma çünkü burada size tigrayı soran kişi de travesti olabilir burada insanın cinsinden yada tercihinden çok üst kişiliği olan insan üzerinden yorum yapmak daha mantıklıdır

konu patladı gittiii hocamm...
  • Allah' a şükür soğuk konusunda da sorunumuz yok. Ben Şırnak yazmışım Şırnak'ın ilçesi Cizrede ' yim Cizre sıcak oluyor. Artık Gazada dikkat edecez napalım :)
  • Merhaba bende niyetliydin hatta buradaki yorumlarıda okudum ve bugün bir araç bakmaya gittim ,dışarıdan hoşuma gitti ama benim gibi 165 boyunda biri bile arka koltuğa oturduğunda kafası cama değiyor ,o kadar saçma yapılmışki Allah korusun bir kaza veya fren anında kafa cama çarpar ,alacaklar iki kişi olarak düşünsünler , sanırım esas ilgi olmaması bundandır .
  • güncel
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.