Şimdi Ara

Opel Tigra alacağım hakkında bilgiler

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
28.445
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar opel tigra almayı düşünüyorum kullanan binen arka koltuğunda oturan birileri varsa bilgilendirebilirler mi ?
    not : hala o travesti arabası demeyin bi zahmet onlar geri kalmış düşünce

• bilgisi olan yok mu
  • quote:

Orijinalden alıntı: yusei

not : hala o travesti arabası demeyin bi zahmet onlar geri kalmış düşünce

Bunu diyecektim ama sen yazmışsın
    Parça bulma sıkıntısı mevcut Tigra'larda. Tip olarak sportif olabilir ama ben önermiyorum. Bir kaç kere sürüş imkanım oldu.
    Bence Opel'in en kötü modellerinden birisi.
  • toplumsal yorumlardan çok teknik yorumlar önemli benim için sonuçta tüm arabalar unisex üretiliyor. bide ben hergün taksimdeyim yıllardır daha bi kere bile tigra görmedim beyoğlunda
    peki hiç arka koltuğuna oturdun mu arkası nasıl oluyo bunların sonra şoför koltuğunda otururken görüş ne durumda arabaya ne kadar hakim olunabiliryor
  • kimse yok muu bari başka bi araba önerin
  • Yıl itibari ile yıpranmamış araba bulman zor biraz

Tasarım olarak iyi konfor olarak çok bir şey bekleme derim

Park sorunu olmayan ufak bir araba alınabilir

Travesti olayına bir şey demiyorum görmedim hiç desem yeridir
  • SAZ GİBİ ARABA ALACAKSAN ORJİNALDEN SUNROOFLUSUNU ALMANI ÖNERİRİM KEYFİ Bİ BAMBAŞKA OLUYOR...
    TRAVESTİ MUHABBETİNE TAKILMAYA GEREK YOK,
    ÖN PANELDE DEĞİŞME OLMASIN ÇAMURLUK KAPUT DEĞİŞŞESEDE SIKINTI OLMAZ...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Peugeot 406 Hakkında Herşey
    18 yıl önce açıldı
    Citroen C5 hakkında bilgi
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Arkadaşlar siz bu işi çocuk oyunu bellemişsiniz. Hiçbir deneyim yok hiçbir tecrübe yok pert olmuş suyu çıkmış arabaya binmiş olursunuz ondan sonra bu araba böle bu araba şöyle yazarsınız. Harbi terbiye sizde sıfır. Ben yarın kredi çekip güzel bir tane buldum onu alacam 1 haftaya kalmadan. Bırak travesti feriştahı binsin benim zevkimi kıramaz bu arabadan. Bu arada eğer arabayı alamıyorda ona laf yapıyorsanız yuh size. Hiç aile terbiyesi yok. Bende o zaman siz ve sizin gibiler hakkında şöyle düşünüyorum: Sizsiniz o benzettiğiniz tiplemeler. Hadi bakalım şimdi ne olacak. Yazıklarlar olsun insanı böyle zıvanadan çıkarttıranlara. Bende siz gibilere inat zevle binecem o arabaya. Arkasınada kocaman bir Osmanlı tuğrası yapıştıracam adam gibi yanlamadan uslubumla gezecem. Hadi gelin bana da bakın öyle gözle. Ki ben de kocaman aileye sahibim ama sırf zevkine alacam. Öyle akıl kıtları hariç herkese selam.

Bu arada bu linke tıkla bak arabanın tam teknik dökümü

www.auto-data.net
    1994 Opel Tigra A 1.6 16V (106 Hp) | Teknik özellikler, yakıt tüketimi , Boyutlar
    http://www.auto-data.net/tr/?f=showCar&car_id=2024

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CivanliDeli -- 29 Ocak 2013; 1:31:13 >

• HOCAM ŞAHSINIZA VE ALACAGINIZ ARAÇA HER HANGİ Bİ OLUMSUZ YÖNDE HAKARET İÇEREN Bİ İÇERİKLİ MESAJ GÖREMEDİM BEN...
    NEDEN BU KADAR HİDDETLENDİGİNİZİ ANLAYAMADIM AÇIKÇASII
    OPEL TİĞRA SAZ GİBİ ARABA DERKEN İYİ ANLAMDA SÖYLEMİŞTİM,HAFİFTEN OTO-ALIM SATIM İŞİYLE UĞRAŞTIM BİRAZ GALERİCİ ARGOSU AGZIMIZA BULAŞMIŞ..
    ŞİMDİDEN HAYIRLI UĞURLU OLSUN.. KAZASIZ BELASIZ GÜNLER..
  • Güzel arkadaşım bak ben normalde tofaş hastası bir insanım. Normalde çoğu vatandaş ya avrupa yada japon al der ama ben neden belli sebeplerden bu arabaya acayip hastalandım.İyiki piyasası yok yoksa 20 den aşağı bulamazdım istediğim arabayı. Ya gidip 90-01 model tofaş a para verip niye hararetten dolayı sıkışık trafikte darlanayım.Yada kaporda ince diye niye yollarda kaçak gezeyim. Söz konusu son model arabalardan bahsediyorum. Vesselam hem klima hem sunroof hem abs hem airbag hem esp vs. ben 12-13bin tl arası alabiliyorsam bırakında tigra olsun yada megane coupe hemde sarısından hem bu arada benim bildiğim bmw, audi, woswos, mersolara bu aralar daha fazla ilgi gösteriyorlar. Neyse burda kırıcı olmak değil amacım foruma kişisel görüşlerimle kalabalıkta yapmak istemiyorum. Tek derdim bu araba hakkında alabileceğim bilgilerdi ama saolsun bazıları arabaya tek uygun gördükleri şeyin travesti arabası olması deyişleri hadi onu geçtim madem birisi arabaya bu yakıştırmayıki yapmış bir daha bir daha aynı şeyi farklı kişilerin yazması niye onu anlamıyorum.Saygılar...

• Bu arada arabamı aldığım zaman her ne yaparsam yapayım hepsini özellikle görsel olarak yayınlayacağım.
  • BEN ZATEN TRAVESTİ OLAYINA TAKILMA YAZDIM,KİM NE DERSE DESİN BENCEDE TİĞRA 10 NUMARA ARABA...
    BANA SORARSAN SUNROOF OLSUN,TİĞRADA SUNROOF ÇOK YAKIŞIO VE AYRI BİR LÜKSÜ VAR
  • Zaten beğendiğim arabada sunroof var ve gri renkte elimde tofaşımdan kalma 5 aylık 16" 7,5 offset brock jant üzerindede starmaxx v desen ince yanak spor lastik var göbek uyuyor bir onları birde bu siyah zeminli far ve ledli stoplarını takacam ondan sonra tadından doyulmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CivanliDeli -- 29 Ocak 2013; 19:37:57 >
  • ooo o zmn 10 numara olur starmaxtan memnun musun bende benim araça almayı düşünüyorum v olayı bitirdi beni ama yolda patlamayalım nasıl tutuşu memnunmusunuz?
  • Emin ol yola seni resmen çiviliyor yaz kış ıslak kuru asfalt yada satabilize toprak fark etmiyor adam gibi gidiyorsun yolda hele birde araba tofaş olupta o virajlardan ani çıkışlar yapmak varyaaa kısacası muhteşem ben pişman olmadım sende olmazsın
  • teşekkürlerr...
  • Selam Arkadaşım bende Tigra alacam devamlı bakıyorum temiz bişey. Şırnak' ta öğretmenim 10.000 lirayı geçmeyecek Gümüş Gri 1998 model üstü temiz bir araba görür duyarsanız haber verirmisiniz. Şimdiden teşekkür ederim. Tigrayı kötüleyenlere bende aldırmıyorum o paray o özelliklerde bir araba yok. Gidip Broadway alsan oda o fiyatlara yakın hiç bir özelliğide yok.
  • hocam şırnaktaysanız tiğrayı size pek tavsiye etmem..opelin hiçbir versiyonu gelmez neden derseniz bende yüksekovada görev yaptım kaçak benzin muhakkak fiyatından dolayı cazip gelmekte veya petrollerden alsanız firma vermeyim ama çogu muhakkak kaçakla karıştırmakta ırak benzininde opeller problem çıkartmakta..görürsem ilgilendiğiniz gibi araç muhakkak burda paylaşırım..
  • toyota derim sulu benzini gaz yagını yakan tek araç :)
  • İlgilendiğiniz için Teşekkür ederim Umut bey. Peugeot 307 vardı bende dizel o sıkıntı oluyodu. Tigrayı Lpg düşünüyorum oyüzden sıkıntı olmaz herhalde.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.