Şimdi Ara

Opel Türkiye Bizi Nasıl Kandırdı? Neden Sattığı Aracın Arkasında Durmadı? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
1
Favori
2.593
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

"Tabi ki bu donanımların olmadığı teknik föye göz atıldığında anlaşılıyordu" bunu ben mi yazdım acaba?

• alman arabasında paran varsa bmw-merso yoksa volkswagen.. gerisi tamamen traş.

• Acil Stop kullanıcısına yanıt

şortla gelip cebinden sınırsız kart çıkarması onun çok parası olduğunu gösterir, başka bir şeyi göstermez. ben terlikle gelmeyi karşıdakine saygısızlık olarak görürüm. kıyafetle adam olunmaz ama duruma göre giydiğin kıyafet karşındakine verdiğin değeri gösterir. terlikle plaja gidilir, bakkala gidilir. başka yere gidilmez. benim hayat görüşüm bu, bu konuda başka bir yol alabileceğimi sanmam.

• Yahu şorta nereden geçtiniz, bırakın şortu terliği...

Moderatör arkadaş, eğer tüketici olarak gelecek araç için sözleşme, teslim formu şu bu tarzı bir şeyler imzalamışsanız Opel bunun içinden çok güzel sıyrılır. Zira kataloglarda da "ülkelere göre satılan araçlar görselden farklı olabilir, sunulanlar farklı olabilir" vs diye ibareyi çakar hemen.

Haa bunların hiçbiri yoksa, efendim Ultimate donanım gelecek, GS donanım gelecek, içinde bunlar olacak denildi ve bir şeyler imzalayıp anlaşıldıysa, efendim GS geldi ama içindekiler bununla gelmedi gibi bir saçmalık olmaz. Adamlar hangi arabanın nasıl geleceğini it gibi biliyor. Hatta çoğu ülke paketi distribütör tarafından belirlenip geliyor.

Bu durumda iadeye kadar gidebilir iş. Ama mahkeme şu bu uğraş dur... Ancak başka türlü de çözülemez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ormanci -- 6 Aralık 2023; 13:22:51 >
  • özkonak50 Ö kullanıcısına yanıt

Navigasyon paketli aracım. Dediğim gibi ekran 10'' ama yanlarında fonksiyon yok çizgi ile ayırılmıl, 7'' kullanılabilir alanı var.

< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • 19can84 1 kullanıcısına yanıt

Diğer donanımlar için yazmıştım onu, parça parça mı okuyorsunuz anlamıyorum ki.

• Anladığım kadarıyla otomobil incelemesi yaptığını iddia eden ama aslında para karşılığı otomobil reklamı yapan(ve bunu videoda dile getirmeyen) çakal sosyal medya kanallarının kurbanı olmuşsunuz.
    Bu adamlara para karşılığı istediğiniz yalanı söyletebilirsiniz.
    Açıp teknik özellikler dökümanını 1 kez bile okumadan papağan gibi söyleneni tekrar etmişler çünkü kendilerinden talep edilen bu.
    Bu alçaklara güven olmayacağını yaşayarak öğrenmişsiniz maalesef.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Yeni corsa lansmanında yeni alt yapıyı tanıtıp eski altyapı ile gönderiyorsa hukuksal olarak birilerine danışın bence.

• powermoon kullanıcısına yanıt

şimdi ilanlara baktım 3 tane gs var makyajlı kasa,2 si küçük ekran diğeri buyum ama kenarları boş dediğiniz gibi.

elde kalan eski altyapı araçları makyajlı tampon far takıp yollamışlar heralde.

"Araç Türkiye'de online siparişe açıldı. Araçlar teslim edilmeye başlandı. Ve sürpriz, Corsa-e GS'ler tamamen eski alt yapıyla gelmişti, bir çok donanım eksikliği mevcuttu (Öncelikle adaptif hız sabitleyici yoktu. Jantlar 16'' olarak geliyordu. Anahtarsız giriş yoktu. Ekran görünüşte aynı 10'' ama kenarlardan kısıtlanmış 7'' ekran olarak çalışıyordu, yazılımı komple eski tipti. Geri görüş kamerası daha dar ve çözünürlüğü daha düşüktü. Kablosuz Android Auto ve Apple Car Play yoktu. Koltuklar farklıydı. Farlar standart LED olarak geliyordu. Masajlı koltuk yoktu. Hatta aracın iç animasyonlarında bile eski kasa Corsa görseli bizi karşılıyordu.)

Tabi ki bu donanımların olmadığı teknik föye göz atıldığında anlaşılıyordu, ama bir donanım hariç. Teknik föyde kablosuz Android Auto ve Apple Car Play mevcut görünmekteydi. "

https://forum.donanimhaber.com/store/3e/0a/ac/3e0aac088ffa2be7cb3d9b729c20bbe5.png

adaptif hız sabitleyici yok diyorsun, pdf'te de yok.

jantlar 16 diyorsun, pdf'te de 16,

anahtarsız giriş yok diyorsun, pdf'te de yok,

ledler standart diyorsun, pdf'te de standart (mercekli veya matrix dememişler)

zaten kendin ağzınla da demişsin kablosuz android oto dışında fark olmadığını "Tabi ki bu donanımların olmadığı teknik föye göz atıldığında anlaşılıyordu" diye.

kendin tanıtım videosunu izleyip, broşüre- sipariş listesini okumadan-bakmadan alış veriş yapmışsın gelmiş burada mağdur oldum diye konu açıyorsun.

konuda okuması gereken birşeyi okumayan-anlamayan tek bir kişi var o da sensin.

• 19can84 1 kullanıcısına yanıt

Saygı çerçevesi içinde kalırsanız sevinirim.

Donanım farklarının föyde yazıldığını zaten ben kendim yazmışım.

Siz problemin odağından uzaktasınız, yeni Corsa broşüründe PSA'nın yeni arayüzü görünmesine rağmen elektrikli model eski elektronik altyapı ile eski arayüz geliyor. 2023 model araç alıyorsun ama 2019 model geliyor. Daha ucuza satılan benzinli modeller yeni altyapı ile geliyor.

Siz kabul ederdiniz bu durumu yani, online sipariş ekranında, broşürde, föyde 2023 model, arabayı teslim alınca eski kasa geldi ama napalım sağlık olsun mu derdiniz?

• alkgs A kullanıcısına yanıt

Burada onların da suçu yok. Opel, basın toplantısında sadece motoru farklı olacak demiş editörlere.

< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • özkonak50 Ö kullanıcısına yanıt
    Ekranın kenarı boş nedir yahu. Böyle bir rezillik inanılır gibi değil. Kim kabul eder bunu?

• beyinsis B kullanıcısına yanıt
    Hocam, bazı zihniyetler böyledir yanlış hatırlamıyorsam bir konuda hondanın yağmur sensörü çalışmayınca kabahati buluta bulan bir zihniyet vardı, işte bazıları böyle düşünüyor.

• Malesef memleketimiz tüketicisi.

• bu aracın test sürüşünü yaptım. Makyajsız kasa olan elektrikliyi kullandım.

yeni gelecek araç bunun motor olarak aynısı ama dışarıdaki gibi olacak içi-dışı dediler. Dışarıda full donanım bir corsa duruyordu.

haliyle test sürüşünde aracın tepkilerine baktık, sonra dışarıdaki aracın içini inceledik...

aracı almamamın tek sebebi: kendi aracımı almamış olmaları idi. Piyasa da durgun olunca vaz geçtik.

büyük geçmiş olsun.

edit: paranızı almanıza sevindim. bilgilendirme için teşekkürler .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mr.big -- 3 Ocak 2024; 15:25:42 >
    Öncelikle hayırlı olsun.

Hayret otomobil konusunda bu kadar kısa sürede olumlu sonuca ulaşmak şaşırttı doğrusu.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Aynı sorundan dolayı ben de almaktan vazgeçmiştim. Editörler156 hp motor gelecek dıye vıdeolsrı ılk sıraladılar ama gelenler hep eskı tıptı. Sıparış oluşturup iptal ettım, sonra arkadam kaç kez aradılar gelın alın blabla... paranızı almanıza sevındım iyi olmuş bunlara

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.