Şimdi Ara

Opel / Vauxhall Calibra SFI 2.0 16V [ C20XE Efsanesi ] (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
337
Cevap
16
Favori
33.405
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Opel / Vauxhall Calibra SFI 2.0 16V [ C20XE Efsanesi ]

• Hayırlı olsun, çok yakıştı bu tampon. Daha bi atak görünüyor artık. Yerinde zor durur gibi bir havası var. :) Allah uzun yıllar kullanmak nasip etsin.

Motor kaputunu da uzatmışsın, ben mi kaçırdım dedim ama göremedim eski mesajlarda. Yakışmış... Hatta otobüste aklıma geldi; nasıl olur acaba demiştim. Sen yapmışsın. :) Çok iyi olmuş.
  • Güzel dileklerin için teşekkürler.
  • jantlar ile birlikte araç çok daha güzel duracak
    ön tampon mükemmel ötesi
    tek beğenmediğim nokta iç tasarımdaki direksiyonun altındaki kollar ve kokpitte ki göstergeler...
  • Tampon astarını bugün atıcaz sonra bi ankara seyahatim olacak dönüşte de büyük ihtimalle rengini atıp vernik sonrası iyice kuruduktan sonra montajlarız.
  • Öncelikle emeğiniz ve azminiz takdire şayan.Aracınızın üzerine titriyorsunuz besbelli.

Tabiki zevkler kişiyi bağlar ancak direksiyonunuzu beğenmedim.Güzel bir nubuk-alcantra direksiyon güzel olabilirdi.Ayrıca son susturucunuz nedir?Arkalar sadece kafa mı yoksa belli bir markanın ürünü mü?

Kolay gelsin...
  • quote:

Orijinalden alıntı: faho

Öncelikle emeğiniz ve azminiz takdire şayan.Aracınızın üzerine titriyorsunuz besbelli.

Tabiki zevkler kişiyi bağlar ancak direksiyonunuzu beğenmedim.Güzel bir nubuk-alcantra direksiyon güzel olabilirdi.Ayrıca son susturucunuz nedir?Arkalar sadece kafa mı yoksa belli bir markanın ürünü mü?

Kolay gelsin...

Teşekkürler.

Daha önceki sayfalarda da açıklamıştım ama tekrar etmekte fayda var. Şu anki direksiyon geçici. Opel Speedster'de (Aynı zamanda Lotus Eliseda da) kullanılan Momo üretimi orjinal direkisyon elimde lakin airbag kısmı olmadığı için oraya airbag görünümünde CNC'de alüminyumdan kapak işliyoruz bittiğinde onun montajını yapacağız ve iç kısmı aşağıdaki gibi olacak. Son susturucu ise Varex ama ilerleyen zamanlarda Astra J difüzör uygulaması yapmayı planlıyorum o zamanki duruma göre son susturucu da değişebilir.

• Astarını attık kurumaya bıraktık iyice kuruduktan sonra rengini ve verniğini atıp iyice sertleşmesini bekleyeceğiz. Montaj daha sonra...

• Hayalimde ki şeyleri yapıyorsunuz ne güzel, uygun alan da olunca insanın uğraşası geliyordur. Bende 200 sx için yapmak istiyorum ama Türkiye'dekilerin durumu belli ..
  • Araca yapılan uygulamalar verilen emek takdire şayan. Yalnız daha sık güncelleme istiyoruz :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Senin orada imkanların var bende yok Megan1'imi neler yapardım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MAGNATECH

Araca yapılan uygulamalar verilen emek takdire şayan. Yalnız daha sık güncelleme istiyoruz :)

Anca vakit buldukça bir şeyler yapabiliyorum.
  •  Opel / Vauxhall Calibra SFI 2.0 16V [ C20XE Efsanesi ]
  • Zamanında efsaneydi bu araba. Hayallerimi süslerdi. Ama her zamanki gibi mantık ağır basınca A kasa vectra cd aldım. 10 yıl kullandım. Hala tadı damağımdadır. Görünce içim cız eder. Gülerek kullanın:)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  •  Opel / Vauxhall Calibra SFI 2.0 16V [ C20XE Efsanesi ]
  • Maşallah. Gün ve gün güzelleşiyor araç.
  • Azıcık PS :)
  • Masallah, hala devam ediyorsunuz. Arac su an ne asamada hala yapilacaklar var mi? Iyi forumlar fotolarinizi bekliyoruz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: onurcandmt

Masallah, hala devam ediyorsunuz. Arac su an ne asamada hala yapilacaklar var mi? Iyi forumlar fotolarinizi bekliyoruz.

Teşekkürler. Tampon montajı, Arka tampona astra j difüzörü montajı, Direksiyon ile elfreni değişimi. Ön iki koltuğu spor koltukla değiştirmek (Bunun için orjinal fabrikasyon spor koltk kovalıyorum bakalım) bi takım 17" veya 18" jant lastik. Daha sonra ses sistemini kmple elden geçirmeyi düşünüyorum. En son da C20LET'e geçerim büyük ihtimalle.
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.