Şimdi Ara

Opel / Vauxhall Calibra SFI 2.0 16V [ C20XE Efsanesi ] (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
337
Cevap
16
Favori
33.316
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: sasuta

Yok öyle Ferrari, Porsche posteri asmak...

Opel / Vauxhall Calibra SFI 2.0 16V [ C20XE Efsanesi ]

Sayın @sasuta,

Motor olsun, aktarma organları olsun belki ilginizi çeker;

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-opel-c20let-kazali-157113043/detay

Saygılar.

• Biliyorum bu aracı, teşekürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sasuta

Geçmiş olsunnnnn :(((

5326 sayılı kabahatler kanunun 25.maddesinin a bendine göre bu idari para cezasına itiraz edilirse idari para cezasının kaldırılması gerekir (sulh ceza katibiyim)

http://www.ceza-bb.adalet.gov.tr/mevzuat/5326.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi psyko91 -- 25 Nisan 2014; 23:44:49 >

• Ödedik bir kere :)
  • Üstad tesadüfen geldim konuya, gerçekten harika iş çıkartmışsın. Baştan sona bütün mesajlarını okudum. Ellerine sağlık, çok güzel çalışma olmuş

Yeni fotoğraflarını herhalde yeni bir jantla göreceğiz
  • çok iyi iş çıkarmışsın üstad tebrikler.
  • Calibralarla yolda karşılaşmam 2 kezden öteye gitmemiştir bu güne kadar.

Açıkçası bu kadar fazla fotoğrafa da bakma fırsatı bulmamıştım önceleri.

Bir çok modifikasyonu "ben olsam böyle yapardım" tadında onayladım. Zevklerimiz benzermiş (klima panelleri, cam açma düğmesi, göstergeler vb)

İlk taktığınız direksiyonu şahsım adına ne kadar onaylamadıysam, son eklediğiniz momo direksiyonu da İŞTE BU edasında tasvip ettim diyebilirim.vauxhall logosuyla çok tatlı bi görüntüsü olabilir. Yanlış anlamayın, modifikasyon dediğimiz keyif işidir. Ortak keyfimizin son seçiminizde buluştuğunu rahatlıkla söyleyebilirim. İlk zamanlar yaptığınız sağlı sollu çıkışlı egzozu sonradan tek sol tarafa indirmenizde yine aynı tarz diyebilirim. Kesinlikle tek taraflı çok güzel durmuş.

1. sayfadan beri acaba ne zaman değişilecek dediğim pedal seti ise gülümseten bi detay oldu. Momo'nun ürünleri çok güzel. Tek tip dokusu olan el freni, vites topuzu ve pedal setlerini şiddetle öneririm. Bahsettiğim doku tıpkı takmış olduğunuz direksiyondaki fırçalanmış metal tipi gibi. Bilhassa eski tip momo serilerinde mevcut, bulabildiğiniz taktirde güzel bi uyum olacağını düşünmekteyim.

Kazasız, belasız sürüşler dilerim. Yurt dışı alışverişlerinize radar tespit cihazı ekletmeniz yararınıza olacaktır :)

• Benzer zevklere sahip olduğumuza sevindim. Momo, bu direksiyonu Opel ve Lotus için özel üretti sonradan satılan bir model değil, Opel Speedster ve Lotus Elise'larda fabrikasyon çıkan direkisyondur. Aslında en baştan beri (takip edenler hatıralaycaktır) Bu direkisyonu takacaktım fakat bazı aksaklıklar dolayısıyla bu kadar uzun sürdü. Vites topuzu ve el freninde orjinale döndüm. Değişim sırası pedallarda bakalım beğendiğim bir pedal seti bulup onları da değiştireceğim.

Ekzoz konusu şu an için tamamen muamma bir durum. Elimde Astra J'lerin çift çıkış difüzörü var. Eğer bu difüzörü vakit bulup da calibraya uydurabilirsem işte o zaman ona uygun bir ekzoz sistemi de bulmam gerekecek ya da tamamen göstermelik çıkışlar olacak bilemiyorum tam karar vermiş değilim.

Radar tespit cihazı hiç düşünmemiştim açıkçası :D
  • Çok başarılı bir araç olmuş :) Bu arada forum ahalisiyle yine zıt düşeceğim ama siyah astra jantları bu arabaya cuk oturmuş :) Birde sadece meraktan soruyorum arabanızın ön tasarımından mı daha memnunsunuz, arka tasarımından mı ?
  • Teşekkür ederim.
    Arka tasarımı beni daha çok cezbediyor lakin ön tampon değiştikten sonra ön taraf da en az arkası kadar hoşuma gitmeye başladı. Jant konusuna gelirsek beğenen kadar beğenmeyen de var zevk meselesi.
  • sıkılmadan oturdum tüm yazıları tek tek okudum ve sayfa bitince direk sahibinden'e girerek opel calibra'lara bakmaya başladım
    çok harika iş çıkarmışsınız. Allah nazarlardan korusun.
  • Süper kazasız,belasız sürüşler..
  • Seninle bir alakası var mı Suat Abi :D

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aracın son hali süper.çok iyi iş çıkarmışsın jantları değiştirme çok yakışmış
  • Bana değil bi arkadaşıma geldi bunlar ;)
  • Peki rieger in sizinkiyle aynı seri olan komple arka tamponu var mıdır ? astra difüzörü uygulayacağınızı bahsetmiştiniz, rieger arka tamponu meraktan soruyorum.
  • Anladım Bu jantlar hoşuma gidiyor, belki senin de hoşuna gidebilir Suat Abi
  • Abi senin bu araçtaki emeğin harbiden paha biçilemez
  • quote:

Orijinalden alıntı: crashmania

Peki rieger in sizinkiyle aynı seri olan komple arka tamponu var mıdır ? astra difüzörü uygulayacağınızı bahsetmiştiniz, rieger arka tamponu meraktan soruyorum.

Evet var ama ben beğenmiyorum.
    http://www.pitlane.bg/images/rieger-tuning-opel-calibra-rear-skirt-type-2-p3086.jpg

quote:

Orijinalden alıntı: createemir

Anladım Bu jantlar hoşuma gidiyor, belki senin de hoşuna gidebilir Suat Abi

Evet ben de bu tip jantları beğeniyorum ;)

quote:

Orijinalden alıntı: Kutu149

Abi senin bu araçtaki emeğin harbiden paha biçilemez

Allah imkan veriyor ben de elimden geldiğince arkadaşlarımın da yol göstermesiyle yapıyorum bişiler işte :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sasuta -- 11 Mayıs 2014; 2:27:41 >

• Takım dahilindeki tamponu paylaştığınız için teşekkür ederim. Arama motorlarında bulamamıştım. Belli ki rieger ön taraf için yaptığı güzelliği arkada devam ettirememiş. Araca yandan ya da cepheli şekilde arkadan bakıldığında çizgi bütünlüğü bozuluyor. Fakat sahiden orijinal arka tampon çok şık durmakta. Yan etek ve ön tamponun alt hizasına arka taraf indiği sürece aerodinamik görünüm kazanır gibi.

Bu paylaştığınız (sarı) araçta arka stopların ortasında da reflektör grubu gibi bişey mevcut. (plaka arkası) Belli pazarlar ya da model yılları için mi yoksa sonradan takılan bi aksesuar mı ?

Bir de denediniz mi bilmiyorum , stop far grubundan aklıma geldi. Ön farlarınızdaki mercekler hangi kalitede bilmiyorm, neticede mercekli diyelim. Mika vb koruması olan far ünitelerinde %40 daha iyi bir aydınlatma elde ediliyor. Önceden yaptığınız ön far modifikasyonunda ayna, mercek, ampul sistemin oldukça güzelleştirmişti. Cam kısmın elden geçirilmesiyle sanırım farlardan maksimum performansı alabilirsiniz.

• 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.