Şimdi Ara

Opel / Vauxhall Calibra SFI 2.0 16V [ C20XE Efsanesi ] (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
337
Cevap
16
Favori
33.316
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Nasip olursa 0-100 videolarını merak ediyoruz , koyarsanız sevinirim . O sesi duymak tahrik edebilir , hayırlı ve güvenli sürüşler.
  • Aklımda bazı değişiklikler var. Şu anda PowerCap ve Green Açık hava filtresi uygulaması yaptım. İlerleyen zamanlarda komple eksoz (Remus veya Leuxmall), ince conta, port polish, yazılım ve timing ayarı, hafif krang daha sonra da eğer bu yapılanlar yeterli gelmezse 270-290 arası dereceli egzantrik, forged piston (gerekirse darton gömlek) gibi atmosferikte 200+ gib değerler var aklımda tabi bunlar sıkıntısız ve sorunsuz çıkılacak güçler yoksa daha ucuza turbo uygulamasıyla çok daha fazla güçler elde edilebiliyor.
  • hayırlı olsun güle güle kullan.geçte olsa hayaline kavuşmuşsun.yerinde olsam daha elden çıkarmam hayat boyu bu arabayı
  • Gerçekten harika diyebileceğimiz araçlardan biri. Güzel günlerde kullanın.
  • Kaç yıldır böyle güzel yazı okumamıştım , erotik siteler hariç
  • Arka kısmı çok hoşmuş,hayırlı olsun
  • Hocam araçtan sıkılırsan şöyle bir modifiye de düşünebilirsin

http://forum.donanimhaber.com/m_38303979/tm.htm
  • Tüm iyi dilekleriniz için hepinize teker teker teşekkür ederim. Allah hepinize gönlünüzdeki aracı nasip etsin :)

LiveForSpeed@ O modifiyeleri çok çok önceden görmüştüm lakin aracı farklı bir araca benzetmek değil de bulabilirsem "Rieger Catano" bodykit uygulaması yapmak isterim şahsen...

Bu kitle araç resmen sınıf atlıyor :)
     Opel / Vauxhall Calibra SFI 2.0 16V [ C20XE Efsanesi ]
  • Çok güzel araba gerçekten kazasız belasız binin.
  • Aynaları Steinmetz'ın Calibra DTM için üretmiş olduğu aerodinamik yarış tipi aynalarla (Orjinali gibi elektrikli ve ısıtmalı) değiştirdim. Marşpiyelleri ve jantları gövde rengine boyattım. Yeni jant alana kadar böyle idare edicem. Boyadan sonra çevresine kırmızı şerit çekmeyi planlıyorum. Enjektörler temizlendi, kelebek temizletilip parlatıldı, baskı balata değişti. Aslında baskı balata daha götürürdü ama içim rahat etsin diye değiştirmek istedim.

Aynalar bunlar.
    Reinhold Nauschnegg - VMAX Calibra Turbo]

• Hocam hepsini baştan sona okudum. böyle şeyleri okumak çok güzel. kazasız belasız güle güle kullanırsınız umarım. özellikle jantları çok beğendim
  • Maasallah arac mukemmel gorunuyor Allah kaza bela vermesin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Araç Alman otobanlarına göre tasarlandığı için altındaki karter koruması da plastik oluyor :) Tabi elin gavurunun yolları bizim güzel(!) yolarımız kadar düzgün olmadığı için ben ne olur ne olmaz diyerekten plastik korumayı daha sağlam olan metali ile değiştirdim.

Aslında benim niyetim komple fren sistemini Brembo ile değiştirmekti Diskler, hortumlar, kaliperler vs. ama benim jantların 4bijon olması ve benim araca göre ürün bulamayınca ve getirtmek de zaman alacağı için sadece görünüm olarak endless alimünyum kaliper kapağı montajı yaptım. Brembo kapaklar gibi plastik değil ve biraz daha ufak. Brembolara göre daha orjinal duruyor.

Kapaklar kaliperlere tabiri yerindeyse cuk diye oturmadığı için ve bende yapıştırmak istemediğimden dolayı balataları uygun yerlerden delip klavuzla diş açtık ve paslanmazdan zet yapıp kaliperleri Loktayt ile monte ettik.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sasuta -- 1 Ağustos 2012; 21:55:07 >

• Yan çıtaların ve jantların çevresine kırmızı şerit çekmeyi ta en baştan planlamıştım lakin sadece motorsikletler için üretilen ve fosforlu olanlardan bulunca bende reklamcıya gidip 5mm eninde 20m'lik kırmızı folyo kestirdim ve müsait bir günümde garaja inip yapıştırma işlemini gerçekleştirdim.

Bu arada almanyadan sipariş ettiğim irmscher logolarım da geldi :)

Şerit montajına geçelim

• Çıtalardaki şeritler olmamış sanki.
    Onun dışında 10 numara araç oluyor, devamını bekliyorum.
  • Devam etmeli aracınız mükemmel görünüyor , piyasadaki çoğu araca taş çıkarır , motoru beslemeyi düşünüyor musunuz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Apocaltique

Devam etmeli aracınız mükemmel görünüyor , piyasadaki çoğu araca taş çıkarır , motoru beslemeyi düşünüyor musunuz ?

Teşekkür ederim.

Aklımda bazı değişiklikler var. Şu anda PowerCap ve Green Açık hava filtresi uygulaması yaptım. İlerleyen zamanlarda komple eksoz (Remus veya Leuxmall), ince conta, port polish, yazılım ve timing ayarı, hafif krang daha sonra da eğer bu yapılanlar yeterli gelmezse 270-290 arası dereceli egzantrik, forged piston (gerekirse darton gömlek) gibi atmosferikte 200+ gib değerler var aklımda tabi bunlar sıkıntısız ve sorunsuz çıkılacak güçler yoksa daha ucuza turbo uygulamasıyla çok daha fazla güçler elde edilebiliyor. Ama ben Turbo sıkıntısına girmek istemiyorum. Mesela yolda giderken turbo doldumu dolmadımı afr ne durumda vs vs vs hiç gerek yok. Tamam turboda alt devirler çok iyi ama atmosferikte sıkıntı dert yok :)

• Suat abiyi bircok PC işleri ile uğraşanlar bilir ne kadar ciddi şeyler yapabileceğini.Zamanla calibrada o su soğutmali kasalar gibi olur :))
    Abi biz tez zaman para biriktirip F28 GETRAG+Sandık C20LET getirelim.( ebayde var)K16 turbo lag yapmiyor bindim ben.Sorunu yok gözün korkmasın.Atmo ile uğraşma Verim/fiyat orani düşük.İsi kalkani çalışması fotolarinida koyarsin : P

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sağol Mert, Fotoğrafları sırasıyla zaman buldukça koymaya çalışıyorum ;)
  • hayırlı olsun...

bence kaputtaki metalleri sökün kötü duruyor...
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.