Şimdi Ara

Opel / Vauxhall Calibra SFI 2.0 16V [ C20XE Efsanesi ] (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
337
Cevap
16
Favori
33.402
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Hurts

quote:

Orijinalden alıntı: createemir

O kumanda tuşları bizde de sorun çıkarıyor. Bide bu resimleri niçin Facebook'ta ki sayfalara vermiyosun Suat abi ? Aracınızın çok güzel olan resimleri var

Opel Deutschland sayfasında yayınlanıyor
    http://www.facebook.com/media/set/?set=a.567368313308496.1073741861.124543347590997&type=1
    http://www.facebook.com/media/set/?set=a.568684143176913.1073741862.124543347590997&type=1

geniş kitle olmuşsunuz hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

•  Opel / Vauxhall Calibra SFI 2.0 16V [ C20XE Efsanesi ]
  • sasuta kullanıcısına yanıt
    hocam aracın kokpitinin de resmini ekleyebilir misiniz?
  • Motora hiç modifikasyon yaptın mı Suat Abi, şuan kaç HP ?
  • Çalışmalarınızı çok beğendim.Bide toplam masrafı falan sölerseniz böle düşünceleri olan bizleride aydınlatmış olursunuz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alaskalı Suikastçi

hocam aracın kokpitinin de resmini ekleyebilir misiniz?

En kısa zamanda ekleyeyim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: createemir

Motora hiç modifikasyon yaptın mı Suat Abi, şuan kaç HP ?

Şu an için sadece powercap+Green açık hava filtresi+headerstan itibaren komple ekzoz ile 7300d/d kesicili yazılım var. Ama güç ne alemde hiç bilmiyorum malesef. Dynoya çıkmak hiç nasip olmadı 3 sefer gittim her üçünde de ya sorumlu kişi yoktu ya sıra vardı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Unpredictable72

Çalışmalarınızı çok beğendim.Bide toplam masrafı falan sölerseniz böle düşünceleri olan bizleride aydınlatmış olursunuz.

özelden yazdım.
  • aracınız güzel kazasız belasız valla paraya kıymışsınız arabayla uğraşmışsınız baya tebrik ederim
  • Teşekkür ederim
  • takip ediyorum bunun sonucunu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Janeiro

takip ediyorum bunun sonucunu

Planlarımda lete çevirip 4x4 yürüre geçmek var bakalım zamanla her şey :)
  • El emegi girince farklı oluyor allah kaza bela vermesin. İnş daha donanımlı bi aracınız olur yavaş yavaş.
  • Maşallah, el emeği göz nuru diye buna denir..
  •  Opel / Vauxhall Calibra SFI 2.0 16V [ C20XE Efsanesi ]
  • sasuta kullanıcısına yanıt
    hocam kazasız belasız sürüşler..

havalandırma ızagaraları, metal değilde siyah olmuş olsa daha güzel durur bence..

aracınızda ön tampon için daha güzel bir tasarım yapılabilir. son olarak da 7 kollu bir bbs jant ile işlem tamamlanır.

jant resmi ekleyemedim, maalesef resim eklemeyi bilmiyorum :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alaskalı Suikastçi -- 12 Haziran 2013; 11:50:08 >
  • Yanlış anlamayın lakin ben kendi zevkime göre tasarlıyorum başkalarınınkine göre değil.
  • Gerçekten arabana aşık birisin kızın gibi bakıyorsun desek yalan olmaz :) ALLAH kazasız belasız kullanmayı nasip etsin ve yeni resimlerinide bekliyoruz
  • quote:

Orijinalden alıntı: 53çarşı53

Gerçekten arabana aşık birisin kızın gibi bakıyorsun desek yalan olmaz :) ALLAH kazasız belasız kullanmayı nasip etsin ve yeni resimlerinide bekliyoruz

Teşekkür ederim.
  • Opel Calibraların hiç birisinde (ne sağdan ne oldan direksiyonlu) yolcu tarafındaki kapıda cam açma/kapatma düğmesi yoktur. Cam açma/kapatma düğmeleri vitesin arkasında konumlandırılmıştır.

Bununla birlikte yolcu tarafındaki kapı döşemelerinde ayna kumandası için bir yuva bulunmaktadır ve Opel bu yuvayı bir kapak ile gizlemeyi uygun görmüştür.

Ben bu ayna kumanda yuvasını incelediğimde opellerin standart cam açma düğmesinin buraya tam olarak uyduğunu gördüm ve sağdan direksiyonlu olanların ayna kumanda kapağını aramaya başladım. Uzun bir arayıştan sonra ebay vasıtası ile ingiltereden bulup getirttim.

Tek yapılması gereken cam motorundan sinyal kabloları ile artı ve şase kablosunu bulup, kablo çekip tesisatı hazırlamak. Çok şükür elimizden de bu tip işler geldiği için bu pazar montajı gerçekleştirdim. Sonuç aşağıda tamamen orjinal bir şekilde yolcu kapısında cam açma/kapatma düğmesi var artık.

Opel / Vauxhall Calibra SFI 2.0 16V [ C20XE Efsanesi ]

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.