Şimdi Ara

opel ve yenemediğimiz hız tutkusu :) (8. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
182
Cevap
0
Favori
7.584
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • valla accordun en güclüsü sana plaka ezberlemene bile fırsat bile vermez bence
  • quote:

Orjinalden alıntı: bluerank

valla accordun en güclüsü sana plaka ezberlemene bile fırsat bile vermez bence

e ozaman getir teknik verilerini biz de bilgilenelim
  • Yazacaklarımı okumanızı RİCA EDİYORUM!..

Ben hız tutkunumuyum? Evet, Basar mıyım? Evet.. Bunlar arabaya binince kendimi tutamadağan yaptıklarım, fakat forumda bir beyin cerrahı arkadaş yaşadıklarını yazmıştı, nekadar insanı trafik kazasında kaybettiğini, nekadar kişinin ailesine kişiyi kaybettiklerini söylediğini ve ölü bir insanın yüzüne bakmanın nasıl bir duygu olduğunu bunların hepsini yazmıştı.. Bunları okuduktan sonra içim gerçekten sızladı.. Kendimde canımdan çok sevdiğim bir akrabamı trafik kazasında kaybettim ve buna rağmen nasıl hız yapabiliyorum, nasıl bir hödüğüm anlamıyorum.. Kendime okadar kızıyorumki bir bilseniz.. Yani bir hız tutkusu için allah korusun birinin canını alırsak bizim ancak o zaman aklımız başımıza gelir ama inanın çok geç olur.. Ben hızlı gitmemeye elimden geldiğince gayret ediyorum en azından makas atarak sağlı sollu gitmiyor, kendi halinde gidenleri geçmeye çalışmıyorum ve canım basmak isterse inanın geceyi bekliyorum saat 1 de çıkıp ufak bir tura atıp geliyorum.. Zaten gece konya yolu daha tatlı oluyor Ankara'dakiler bilir, ufak kapışmalar fln oluyor.. Kısacası lütfen hep beraber dikkat edelim hız konusunda..

Birde söylemek istediğim birşey daha var, kırmızı ışıkta bekleyenle kapışırsınız ama adam kapışmak istiyorsa, birde durup duran adama çatanlar var.. Siz siz olun onlardan olmayın.. Bir arkadaşın yaptığını onaylamayarak söylüyorum hepimize ders olsun;
    Kırmızıda bekliyoruz turan güneş in yukarısında trt nin oraydı sanırım, arkadaşın altındada sizin bahsettiğiniz gibi Opel Vectra var, o siyah makyajlı olan spor modelinden.. Hafifde mod yaptırmış, bir havalar bir havalar.. Yanımızda yine bizim gibi genç sayılır birinin sürdüğü bir Mercedes yaklaştı.. S600 bir eski kasa.. Adam akıllı uslu geldi bizimki bir gaz yaptı gazlıyor fln sonra patiye vurdu kalktı mercocu istifini bozmadı hafif bir eğim var yolda, o ufak rampayı atladık (bir tepe gibi düşünün) araba kayboldu aynaya eğildim baktım yok, sonra herif arkadan bir çıktı terminatör gibi :D bizimkini sıkıştıra sıkıştıra geçti.. 2. kırmızıya geldik bizimki acayip gaz yaptı busefer beni kalkışta geçemez diye.. Sarı, yeşil.. Belki youtube videolarında izlemişsinizdir, aynen onun gibi araba atmaca gibi fırladı.. Sanki gazı köklemişde, ayağı frendeymiş, ve çekmiş gibi.. Adam toz yutturdu geçti... Bizimki herkese kafa tutulmayacağını işte o zaman anlamıştı.. Bence böyle bir deneyim yaşamadan anlamak lazım..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WaRToX -- 22 Aralık 2006; 23:03:39 >

• BLUERANK! Passat la Accord yarışamaz değil, ikiside benzer fakat Passat alır.. Teknik bilgilerle cevap vereyim;

Passat 2,0 lt. TFSI 16 V Accord 2.4 Executive

Motor Hacmi: 1984 lt 2354 lt
    Motor Gücü: 200bg 190bg
    0-100km: 7,8 sn 9.2 sn
    Son hız: 230 km/s 227 km/s

Veriler bu yönde.. Accord'un Passat'ı geçiceğini daha fazla israr etmeniz yersiz...
    * İki aracında otomatik vites değerleri alınmıştır.. Honda'nın düz vites'i bulunmamakla beraber, Passat ın düz modelleri dahada performanslıdır ;)

- Bu arada bir alt mesajda hıza hayır dedim fakat mesajlarınızı okuyunca dayanamadım Uygun yerlerde arabasına güvenen Accord'cuları beklerim..
    - Biyomanyak arabanda turbo varmı? Yoksa Ankara'dayım kapışırız fakat sendede turbo varsa motorunda güçlü geçersin, ama turbon yoksa 3000 e kadar affetmem.. Olmazsa elimde bir koz daha var onunla gelirim Turbo var mı yokmu onu söyle

quote:

Orjinalden alıntı: karleone

quote:

valla accordun en güclüsü sana plaka ezberlemene bile fırsat bile vermez bence

e ozaman getir teknik verilerini biz de bilgilenelim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WaRToX -- 22 Aralık 2006; 23:09:48 >

• quote:

Orjinalden alıntı: black/white

quote:

Orjinalden alıntı: nolamaz

benim bildiğim aile vectrası yarış otosu değil veya performans otosu değil bu sözleri söyleyenler aşırı fanatiklerden başkası değil hadi astra opc veya vectra opc desen neyse ama ;

aile arabası olan binek vectra nasıl geçsin o performans canavarlarını anlamak mümkün değil tat kalmıyor gerçektende bu kadar aşırı fanatiklik yapılınca

haklısın bencede sonucta yuksek hızda yarısırken bmw nın gırdıgı vıraja opel gırerse sonuc hüsran olur gıbı opel kezzap dokmuse doner

opel diyerek tüm opelleri kastettme burda bmw nin o modeli ile AİLE arabası olan vectrayı tartışıyoruz opel GT speedster vectra opc astra opc bunları göz önünde bulundur genelleme yaparken

• Hız konusunda Opel'le BMW yarıştırılamaz.. BMW tutkunu değilim fakat akıl var mantık var.. BMW M mi? Opel opc miş gt miş.. M power diye birşey var, AMG'den sonra, rakip tanımaz.. Seri üretim arabaları arasında maximum kaç beygir, kaç cc motor varki?? BMW'de M i geçtir bi 760 getiriyim :) 500bg 6000cc hertürlü Opel Spor arabalarına vurur gibime geliyor..

Opel Vectra en spor model; 0-100: 7.3sn BMW 760: 5.5sn M5: 4.7sn
    Opel in 40 fırın ekmek yemesi lazım.. Ayrıca BMW ninde 2500cc motorlu standart bir 3 serisi aracı 7 saniye gibi bir değere sahip ve Opel in spor modelini geçiyor.. Sizinki 2800cc + spor bunlara rağmen.. yarışmanız imkansız malesef..
    quote:

quote:

quote:

benim bildiğim aile vectrası yarış otosu değil veya performans otosu değil bu sözleri söyleyenler aşırı fanatiklerden başkası değil hadi astra opc veya vectra opc desen neyse ama ;

aile arabası olan binek vectra nasıl geçsin o performans canavarlarını anlamak mümkün değil tat kalmıyor gerçektende bu kadar aşırı fanatiklik yapılınca

haklısın bencede sonucta yuksek hızda yarısırken bmw nın gırdıgı vıraja opel gırerse sonuc hüsran olur gıbı opel kezzap dokmuse doner

opel diyerek tüm opelleri kastettme burda bmw nin o modeli ile AİLE arabası olan vectrayı tartışıyoruz opel GT speedster vectra opc astra opc bunları göz önünde bulundur genelleme yaparken

• yarışan yok zaten opel hiç bir zaman yarışlarda birinci olmak için uğraşmadı diye biliyorum

opel benim gözümde her zaman en iyi aile arabalarından birisi zten vectrayı astrayı alan yarışlara girmek için almıyorlar opeli o muhteşem rahatlığını ve karizmasını tatmak için alıyorlar diye düşünüyorum

yani bmw ile karşılaştıran yok "hız konusunda"
  • arkadaslar bunu zorlamayın opel nerde bmw nerdeeeeeeeeee bu ara senın at 325 i gormustum gusel araba ama 3.5 motor oldunu bılmıodum ogrenmı oldum ankranın en guclusu (ue 025)Dİ GALIBA GRİ BI 325 91 735 MOTORU VARDI 340HP DIE BILIORUM ARAC SUPER BI ALET PERFORMANS YONUNDEN AMA DIER BUTUN 325 LERIN DISI UE 025 DEN DAHA GUSEL ARAC HERAN DOKULCEKMIS GIBI DURUYO AMA 260 I DA AFFETMIODU 3KUSUR SN DE 0-10 U VAR GALIBA UE 025 IN ENKA TARAFLARINDA SATEN KAYNIYO 325LER OPELINE GUVENEN VARSA ORAYA GIDEBILIR ORA NERE BILŞMIOPM DERSE ŞAŞMAZ OTO SANAYIDEDE BI YIGIN BMW VAR HEPSIDE KAPISMAK ICIN CAN ATIYO SATEN
  • by bars kardeş sen hayatında degıl 3,20 hıcbır araba kullanmamıssın kı boyle dıyorsun bana soylermısın 3,20 nin motor gucu ne torku ne kadar kadar opel vectra gt ne kadar karsılastır cekıs yonlerını ogren ondan sonra burada tartısma konusu yarat bos yerede konusma bence
  • vartox bırak sen bmw yıde senın araban nee volvo mu sen onu soyle ve cıkabılıyorsan bır opelın karsısına buyur bırak mılletın arabasından sanane bız kendı arabamızı savunuyoruz sen baskasının
  • wartox senin yazdigin accord 2.4 executıve benim bahsettigim accord ile ilgili dilll benim bahsettiğim

accord coupe v6
    3.2cc 300hp 6500rpm

tork 350 (5200)

herhalde bu yeterli karleone
  • quote:

wartox senin yazdigin accord 2.4 executıve benim bahsettigim accord ile ilgili dilll benim bahsettiğim

accord coupe v6
    3.2cc 300hp 6500rpm

tork 350 (5200)

ısrar etmeyin artık
    ne oldum belli değil işte bu

opel ve yenemediğimiz hız tutkusu :)

• quote:

Orjinalden alıntı: tiytil26

vartox bırak sen bmw yıde senın araban nee volvo mu sen onu soyle ve cıkabılıyorsan bır opelın karsısına buyur bırak mılletın arabasından sanane bız kendı arabamızı savunuyoruz sen baskasının

:) benim arabamda volvo birader, ve opelin karşısına gururlada çıkıyorum , çünkü volvo motorlarında turbo kullanıyor ve gayet de iyi performansa sahip , hatta vectrayla karşılaştırılan modelleri şu şekilde
    - opel vectra GT
    volvo s40 2.0t - opel vectra cdx
    volvo s40 t4 - opel vectra gt(irmscher) 195hp

volvoda opel vectra gt ye uygun bir rakip yok , onun için üst modellerle karşılaştırılıyor, t4 ün karşısında ancak irmsher modifiyeli bir vectra tutunabiliyor , bilmem anlatabiliyormuyum
  • quote:

wartox senin yazdigin accord 2.4 executıve benim bahsettigim accord ile ilgili dilll benim bahsettiğim

accord coupe v6
    3.2cc 300hp 6500rpm

tork 350 (5200)

Specifications
    Engine
    Type: V6, Twin-Turbo
    Displacement cu in (cc): 195 (3189)
    Power bhp (kW) at RPM: 575(429) / n.a.
    Torque lb-ft (Nm) at RPM: n.a.
    Redline at RPM: n.a.
    Brakes & Tires
    Brakes F/R: ABS, vented disc/vented disc
    Tires F-R: 245/30 R19
    Driveline: All Wheel Drive
    Exterior Dimensions & Weight
    Length × Width × Height in: n.a.
    Weight lb (kg): n.a.
    Performance
    Acceleration 0-60 mph s: n.a.
    Top Speed mph (km/h): n.a.
    Fuel Economy EPA city/highway mpg (l/100 km): n.a.
    Volkswagen, Passat R36 konseptinin üretilerek, gelecek yıl Avrupa'da satışa sunulacağını duyurdu. Alman otomobil üreticisi Volkswagen, Avrupa'da gelecek yıl yollara çıkması beklenen Passat R36 modelinin görüntülerini yayınladı.
    Serinin en güçlü modeli olacağı bildirilen Passat R36'nın motor kaputunun altında 3.6 litrelik V6 ünite görev yapacak. Dinamik tasarımıyla dikkati çeken Passat R36'nın ardından sportif tasarımdan izler taşıyan en ekonomik model 1.9 TDi motorla yollara çıkacak.

bu nasıl senin için kötü oldu bluerank

• benim için farketmez biz neleri hallettik
  • quote:

benim için farketmez biz neleri hallettik

işine gelmedimi hallederz adam senden daha iyiyse görürsün plaka cercevesini zaten daha güclü arac
  • quote:

quote:

quote:

Kesinlikle.!
    gt. başkadır

• benim şimdiye kadar plakamın cercevesini gören olmadı fakat o dedigin araçin plakasının cercevesini görmem iii bişiy hiç olmassa geçiyorsada plakasını görmemeiz iii ama geçtiklerim onlar duruyoda ben hareket halindeymişim gibi oluyoo bu bende olmuyo buda başarı
  • quote:

benim şimdiye kadar plakamın cercevesini gören olmadı fakat o dedigin araçin plakasının cercevesini görmem iii bişiy hiç olmassa geçiyorsada plakasını görmemeiz iii ama geçtiklerim onlar duruyoda ben hareket halindeymişim gibi oluyoo bu bende olmuyo buda başarı

ii tamam seninkinden daa ii arabaların hepsini halledersin
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.