Şimdi Ara

Opel Vectra C Gösterge Renk Değişimi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
9.247
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

saat 22:00 de gelen araç sahibini az önce gönderdim... güzel bir iş çıktı resimleri ekleyelim

orjinal renk

kadran pcb si... kullanılan ledler bir kadranda ilk defa gördüğüm cinsten yatay olarak yerleştirilmişti. lancia deltaların stoplarındaki ledlerden kullanılmış. benden kaçar mı kaçmaz projeyi şekillendirip ledleri oturttuk

ve son durum (burda ne çabuk bitiyor değil mi )

önümüzdeki hafta bu aracın konsol renk için değişiminin devamı ve Land Rover Discovery II ile devam edeceğiz...

saygılar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi impress -- 28 Nisan 2010; 1:21:23 >

• Çeeekk oradan beyaz ledli bi gösterge daha ustaa..!

Seneye bi de Civic yapacaz kısmetse..
  • Sadelik ve zerafet

Beyazda tartışmasız en yakışın renk
  • VDO ...

Ellerine sağlık elektronikçi meslektaş arkadaşım. Almanya'da da birisi kırmızı PASSAT gösterge panelini beyaz yapmıştı.

• İmpress hoca LagunaI'lerde de bu değişimi yapabilirmisin bu şekilde?
  • quote:

Orijinalden alıntı: impress

selamlar

saat 22:00 de gelen araç sahibini az önce gönderdim... güzel bir iş çıktı resimleri ekleyelim

orjinal renk

kadran pcb si... kullanılan ledler bir kadranda ilk defa gördüğüm cinsten yatay olarak yerleştirilmişti. lancia deltaların stoplarındaki ledlerden kullanılmış. benden kaçar mı kaçmaz projeyi şekillendirip ledleri oturttuk

önümüzdeki hafta bu aracın konsol renk için değişiminin devamı ve Land Rover Discovery II ile devam edeceğiz...

saygılar...

Hocam bu uygulamayı sizmi yapıysnz bnde c sahibym aynı olayı uygulayabilirmiyiz bizimkinede.

• teşekkür ederim arkadaşlar...

laguna I ampullü sistemdir. uygulanabilir fakat tm bir homojenlik sağlanamayabilir. aynı uygulama yapılabilir.

vectra C ye uygulanabilir. geçen akşam da bu uygulamaları yaptık. boş zamanım olduğunda konsol kısmı da değişecek. perşembe de kapı kolu ile ayna altı aydınlatmaları yapılacak

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Scenic 2 gösterge arızası
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 10 numara olmuş yine.Sanki aracın içi yenilenmiş gibi insanın bu aracı sürekli kullanası gelir :D
  • merhaba arkadaşım elinize sağlık çok güzel olmuş.gerçekten mükemmel gözüküyor her yer ışıl ışıl :) bende 206 aracımın gösterge panelini değiştirmek zorunda kaldım.bütün her şey km saati devir hararet hepsi bozulmuştu.yaptıracagıma 250 tl ye çıkma bir gösterge temin ettim.fakat şu anda gösterge deki ışıklar anlamsız yanıyor epey cansız sönük şekilde.sizin yardımınızla bende ışıl ışıl hale getirebilirmyim aracımı.bu arada elektronikçiyim.tşkler yardımınızı bekliyorum sagolun
  • Ellerine sağlık

İşine karışmak gibi olmasında bir tane index konun olsa. Yeni konu linklerini orayada koysan takibi kolaylaşsa olurmu acaba
  • güzel olmuş
  • quote:

Orijinalden alıntı: impress

selamlar

orjinal renk

saygılar...

uygulamayı yapan arkadaş hala buralardamı?

• ben de vectra c sahibiyim....uygulama gerçekten çok güzel olmuş...klima tuşlarının arkdasındaki ışıkları da
    beyaz yaparsan güzel bir bütünlük olur bence...ellerine sağlık..
  • impress İ kullanıcısına yanıt
    Ustam ellerine sağlık güzel uygulama olmuş. Bende 2008 kangoya yaptım ancak bilgi ekranını beceremedim sanırım. Yazılarda mavi kaldı okumada zorluk çekiyorum hatamı söylermisiniz. LCD bilgi ekranı içim 4 adet smd 1210 mavi led kullandım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.