Şimdi Ara

Opel Vectra C1 Vs Ford Mondeo Mk3 (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
68
Cevap
2
Favori
3.624
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Temiz kullanılsa bile Opel ve Ford kadar sağlam kalamaıyorlar hocam.

Narin ama fazlasıyla donanımlılar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Postacı İnsan

Temiz kullanılsa bile Opel ve Ford kadar sağlam kalamaıyorlar hocam.

Narin ama fazlasıyla donanımlılar.

Evet ford a göre sağlam olmayabilir ama o kadar da kötü sayılmaz.Malzeme kalitesi orta.Tabi yinede sizin kararınız hocam.Bu arada sağlamlık konusunda honda vtec II yi önerebilirim.
  • Kardeşim bende bu aralar bu sınıf bir araç almayı düşünüyorum ticaret sebebiyle elimden çok geçti ama kısa süreli durdu bu sefer alıp biraz bineceğim neyse opel vectra'lara bende bakıyorum çok güzel kasası var aracın, kaliteli bir araç henüz hiç sorunlusuna denk gelmedim ama hor kullanılan araçlara bakarak yorum yapamayız çünkü bazı insanlar araçlara acımıyor ee etki tepki meselesi araçlarda narin araçlar arıza çıkarabiliyor ben size laguna 2'de öneririm mümkünse makyajlı olanları privilege donanım en full olanı vardı bende sunroof deri koltuk xenon far cd changer cabasse ses sistemi vs araç çok rahat ve konforluydu parçası avrupa üretim olduğu için yerli renaultlar gibi ucuz olmuyor tabi eğer ford alacaksanız sert araçları sevmeniz gerek heleki dizel olanları kamyon gibi çalışıyor yol tutuşuna sözüm yok ama bunun karşılığında konfordan taviz vermeniz gerek birde yol tutuşu pek takmayın zaten atıyorum 1.6 vectra'nın gideceği hız ne ki o süratlerde de her araç iyidir yani müdailleri olarak sanki pisttemi gezeceksiniz 1-2 saniyelik pist süresi farklarına bakmayın bunlar normal aile aracı size şöyle söyleyim alırsam 3. aracım olacak bi tanede fluence var 110hp dizel full donanım şimdi konu açsak fluence yol tutuşumu yoksa vectramı diye alay konusu oluruz ama bir sürü vectra c ile yarıştım bırak geçmeyi stoplarımı zar zor gördüler yani diyeceğim o ki bu araçlar 1.6 motor yani gideceği belli, kasa ağır bu yüzden yol tutuşu hiç düşünmeyin bile aracın tipine bakın, tüketimine bakın, rahatlığına, sorunsuzluğuna vs diğerleri önemli değil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rollnight -- 6 Ekim 2014; 13:34:10 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Postacı İnsan

Şu konuda gördüm hocam yorumunuzu.Genel olarak açıklamışlar.Fakat toplu alım olduğuna inanmıyorum.

https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=27509641&p=1

Vay be, kaç sene geçmiş aradan..
  • Alırım bi tank gibi sonata 2.4 akarım ne gerek var vectra ya mondeoya :D
  • furkan657 F kullanıcısına yanıt
    1,600 TL yıllık vergi+ yakıt masrafı.

İm-kan-sız.

• -LPG ile mondeo mk3 kasa 35-40 kr. Vectra c kasa 25-28 kr. arası yakar.

-İstanbul bile olsa bu durum Türkiye'nin her yeri için geçerlidir; arabanın piyasası yoksa tüm ülkede yoktur. zaten bu işler istanbul dan Anadolu'ya yayılır.

- anladığım kadarıyla mondeo biraz daha ağır basıyor. İlk paylaşımda söylediğim gibi; ikiside yanıltmayacak. Hangisini alırsanız alın; "iyiki bunu almışım." Diyeceksiniz.

-Özellikle Mondeo için söylüyorum; 2003 ten sonraki kasayı alın. Ve mondeo da siyah yada Lacivert makam Arabası gibi duruyor.

• brkhkn B kullanıcısına yanıt
    Mondeo 2.0 TDCI olacak.

Renk konusunda füme ya da lacivert alacağım.

Model olarak 2006-2007 bakıyorum.

25-27 bin lira, 140 bin km civarı birşey almayı planlıyorum.Pusu'dayım şimdilik.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dinocan Gökçek -- 7 Ekim 2014; 11:11:41 >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.