Şimdi Ara

opel vectra cdx mi yoksa gt ? (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
78
Cevap
0
Favori
88.361
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: kornkrunded

ne yaptım hocam sen ne 7 litresi. ben o gün uzun yolda giderken sürekli 200-220 arası gittim 100kmde ortalama 15 lt yaktı. şehir içinde de 10-11 lt yakıyor yarım sakin yarım hızlı kullanımda

yazımı tekrar okumanı tavsiye ederim. anlamadığın yerler olmuş sanırım.

ayrıca eğer gaza çok yüklenmeden akıllı uslu kullanırsan gt'nin 2.0 motoru 7-8 litreden fazla yakmıyor. sen 2.5lerle karıştırdın sanırım. ben yol bilgisayarındaki ortalama yakıt tüketimi değerine göre konuşuyorum. tabiki altımda GT var e o zaman neden basmıyorum dersen 15 hatta 20lt bile tüketebilirsin. ki benim olmuştur

• Arkadaşlar kullanmadığımız araçlar hakkında yorum yapmasak!!! 97 v6 Cdx im var(manuel).175 bg full. Araba tanımam üstüne. O kadar övdüğünüz Gt den 1 lt fazla yakar. V6 kendi ağırlığıyla(1450kg) gider.Çekmezsin, itersin arabayı!!! ayrıca şehir içi en fazla 11 lt yakar.99-2000 lere cdx bile demem (2,0 lt) Pöh!! delikanlının biri çıksada Gt sini heba edip kapışsa keşke ama yokkkk. bırakalım bunlara öğrenciler değil de adamlar binsin.o hızı kaldıramaz heba olurlar gençliklerine yazık. Gt lerden donanım eksiği yoktur bilgilerinize. Zaten motor sesi bile çok çoook farklıdır.Aranızda kaçınız aracıyla 250'yi geçebiliyoki!!!
    Yaşasın V6 CDX...
  • quote:

Orjinalden alıntı: gsi.team

o nasıl soru hocam tabiki GT cdx e o para verilene kadar gt alırsın hiç değilse gücü hisedersin yanındada sunroof ve yol bilgisayarı kar kalır cdx mi yoksa GT mi ...elbetteki GT derim

Gsi team sana şöyle bir bahsetmek isterim bu arkadaş 98 modelde kabul ediyor..Senin gt nin 98 model bir vectra ile kapışabileceğinimi zannediyorsun?Üstüne üstlük cdx lerin hepsinde sunroof ve yol bilgisayarı var bir de opelle doğduğunu iddaa etmişsin.yani gtnin extra donanımı değil onlar üstelik cdx 2500 cc 6 silindirli bir motor beygir gücü de yanlış hatırlamıyorsam 172 gücü hisset demişsin gücü 150 beygirlik 4 silindir gt mi hissettirecek acaba?Üstelik 98 97 ve 96 model opel vectra cdx lerin fiyatları 10.000 den başlıyor aynı kasa gt ise 18.000 yani şimdi sen bu arkadaşa gt al kazık ye mi demek istiyorsun?hem performansı düşük hem fiyatı yüksek.Kaldıki 6 silindirli motorun sesi bir harikadır.Vergi olayına gelince ise buraqovic kardeşim dediğim yıllarda bir cdx in vergisi 2500 motor olduğu için 980 ytl ama 2000 motor alıcam dersen o zaman 2000 model bir cdx alıcaksınki onun vergisi 1018 ytl diye hatırlıyorum..Yani sana 96.97 veya 98 model bir cdx tavsiye ederim.Gt alıp ta kazık yemeni istemem Cdx inle hem gücü hisset hemde şeklin olsun..

• tabiki GT derim
  • hen gt nin kendine özel body kiti var
  • belki yanlış düşünüyorum ama bence temiz bulabilirsen al bi cdx. taktır sıralı lpg bak keyfine belki benzinli performansı kadar performanslı olmaz ama ondanda pek aşağıya kalmaz. en azında yakıt tüketimi düşer tabi lpg uygulatma başta biraz maliyetli olur ama çok km yapacaksan değer......
  • Abi siz nediyorsunuz ya ne cdx? 175 hp ymiş ne alaka nerde 175 lik cdx? ya pfffff bak kardeşim kendimde gsi vardı sattım 94 model GT aldım tamammı orginali 156 hp doch motor 16 valve aracın torku son seviyede birazda modifiyesi var headers,eksoz fln filan arabam 165 hp geliyor şu an ama 500 lira da yakıyor öle klavye delikanlılığıyla olmaz bu işler gel senle bi kalkalım GT nin ne anlama geldiğini anlatıyım sana pm at buluşalım telde veriyim sen o cdx le benim GT yi geç 1 boy olsa bile ki istersen orginalinide buluruz..ben arabamı benzin döker yakaeım ok cdx miş pehhhhh hemde 175 hp cdx
  • V6 CDX 24V 170Hp dir...Yanlış bilgilendirmeyelim...
  • Arkadaşlar,
    1998 Model Vectra CDX 2.5, full aksesuar (deri koltuk, ısıtmalı koltuklar, CD changer, sunroof, tc, vs....), çok temiz kullanılmış eski bir makam aracı
    10 bin YTL'ye hemen satabilirmiyim.
  • sevgili gsi team, adını almışsın ama öle pekte tanımıyon sen opelleri.ben yine aracın teknik kitabındaki 175 bg yazdım ki bazı alman sitelerinde cdx in 193 bg olduğu bile yazıyo.adamlar bu arabayı kendileri üretiyo hatırlatırım!! sen hala saçmasapan cdx 175 bg olurmu diyosun olur hemde 97 ve omeganın aynı motoruysa olur. allah akıl vermiş git en salak opel ustasına sor en azındamn o bile anlar ve sana öğretir.0-100 ü 8,7 sn diyor ve bu değeri yakaladım.sen arabaya boşuna fazladan 5 lt yaktırıyosun sadece bilesin yazık.arabana bi baktır o motor off olmuş!!!! 500 bin yakan arabayla boşuna uğraşma.ankara sokaklarındaki siyah cdx benim.senin arabayı da tanırız eminim arkasından en çok duman atan ve en bağıran gt dir.güldürmeee baba parasıyla araba almışsın bide yakarım diye hava atıyosun galiba arabanı pert etmek için beni karıştırmaya çalışıyosun bu işe arkadaş!!!!neyse sen 500 bin yaka yaka gez dolaş yakındada pert et ok?ama en azından git ve opellerin teknik özelliklerini bi sor öğren v6 diyorum 2500 cc diyorum anlaşılmıyomu yaw araba bu araba kaç beygir olacakkiiii

• aman be ne arabaymıs su vectra,
    arkadasım bende bi araba onereyim bari sana
    honda accord 3.0 244hp;
    tam ogrenci işi valla 100 km de 3 litre benzin tuketio 0-100 7.2(vectradan iiii)...
    tam sana gore kacırma derim...
  • opel in gt si her zaman iidir gt nin bir adı var yani gt al kardes sen
  • quote:

Abi siz nediyorsunuz ya ne cdx? 175 hp ymiş ne alaka nerde 175 lik cdx? ya pfffff bak kardeşim kendimde gsi vardı sattım 94 model GT aldım tamammı orginali 156 hp doch motor 16 valve aracın torku son seviyede birazda modifiyesi var headers,eksoz fln filan arabam 165 hp geliyor şu an ama 500 lira da yakıyor öle klavye delikanlılığıyla olmaz bu işler gel senle bi kalkalım GT nin ne anlama geldiğini anlatıyım sana pm at buluşalım telde veriyim sen o cdx le benim GT yi geç 1 boy olsa bile ki istersen orginalinide buluruz..ben arabamı benzin döker yakaeım ok cdx miş pehhhhh hemde 175 hp cdx

katılıyorum gt her zaman 1 numaradır bilip bilmeden konusmayın neden GT az var sanıonuz

• quote:

Orjinalden alıntı: life19

aman be ne arabaymıs su vectra,
    honda accord 3.0 244hp;
    tam ogrenci işi valla 100 km de 3 litre benzin tuketio 0-100 7.2(vectradan iiii)...

100 kmde 3lt benzin nasıl oluyor ?
  • kanka onu bunu gec GT sahibi olmak bi ayrıcalıktır cok az sayıda vardır gucludur ve guvenilir GTtek kelime

• valla o 3 litre olayını bana deil, hondanın muhendislerine sor...
    yapmıs adamlar
  • quote:

Orjinalden alıntı: life19

aman be ne arabaymıs su vectra,
    honda accord 3.0 244hp;

:):):) yurdum insanı ..
  • ne var yani 2.0-2.5 arabalar ogrenci arabası oluoda;
    3.0 lık bi araba 100 km de 3 litre benzin yakınca mı sorun oluo....
  • quote:

netfatih bi ara hatırlat dostum sana gt yi anlatayım..

GT nin ne anlama geldiğini bilmiyorsun belli bu katogoride 2 şansın varsa cdx yerine gt alırsın dostum ben opelle doğdum sana ne anlatayım bilmiyorumki...

neyse alacağınız 1999-2000 model bir GT de olacak özellikler bunlardır ve çok kaliteli ayrıca çok kuvvetli bir araçtır...

Sevgilerimle..

• ABS
    • Hava yastiği (sürücü)
    • Çelik jant
    • Hava yastiği (yolcu)
    • Elektrikli Cam
    • Klima
    • Dijital Klima
    • Sis Lambası
    • Navigasyon

• Cam Tavan
    • Hidrolik Direksiyon
    • Merkezi kilit
    • Elektrikli Ayna
    • Düz Vites
    • Yol bilgisayarı

araç 155 hp dir bilgilerinize cdx te ise beygir 136 olarak tutulmuştur o kocaman kasa içinde 136 hp az bir rakamdır ki 2000 motor bu araç ve tekrar sölüyorumki duruş bakımından GT herzaman için opel modelleri arasında bir adım önde olur yani yolda giden bir GT ye veya gsi bulaşmak demek kaşınmak demektir ki bu arabalarda çok güzel kaşınanı kaşır..

Efendim demek istediğim daha fazla para verip cdx alacağınıza biraz daha az para verip hemen hemen aynı özelliklerle 15 hp gücündeki GT yi almanızı tavsiye ederim hepimiz uzun yola gidiyoruz ve bağzen can güvenliğimiz için makasa giriyoruz GT ile bu tip bir derdiniz kalmaz.. Arkadaşın yukarıda yazdığı özelliklerin çoğu fasa fisodur kendisinin öğrenmesi gereken şeyler var malesef.. unutmayalımki GT modeli Almanyada üretildiğinde çok farklı bir maksatla üretilmiştir hep kuvvetli tasarlanan bu araçlar Polisler için düşünülmüştür...diyeceksinki ben sadece kuvvet istemiyorum? ama bizim galeride cdx var ve ben onu anca 94 model gt ile kıyaslayabilirim..

Saygılarımla...

Not: son versiyon demişsin abi son versiyon ne demek? programmı bu adam sana 1999-2000 model demiş sen son versiyon demişsin zauzhuahzuahza netfatihcim

puhaaaaa

Kimsin sen......
    nekadar çok bilgilisin maşallahh..
    banada ögretsene hangisi daha hızlı... hangisinde yol bilgisayarı var...

BAK KARDEŞ Mİ DİYİM YOKSA DAHAMI KÜÇÜKÜN BENDEN BİLMİYORUM BEN 26 yaşındayım ve 96 model 2.5v6 CDX ve 99 model Vectra GT sahibiyim , SEN BENI OPHELL.COM VE OPELİM.NET TEN GÜZELCE ARAŞTIR... sana oralar referans olur güzel güzel, ondan sonrada iyice düşün taşın ve cevap VER aşağıda sana yazdıklarıma..

Opel GT ve CDX arasında yol bilgidayarı farkı yoktur bu bir..
    CDX 170hp akselarasyonu (0-100km) 8.5sn dir..
    99 GT ise 150hp ve akselarasyonu 9.0sn dir...
    Sendeki 94 model GT ise SFİ motorludur ve 156hp dir...ve 0-100 ü 8.5sn dir.

Donanım olarak CDX üstündür yukarda saydıklarından fazla= CruiseControl eki ile...
    GT ise spor yayları ve body ile daha sportif'dir.

Kalkmışın bilgisiz olmana ragmen millete Nickinde GSİ.TEAM yazıyor diye ders vermeye kalkıyosun..
    Hemde GT dersiiii

quote:

Abi siz nediyorsunuz ya ne cdx? 175 hp ymiş ne alaka nerde 175 lik cdx? ya pfffff bak kardeşim kendimde gsi vardı sattım 94 model GT aldım tamammı orginali 156 hp doch motor 16 valve aracın torku son seviyede birazda modifiyesi var headers,eksoz fln filan arabam 165 hp geliyor şu an ama 500 lira da yakıyor öle klavye delikanlılığıyla olmaz bu işler gel senle bi kalkalım GT nin ne anlama geldiğini anlatıyım sana pm at buluşalım telde veriyim sen o cdx le benim GT yi geç 1 boy olsa bile ki istersen orginalinide buluruz..ben arabamı benzin döker yakaeım ok cdx miş pehhhhh hemde 175 hp cdx

Bende 172lik cdx görmek istersen motor gücünü google.com.tr da "x25xe" diye arat fazlasıyla gelir karşına...
    GT ninde motor kodu "c20xel" dir bunuda aratabilirsin..
    Benzin döküp yakacak kadar delikanlıysan adres vereyim gel sen

• quote:

bana pek yakabilecekmişsin gibi gelmedi 2.5 cdxler 176 hp 2.0 lar 136 hp dir ve senin 95 gt ne cok rahat koyar o arac o zaman pasa pasa yakarsn ayrıca seninki 95 eski kasayken bu yeni kasa (ona göre)senin aklın başındamı şahsen beni tercihim 2.5 cdx dir ve o cdx e bir gt body kiti keyfine bak daha ne istiyorsun

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.