Şimdi Ara

opel vectra cdx mi yoksa gt ? (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
78
Cevap
0
Favori
88.361
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Arkadaşlar madem bu bölüm hala aktif benimde bir sorum olacak.
    2000 model cdx 2,0motor 17istiyor ama 15e kadar düşürebilirim. km'si 200bine yaklaşıyor.
    Bu model bu parayı edermi. deri koltuklu bir model
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilyaswolf

Arkadaşlar madem bu bölüm hala aktif benimde bir sorum olacak.
    2000 model cdx 2,0motor 17istiyor ama 15e kadar düşürebilirim. km'si 200bine yaklaşıyor.
    Bu model bu parayı edermi. deri koltuklu bir model

Arkadaşım bende aynı şekilde 2.0 cdx veya 2.5 cdx bir araç düşünüyorum.Aklımdaki ilk başta 2.5 tabiki.2.0cdx araçları biraz daha araştır 200bine yaklaşan değilde 120 -150 bin aralıklarını geçme,bu aralıklarda 15 bine alabiliceğin temiz ve diri araçlar var..1-2 bin tl daha kasabilirsen çok daha temizleride mevcut 18e ilan koyanlar var pazarlıkla 16-17 gibi rakamlara rahatlıkla alınabilir..Komforu ve koltuğuna oturduğundaki hissini bile sadece düşünecek olursan 15 bine alabiliceğin en güzel araçlardandır gerek görüntüsüyle gerek rahatlığıyla tam aile ve sportif görünebilicek bir araçtır kanımca.Bence daha düşük km li olanlara bak araç genel olarak çok iyi kesinlikle,bunu süren sürmeyen zaten bilir..bakmasını biliceksin vectrayı.otomatik tavsiye etmiyorum kendi prensiblerimce araç manuel vites olmalıdır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Chaossx -- 23 Aralık 2010; 16:21:18 >

• arkadaşlar uzun süredir girmemiştim ama şimdi bi işim için girdim genel kanı çok yakar deniliyo ama onu geçin ben kullanıyorum hiç bi arabaya degişmem 98 model 2.5 cdx temizse 17 yada 18 eder en basiti bu arabalarda trigier kayışı degişmek 1400 tl civarında ucuz diye aldanmayın bi motor yapmak minimum 3 bin en asgari lpg taktırmak 1500 tl 2 bin az verip ucuzunu alayım dersiniz ama cebinizden çıkacak para çok fazla olur özellikle parçacı tanıdıgınız olması lazım kronik bi vakasıda çok kısa sürelerde bobin yakar bugün bi bobin çakması 190 tl daha yeni degiştim ama allahtan parçacı kankim ordan yırtıyorum temizini bulan gözü kapalı alsın 150 200 bin km demeyin opellerde özellikle bu cdxlerde motor ömrü 500 bin kmden başlar çogu arkadaş bilmeden yorum yapıyo hiçbirini takmayın
  • arkadaşlar sene 2011 oldu :)

ben kafayı gt ye taktım,bu araç kaç kilometreden sonra rektefe yapıyor söylermisiniz.. ve sağlam fiyat aralığını söyleyebilirmisiniz..millet uçmuş 15bin istiyor ;)
  • arkadaşlar kesinlikle opelin hiçbir arabasını tavsiye etmem opel araçlarının %70 gazda (lpgde) yağ yakıyor birde opel almanyanın en çabuk kaportası çürüyen araba kesinlikle tavsiye etmem ben opel opis servisinde çalıştığım biliyorum 10 15 milyara alabileceğiniz wv polo classic ford mondeo gibi
  • quote:

Orijinalden alıntı: johoro

arkadaşlar kesinlikle opelin hiçbir arabasını tavsiye etmem opel araçlarının %70 gazda (lpgde) yağ yakıyor birde opel almanyanın en çabuk kaportası çürüyen araba kesinlikle tavsiye etmem ben opel opis servisinde çalıştığım biliyorum 10 15 milyara alabileceğiniz wv polo classic ford mondeo gibi

lpg de yağ yakan sadece opel mi?
    ama 10 yaşını geçmiş araba alma fikri bana da sıcak gelmiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: buraqovic

ikiside bana cok yakın gibi geldi ama elbet farkları vardır

kullananlar aydınlatırsa iyi olur

98-99-2000 modellerine bakıyorum gt cok fazla yok ama cdx bulmak daha kolay

yakıt tuketimi nasıldır ( öğrenci işi olacak sonucta )

her türlü bilgiye açığım

arkadaşım sen araba almak istiyosan yakıtıda pek önemsemezsen eğer GT derim başka bişey demem ben araba her haliyle bir numara. ama yakıt açısından düşünüyorsan gerçekten hiç yanından bile geçme derim. hp bi araba almayı düşün bence
  • oocan, çok doğru yorumlarda bulunmuşsun kardeşim. 97 Vectra 2.5 V6 CDX otomatik kullanıcısı olarak sana katılıyorum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DalyaNTurguT -- 14 Mayıs 2011; 1:47:08 >
  • 2000 model vectra b cdx kullanıcısıyım.
    aracım 2 bin motor donanım olarak sağlam donanıma sahip.
    gidişi yeterli.özellikler yeterli.yol tutuşu vs yetiyo.
    parça sıkıntısı yok.satılmak istense piyasası iyi.
    gt biraz daha fazla yakar belki ama gidişleri arasında çok fark olduğunu duydum.aracımda tüp yok.2-3 kez farklı gt ile kapıştım tüplü.birini geçtim diğeri ile kafa kafaya gittim.
    gt lerde donanım olmuyo diye biliyorum.
    otomatik klima sis farı 4 cam otomatiği.diğer özellikler bi çok vectra b de var zaten.
    benim aracımda deri koltuk, koltuk ısıtma, açılır tavan, xzenon far vs vs donanımı sağlam.
    öğrenciyim bende.yakıtı berbat.heleki türkiye şartlarında..tüp yok dediğim gibi arabamda.babam taktırmama izin vermiyo.motorunu baştan aşağı yaptırdık.6 yıldır bizde bu araba.motoru yürüyeni iyi olduğu için taktırmıyor babam.
    herşeyi ile gayet memnunum ama yakıt denilince yakıyo araba acımıyo.
    öğrenciymişsiniz sizde.rahatınızı düşünüyosanız vectra.ama yok ayağımı yerden kessin az yaksın fazla bi beklentim yok derseniz düşük motorlu corsa clio vs tavsiye ederim.
    iyi günler

• Açılan topic tarihine baktığımızda neredeyse 2 sene geçmiş ama hala yorumlar geliyo neyse bende 2000 model cdx 2.0 kullanıcısıyım arabamda sıralı sistem tüp var ve şehir içi yaklaşık km başına 225 krş yakıyor tabi bunda aldığın gazında etkisi var ama dediğim gibi yakıyor arabam ve ben bunu opel ustalarına götürdüm sordum bu kadar yakıyor die inanmadılar bu kadar yakıyosa daha ne istiyosun dediler arabadan gayet memnunum performans konfor kalite süper yani gt ler hakkında fazla bi bilgim yok ama sadece cdx ler hakkında bilgi vermek istemiştim saten
  • quote:

Orijinalden alıntı: aliaser

Açılan topic tarihine baktığımızda neredeyse 2 sene geçmiş ama hala yorumlar geliyo neyse bende 2000 model cdx 2.0 kullanıcısıyım arabamda sıralı sistem tüp var ve şehir içi yaklaşık km başına 225 krş yakıyor tabi bunda aldığın gazında etkisi var ama dediğim gibi yakıyor arabam ve ben bunu opel ustalarına götürdüm sordum bu kadar yakıyor die inanmadılar bu kadar yakıyosa daha ne istiyosun dediler arabadan gayet memnunum performans konfor kalite süper yani gt ler hakkında fazla bi bilgim yok ama sadece cdx ler hakkında bilgi vermek istemiştim saten

yakıtınız gayet güzel.ben şehir içi 400 kuruşun altına indirmekte zorlanıyorum.sert kullanınca direk fırlıyo yakıt.
    size az yakıtla uzun yollar dilerim (:
  • saol abicim gerçekten inanması zor gibi ama gerçek yani ve buna dayanarak zaten araba yerinde kolay kolay durmuyo :D:D
  • quote:

Orijinalden alıntı: aliaser

saol abicim gerçekten inanması zor gibi ama gerçek yani ve buna dayanarak zaten araba yerinde kolay kolay durmuyo :D:D

tüp olarak ne taktırdınız ş.içi 225krş için.hangisi uyumlu
  • Geçen sahibinden.com da arabalara bakarken bi opel vectra gördüm Vectra cdx ama 1.6 motor ne diyosunuz bu işe
  • arabanın kullanıcısı olmayıp, tipik küçük şehir sanayicisi havasıyla nidalar atan arkadaşlarımız burada da yanlış akıl verme derdindeler. canım arkadaşlarım; kullanmadığınız, beğenmediğiniz bir arabayı karalamayın ve başka bir araç önermeyin.

-- 2.500 cc- v6 vectra için net rakamları söylüyorum; lpg fiyatı 2,61-TL iken 10 liralık gaz net 20 km yol yapıyor. bu hali ile tofaş grubundan çok daha iyi yakıyor. performansı da büyük artı... resmen uçuyor. saatte 130 km/s hız standart bu araçlarda.

-- ben şans eseri bi vectra aldım; bir daha da bırakamadım. araba değiştirdim ama bir üst model vectra ile :)

-- 2014-2015 yılı itibariyle de yeni vergi kanunu devreye girecek deniliyor. eğerki gerçekleşirse bundan sonra motor büyüklüğü değil, gaz emisyonuna göre vergilendirme olacak. yani insanlar 2.0 ve üzerindeki araçlara sarılacaklar.

-- araçta öyle özellikler varki; 2014 model araçların bir çoğunda yok. fiyatıda çok uygun.

size tavsiyem; 1 haftacık olsun kullanın vectra... ve araba neymiş bi görün.

• B kasa vectra lardan cdx paket 2.5 v6 175 hp GT paket 2.0 156 hp cdx lerin gerivitesi farklı 4.vit. yanında tofaşlargibi ve cdx ler tam bir baş belasıdır... 2.0 cdx 200 model ve üzeri güzel ama bakımlı olursa gt ler en son 99 başka yok...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CADDEKURDU -- 19 Şubat 2015; 21:25:36 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar 2.0 CD veya CDX olarak bu makyajlı kasalardan 100.yıl modeli veya diğer modellere bakıyorum, fakat aklım hep 2.5 CDX e gidiyor. Daha önce Ford Mondeo 2.0 TDCI kullanıcısı olarak aldığım performansı henüz yakalayamadım, fakat 2.0 motorda da tork açısından aynı performansı alabileceğime inanmıyorum ki bana bu durumda en yakın model 2.5 CDX olarak geliyor. Sadece sorum şu ve lütfen bu araçla ilgili bilgisi olan ve yüksek motorlu araç kullanmış arkadaşlar yorum yaparsa sevinirim. Ciddi ciddi düşünüyorum ve yakın olarak da 2.0 ile 2.5 arasında taş çatlasa 50 kuruş fark edeceği düşüncesindeyim ki eminim düşük sakin kullanımlarda bu aracın da diğer yüksek motorlu araçlar gibi az yakacağı kanısındayım. Çünkü kasa ağırlığı ve içine bi kaç kişi bindiğindeki ağırlı aracın yakıt tüketimini etkileyen diğer faktörlerden bir tanesi. Bu nedenle çekişi rahat araç düşük motorlu araçlara göre daha az yakacaktır kanaatindeyim. Yorum yaparken gerçekten bu işten anlayan arkadaşların önerisi çok önemli. Saygılar sunarım.

• https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-opel-arabamiz-temizdir-339054396/detay byler konuyu hortlatıom ama opel gt hakkında yorumlarınız siden ricam tam bilgi alırsam gerçekten son parama kadar vercem giriyim mi yoksa uzak mı duruyum
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.