Şimdi Ara

Opel Vectra Detaylı Alım Rehberi (Güncellendi) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
2
Favori
2.651
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Siyah kapak motorla alakalı yağ yakma, eksiltme sorunu devam ediyor mu?
    Lpg konusunda sorun yaşatıyor mu, başka hususlarda diğer motora göre bildiginiz artı ve eksiler varsa siz yazın ben direkt olarak konuya ekliyim.

Makyajlı kasada iç mekan genel olarak aynı gibi duruyor ama malzeme kalitesi konusunda fark var mı?
    Mesela bir yerde okumuştum doğru mu bilmiyorum, makyajlı kasada kaput amortisörü standart değil yazıyordu. Emin olmadığım için konuya eklemedim, yani bazı konularda geliştirmeden ziyade kısmaya da gitmişler gibi duruyor
  • BPG2004 kullanıcısına yanıt
    Evet yag yakma sorunu var 5 6bin km oldu yarim litre koydurdum galiba onun birazini kapattan atmış.

10 bin km gelirseniz 1 litre koydurmaniz gerekiyor. Bu aracta geneli boyle. Kimisi problemlidir daha fazla ister. 10 bin km de 1 litre bisey degil bence.

İc tasarım olarak direksiyon simidi c2 kasalarda 3 kollu.
    C1 ler 4 kollu.

C1 kasalarda arka camlari açtığımız tusun ustunde ufak hoparlör var.
    C2 kasalarda sadece onde var (comfort paket). Full paketinde arkalarda mevcut.

Malzeme kalitesi olarak bire bir ayni sadece onden makyaj yemiş ve motor değişmiş.

C1 kasalarda kaput ta amortisor varken.
    C2 lerde maalesef yok. Kancalı sistemi döndürmüşler.

Motor konusunda performansta pek bi artısı yok.
    Klima açılınca sanki 75 hp lik araca dönüşüyor.

Beyaz kapakli daha iyi lpg konusunda.

2 yil oldu alali ve 10 bin km yaptim cok araç kullanmıyorum. Oyuzden lpg de az kullandim. Ama uzun yola tatile gezmeye gidecek olursam illaki şartlar yuzunden lpg de kullanırım.

Bu araci alma nedenim cok genis olmasiydi.

Bu araci satip yeni bi araç alacak olsam. İlk tercihim gene 1.4t veya 1.6 turbo insignia veya astra jkasa sedan olurdu.

• Beratt06 kullanıcısına yanıt

Bilgiler için teşekkürler müsaade varsa sizin yazdıklarınızdan ilk mesaja ekleme yapacağım.

Bu arada ben de bunu satınca 1.6 Turbo insignia aldım. İlerde düşünürseniz dikkat etmeniz gerekenler ve piyasa konusunda yardımcı olabilirim.

• Konuyu güncelledim, birkaç ekleme yaptım. Ekstra bilgi ekleyen arkadaslara cok tesekkürler

• BPG2004 kullanıcısına yanıt
    Hayirli olsun güzel bi tercih yapmışsınız.

Model ve paketi nedir ?
  • Beratt06 kullanıcısına yanıt
    2011 A1 kasa 1.6 Turbo 180 beygir Cosmo paket aldım. Ekstra olarak dvd800 navi joystick ve sunroof opsiyonlu. Baya memnunum şu an. Özellikle performans manasında çok tatmin ediyor. Renk olarak da beyaz tercih ettim. Güneş yanığına maruz kalmamak için
  • 2000 model Vectra 2.0 DTI Comfort alacağım, araç hakkında olumlu ve olumsuz bilgi sahibi olan varsa paylaşabilirmi.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.