Şimdi Ara

OPEL ZAFİRACILAR (20. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
777
Cevap
15
Favori
141.764
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Citroen C4 picasso II, 5008 ve Ope Zafira tourer için mukayeseli test yapılmış.

• Selamlar Zafira Kullanıcıları,

Tüm konuyu okudum ancak 1.9 150 hakkında pek birşey göremedim.
    Yakıtı nedir acaba?

Otomatik olanın.Kağıt üstü 9.8lt diyor ama gerçekte nedir acaba?
    Kağıt üstünde yazan yeterince korkutuyor beni...
  • Yaşadığınız yere, arabanın kondüsyonu, mevsime ve sizin kullanım şekline göre kağıt üzerine en az 1lt daha eklemenizi tavsiye ederim.
    Kağıt üstü veriler ideal koşullarda yapılıyor, bu yüzden yakalamak oldukça zor ama imkansız değil : )
  • Meb76 M kullanıcısına yanıt
    Yani gerçekten 10lt yakıyor haa :s
  • Bende karma 4,1 ve ben 5,1 civarında harcıyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zafira o kadar az sıkıntılı ki bizler buraya yazacak birşeyler bulamıyoruz. 😀

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Meb76 -- 8 Ekim 2014; 20:19:12 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Maşallah ...
  • gerçekten sorunumuz yok maşallah eylül başı bakım bile yaptırmadan uzun yola gittim yine hiç sıkıntı yaşamadım fren olsun çekiş olsun ki bagaja sığmayacak kadar yük vardı :) 2 depoyla 1600 km civarı yol yaptım araç lpgsiz 1.6 klima açıktı dönüşte yoğun trafik tır arkasına kalmamak için 110-120 geldim beklediğimden iyi yaktı açıkçası
  • Sizin araç benzinliydi değil mi? eğer öyleyse çok iyi değerler yakalamışsınız! bravo
    evet benzinli teşekkür ederim baya uğraştım ama değdi :) hem yolların hemde aracın keyfini çıkardım
  • Sehir icinde degil ama sehirdisinda hem ekonomik hemde cok konforlu.
    Sehir icinde zaman zaman biraz iri kalabiliyor, park yeri gibi sikintilar olabiliyor ayrica yakitta cok artiyor ama sanirim bu aracta sehir ici icin yapilmamis

aynen öyle benim araç yaklaşık 1350 kilo bide 2-3 yolcu düşününce 1500-1550 kilo civarı oluyor yakıt sarfiyatı sıkışık trafikte malesef iyice tavan yapıyor. park zaten başlıca problem dün akşam araca tek bir yer buldum park ettiğimde önündende arkasındanda insan geçemezdi :)
  • kartal1994 K kullanıcısına yanıt
    Bazilari kapi bademi diyorlar, kapi kenarlarina takilan Fosforlu koruyucular var siz boyle birsey kullaniyor musunuz? Cunku yanyana parklarda gerek bizlerin gerekse yan araclardaki kapi acmalari bazen arac uzerinde kucuk izler birakabiliyor :(

Yok gerek görmedim ben aracın etrafını dolaşan siyah bir plastik var o ben kapıyı açtığımdada diğer araç açtığındada teması önlediği için hiç ihtiyaç duymadım
  • kartal1994 K kullanıcısına yanıt
    Yenilerinde kaldirmislar onu !

gövde rengine boyanmazsa çok estetik durmuyor ancak benim araçta koyu renk pek sırıtmıyor ama yararı büyük gerçekten. sizin için en iyi çözüm kapı bademi ancak genelde şahinlerde oluyor z.t gibi bir araca yakışmaz gibi tabi daha estetik bi çözüm varsa ne ala
  • Herkese selamlar. Artık 6 kişilik 1 aile olduğumuz için 2000 model zafira Gl aldım.
    birkaç sorum olacak
    1-) Ruhsatta 5 kişilik yazıyor, muayenede ya da trafikte sıkıntı yaratır mı? Nasıl değiştireceğiz?

2) 110 km hıza çıkınca ön taraftan uğultu gelmeye başlıyor. Bilyelerden olabilir mi? Yedek parça
    aldığınız site var mı? Malzeme ne marka alıyorsunuz?

3) uzun yolda 9 litre civarı lpg yaktı. ne diyorsunuz?

4) tahmini olarak, ön takımı elden geçirtsem ne kadar masraf tutar?

5) Çok fazla zorlamadım ama araç boşken 160 km/h zorlayarak geçebildim. 140'a kadar hızlanmada
    sıkıntı yok. Herhangi bir sıkıntı mı var?

6) Yedek anahtarım yok ne kadar tutar nerde yaptırabilirim?

Teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi edgar davids -- 16 Ekim 2014; 1:35:07 >
  • Arkadaslar merhaba,
    ALLAH kazasiz belasiz yolculuklar nasip etsin insallah...

Bikac sorum olacak oncelikle kullanim seklimi anlatayim Ailemde 4yetiskin 2cocuk var malum aile genisliyor sedan arac isime yaramaz o yuzden mpv sinifi tam bana gore
    Bu ilk aracim olacak, aracla 2yilda bir hatay'a gdip gelmekte kullanilacak..
    simdi sorularima geceyim,

1. Zafira'nin hangi versiyonu bana yeterli gelir ?
    2. Onereceginiz modelin yillik masrafinida lutfen belirtirmisiniz..
    3. Butce 20000 tl..
    Tesekkurler

• based.1984 kullanıcısına yanıt
    Doğrusu Zafira diğer modellerini pek iyi tanımıyorum ama eminim ki diğer modelleride yeni modeli tam bir uzun yol aracıdır, bu açıdan bir sıkıntı yok, sanırım tüm zafiralar zaten 7 kişiliktir, ancak bu bütçe ile seçeneğiniz çok fazla olduğunu düşünmüyorum az sayıda araçtan temiz olanlarını dikkatli bir şekilde ayıklanması lazım.
    Dilerim gönlünüze göre bir Zafira bulursunuz ve yakın zamanda sizden yeni haberler alırız. Bol şans.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Meb76

Doğrusu Zafira diğer modellerini pek iyi tanımıyorum ama eminim ki diğer modelleride yeni modeli tam bir uzun yol aracıdır, bu açıdan bir sıkıntı yok, sanırım tüm zafiralar zaten 7 kişiliktir, ancak bu bütçe ile seçeneğiniz çok fazla olduğunu düşünmüyorum az sayıda araçtan temiz olanlarını dikkatli bir şekilde ayıklanması lazım.
    Dilerim gönlünüze göre bir Zafira bulursunuz ve yakın zamanda sizden yeni haberler alırız. Bol şans.

Iyi dilekleriniz icin tesekkurler, hayirlisi olsun insallah

• 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.