Şimdi Ara

opelciler ve tigra hakkında bilgisi olanlar yardım_ (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
67
Cevap
0
Favori
2.031
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • ya bu adam araba maraba almayacak yaw hep mavra yok o yok bu baba gel sana 5,7 firebird alalım parçası pahalı yakıtı çok renoyla takasa girerler sen o arabanın 4 jantına verirsin artık renoyu alla alla bi de sabahtan beri oturmuş okuyorum ya bende hayret bişiyimm....
  • "Kazasız Tigra bulmak zordur."
    Sivaslı gardaşım, yukarıdaki lafı Tigra ile ilgili bilgili herkesten duyacaksın. Peki bir düşün bakalım niye. Neden olabilir?
    Acaba bu Tigra'nın koltuğuna oturan herkes pisikolojik olarak delleniyo, dur ben şu arabayı bir direğe geçirim nasıl oluyo falan mı diyo? gel arabaları tokuşturalım, bak benim tigra daha sağlam çıkacak polemiğine mi giriyolar dersin?
    Tigra, yol tutuşuyla, hızlanmasıyla, kullanımıyla gerçekten güzel bir arabadır. Üstelik tutumludur da. Ama en nihayetinde 1.6lt 109 beygir bir arbadır ve yanlış bilmiyorsam aynı motor lacetti'de de kullanılıyor. Bu teknik özelliklere yakın bir düzine araba saymak mümkün. Peki neden sadece Tigra vukuatlı, kazalı araç olarak bilinir. Dizginlenemez bir güce sahip olduğu için böyledir deme şansımız malesef yok.
    Benim şansım yaver gitmişti; kaza yapmamış bir tigra bulmuştum. servis dahil herkesin ağzı açık kalmıştı. O zamanlar bana da çok söyleyen olmuştu ve hiç takmamıştım. "şehir efsanesi bunlar. kazasız bulmak zormuş; bak ben buldum ya. Millet bilmeden uyduruyor." diye düşünmüştüm. Sonradan, kendimce, neden böyle olduğunu çözdüm.
    Zincirlikuyuda "Her canlı ölümü tadacaktır." yazıyor. Acı (hatta rahatsız edici diyen basın kuruluşları da olmuştu) ama dibine kadar gerçek ve doğru. Birisi çıkıp "ben çok sağlıklıyım, yaşadığım hayattan çok da memnunum." derse, o da doğrudur ve haklıdır. Ama bu haklılık genel kaideyi ve acı gerçeği malesef değiştirmez.
    Madem Tigra'yı bu derece istiyorsun, o zaman yapacağın 2 araştırma var:
    Birincisi servislerine gideceksin (genelde 2. el satışları da vardır) ve "neden kaza yapmamış tigra bulmak çok zordur?" diye soracaksın ve baştan savma olmayan bir cevap alana kadar da konunun üstünü eşelemeyi sürdüreceksin.
    İkincisi, bir tigranın lastik ebatlarını alıp büyük bir lastik bayisine gidip sahte serzenişte bulunacaksın. "Abi ben falanca ebatta lastik arıyorum, kaçadır bu? Bir de, abicim bu lastikler çok çabuk balon yapıyor, napcaz, nedir bunun çaresi?" diye sor bakalım. birkaç lastikçiye sor bunu, sonra aldığın cevapların ortalamasına göre karar verirsin.
    Yine de arabayı alacak olursan, dikkatli kullan ve çukurlara çok dikkat et derim. her büyük çukurdan geçtikten sonra veya en geç her yağ değişiminde arabayı lifte aldırıp içten ve dıştan lastik yanaklarını kontrol ettir. Bu arabayı R9 gibi hoyrat kullanmaya kalkma, canını yakabilir. 90-100 giderken lastik gümletmenin sonuçlarını düşünemiyorum bile.

• ankarada tigra fazla rabet görmüyordu bir ara
    çünkü hoşderede dönmeler çok kullanıyordu.
    şimdi imajı değişmiştir belki..
  • ford puma al bulursan soyle siyah
  • Auto Bild Kalite Raporu 2006’nın sonuçlarına göre, Opel otomobilleri, tüm Alman markalarının en kalitelisi olarak seçildi. Bu rapor, otomobilleri, güvenilirlik, uzun-dönem kalite, servis ve müşteri memnuniyeti bakımından değerlendirmektedir.
  • anlaşılan tartışma olur diye kimse şu iyi şu kötü demiyor... neyse yardımlar icin tşk hepinize
  • 10ur_1 Tarih 15 Şubat 2006 0:02:47
    ya bu adam araba maraba almayacak yaw hep mavra yok o yok bu baba gel sana 5,7 firebird alalım parçası pahalı yakıtı çok renoyla takasa girerler sen o arabanın 4 jantına verirsin artık renoyu alla alla bi de sabahtan beri oturmuş okuyorum ya bende hayret bişiyimm....

GARDAŞ BİLİP BİLMEDEN KONUŞMAAAA
    ŞU ARABAMI SATAYIM SONRA İLK ALDIĞIM ARABANIN RESMİNİ ELİMDE KİMLİGİMLE BURAYA KOYACAM, O ZAMAN GÖRÜRSÜN.. AYRICA KİMSE SANA ZORLA OKUTMUYOR VE ZORLA CEVAP YAZ DEMİYOR İSTİYORSAN NE OKU BENİM ACTIĞIM KONULARI NE CVP VER... LÜTFENN BİRAZ SAYGIII EDEPSİZLİGİN LÜZÜMÜ YOKKKKKKK

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.