Şimdi Ara

OPELDE ŞİMDİ AL 2015DE ÖDE KAMPANYASI (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
1
Favori
7.401
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Banada beşiktaş opel gerçek otomotivden geldi.
  • Arkadaş range rovere biniyor ya yada x6 altıya.
  • Ispata gerek yok renonun karekteristik ozelligi bu arabanin butun aksamlari sonderece kalitesiz gidin inceleyin en basit ic plastik aksamina bakin gorursunuz..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: huso0655

Ispata gerek yok renonun karekteristik ozelligi bu arabanin butun aksamlari sonderece kalitesiz gidin inceleyin en basit ic plastik aksamina bakin gorursunuz..

Yıllardır Renault ve Vw kullanırız. Renault gayet sorunsuz idare etti bizi. Bir kullanıcı olarak dediğiniz kalitesizliğe ve tenekevari havaya rastlamadım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ozaman gidin,opel,honda,mazda vs kullanin bi bakin kalite farkini..

• quote:

Orijinalden alıntı: Emrecan034

Arkadaşlar Opel kalite olarak iyi donanım olarak ta iyi..Kötü olan tarafı ülkemizde malesef satış sonrası opel firma olarak arkasında durmuyor..Servis çok kötü...Bir çok marka en az 3 yıl ile 5 yıl arasında garanti veriyor..Opel ise sidik zoruyla 2 yılı zar zor veriyor durum bu....

Ben çiftkurtlar opelden 2012 de GTC aldım 2+2 verdiler artı 50,000 km ye kadar 3 bakım ücretsiz haksızlık etmeyelim
  • Standard and Poors cari acik hala fazla deyip notu teyit etti. Bu arada arac satisi cok iyi gidiyor. Bu nedenle yıl sonunda indirim beklemeyin derim, bu fiyatlar zamlanabilir

• quote:

Orijinalden alıntı: SonNn_

Simdi cevizlibag'dan gectim. Opelin onuneki araclara balonlar takiyorlardi bu fiyatlara daha cok balon takarsınız

Sen yanlış anlamışsın. Aracı hafifletme ar-ge'si yapıyorlardır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aytürk -- 23 Mayıs 2014; 19:18:24 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aytürk

quote:

Orijinalden alıntı: SonNn_

Simdi cevizlibag'dan gectim. Opelin onuneki araclara balonlar takiyorlardi bu fiyatlara daha cok balon takarsınız

Sen yanlış anlamışsın. Aracı hafifletme ar-ge'si yapıyorlardır

Millet gider bu araclara b segneni olmasina ragmen 70 bin i verir sonrada kara kara dusunur,sasiyorum

• At esek oluncä elbet semer vuran cok olur,fiyati yuksek olunca kalitelisine binerim onyargisindan hala siyrilamadik ne yazikki ,kafalarin degismesi lazim

• 2000-model astra G vardı 7. yıl kullandım lastik ve priyodik bakım haricinde masrafı olmadı, geçen temmuzda yeni araba aldım param kısıtlıydı şayet yetseydi gider yine gözü kapalı opel alırdım. Şunu anlamıyorum,yorum yapanların altında son model mersedesler,bmw'ler, Q7'ler,range roverler vs vs bunlardanmı var.? Her şeyden evvel Madein Germany, adamlar bu işin ordinaryusu. Her araç bazen sorun çıkarır sonuçta kul yapısı,hiç bir şey mükemmel değildir.
  • şu bir gercek bir cuval para verdıkten sonra uzun süre tantanası bitmez,aldıgımız araclarında fiyatları yüzde ellı fazla ne dersek deyin bu gerçek
  • wave61 kullanıcısına yanıt
    Bu forumda araçlar hakkında konuşanları çok ciddiye almaya gerek yok zaten atılan mesajlardan açılan konulardan forumdakilerin ne kadar arabadan anladiklari belli oluyor.(Bilen arkadaslari bi kenara ayiriyorum tecrubeli olanlar kendini belli ediyor) Broşür, haber okuyup burda millete ahkam kesiyolar. Artik tüm otomobil firmalarının belli bi standarti var kullanmasini bilirsen çoğu seni üzmez. Vw, opel, ford, renault vs. bunlar birbirine yakın araçlar standartlari belli üstün yönleri belli, zayıf yönleri vardir elbet. (Vw 7 kuru dsg, astra kasanın 80-100 kg ağır olmasi vs.) bakarsin hangisi işine gelirse ondan alirsin. Hele bazı arkadaşlar var burda ya vw'nin sosyal medya ekibinde çalışan firmayi yuceltmeye çalışan personellerden biri yada psikolojik olarak problemli artık başka bi açıklama bulamıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Man in the Suit -- 23 Mayıs 2014; 23:21:12 >
  • Ne aldıgınız önemli degil ama sıfır araç almayın bence devleti zengin etmeyin. 100 milyarlık bi aracın 70 miyarı direk devletin kasasına giriyor.

• Opel Astra 1,6 HB 136HP olan aracı büyük bir beklenti ile 20 Mayıs 2014 tarihinde 70bin tly satın aldım. Servisteki işlemler tamamlandıktan hemen sonra yola çıktım ilk yakıt istasyonunda dizel deposunu fulledim,10 kilometre sonra ışıklarda durmak için frene bastığımda yakıt deposundan gelen sıvı çalkalanma sesi ile irkildim. Bunun geçeceğini umarak yola devam ettim ama maalesef her duru kalkta viraja girmemde aracın içerisinde insanı iğreti eden bir yakıt çalkalanma sesi duyuyorum. Bir de aracı sakın dişli asfalta kullanmayın içeriye acayip yol sesi alıyor müzik sesi dahi duyamassınız.Bu sorunları özellikle yakıt tankından gelen sesi İstanbul Opel müşteri hizmetlerini arayarak şikayet olarak bildirdim. İki gün sonra bana geri döndüer.70 bin liralık bu araçta bu sesin normal olduğunu güvenle sürmemi önerdiler. Ne kadar komik, konfor bunun neresinde. Bunun üzerine bunun normal olmadığını belirtip tepkimi gösterdiğimde ise azarlanır gibi bir tepkiyle karşılaştım. Sonra araştırdığımda Opel sözde güvenlik gerekçesi ile bu araçlarda yakıt tankından dalga kıran parçasını çıkartmış. Yetkili servislere bin tl verirseniz taktırabiliyorsunuz. OPEL ALACAKLARIN DİKK ATİNE......

• quote:

Orijinalden alıntı: ihsangokoglan

Opel Astra 1,6 HB 136HP olan aracı büyük bir beklenti ile 20 Mayıs 2014 tarihinde 70bin tly satın aldım. Servisteki işlemler tamamlandıktan hemen sonra yola çıktım ilk yakıt istasyonunda dizel deposunu fulledim,10 kilometre sonra ışıklarda durmak için frene bastığımda yakıt deposundan gelen sıvı çalkalanma sesi ile irkildim. Bunun geçeceğini umarak yola devam ettim ama maalesef her duru kalkta viraja girmemde aracın içerisinde insanı iğreti eden bir yakıt çalkalanma sesi duyuyorum. Bir de aracı sakın dişli asfalta kullanmayın içeriye acayip yol sesi alıyor müzik sesi dahi duyamassınız.Bu sorunları özellikle yakıt tankından gelen sesi İstanbul Opel müşteri hizmetlerini arayarak şikayet olarak bildirdim. İki gün sonra bana geri döndüer.70 bin liralık bu araçta bu sesin normal olduğunu güvenle sürmemi önerdiler. Ne kadar komik, konfor bunun neresinde. Bunun üzerine bunun normal olmadığını belirtip tepkimi gösterdiğimde ise azarlanır gibi bir tepkiyle karşılaştım. Sonra araştırdığımda Opel sözde güvenlik gerekçesi ile bu araçlarda yakıt tankından dalga kıran parçasını çıkartmış. Yetkili servislere bin tl verirseniz taktırabiliyorsunuz. OPEL ALACAKLARIN DİKK ATİNE......

sıkayetınızı belırtırsınız sonrada azar yer gıbı bır cevap alırsınız ,boyle opel gibi fıramları barındıranlar sonucta bızlerız 70 bın yapmayan araclara ne yazıkkı o kadar para vermek zorunda kalıyoruz ve netıce ortada adamların umrında degıl güvenlıkmıs ,sız suna malıyetlerı dusuruyoruz desenıze,arabanın içinde o calkalanmayı duy sonrada gelde fıtık olma ,opel alacaklar bunlarıda dikkate alsın ,şikayet konusunda araştırma yapmalrını ve servislerinin ne kadar tepeden baktıgını almadan bir araştırmalarının tavsiye ederim

• Aynen öyle.arkadaşlar dikkat etsinler,iyi araştırsınlar ben bir daha opelin önünden geçmem bu sondu............
  • Konu amacından sapmış ama yine de yazayım. Honda da şimdi al Eylül'de öde, 0.78 faiz oranıyla diye kampanya yapmış.
    Ülen döviz artınca zammı yapıştıran firmalar, bu denli bariz döviz düşüşü yaşandığında neden karşıt tepki verip fiyat indirimine gitmezler....çünkü insanımız 70 bin' e deposu çalkalanan C sınıfı araç almaya isteklidir. Ya da 80 bin'e golf alıp 1-2 mevsim beklemeye, bunlar hedef değil, örnekleri çoğaltabiliriz...
    Zam geldiğinde Euro arttı fiyatlar normal diyenler nerede? Euro düştü neden liste fiyatında 100 tl indirim yok? Çünkü firmaların felsefesi kazığa alıştırdık yapıştır gitsin usulü de ondan. Ben işin hezeyanını daha da abartarak; bu otomobil ihracatçılarının bir araya gelerek taban fiyatlarında ortak karar aldıklarını düşünüyorum. Şöyle ki, b sınıf otomobilin baz fiyatını 40 bin den başlatırsak her halukarda yüksek kar elde ederiz. Mesela X dandik firma 40 binden başlatıyor, biraz daha iyi olan y marka 43 bin diyor, en iyisi de aralarında yine en yüksek tavan fiyatını koyuyor ve günümüz piyasa fiyatları oluşuyor. Yani rekabeti oluşturdukları taban üzerinden belirliyorlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: Aybars Mert

Konu amacından sapmış ama yine de yazayım. Honda da şimdi al Eylül'de öde, 0.78 faiz oranıyla diye kampanya yapmış.
    Ülen döviz artınca zammı yapıştıran firmalar, bu denli bariz döviz düşüşü yaşandığında neden karşıt tepki verip fiyat indirimine gitmezler....çünkü insanımız 70 bin' e deposu çalkalanan C sınıfı araç almaya isteklidir. Ya da 80 bin'e golf alıp 1-2 mevsim beklemeye, bunlar hedef değil, örnekleri çoğaltabiliriz...
    Zam geldiğinde Euro arttı fiyatlar normal diyenler nerede? Euro düştü neden liste fiyatında 100 tl indirim yok? Çünkü firmaların felsefesi kazığa alıştırdık yapıştır gitsin usulü de ondan. Ben işin hezeyanını daha da abartarak; bu otomobil ihracatçılarının bir araya gelerek taban fiyatlarında ortak karar aldıklarını düşünüyorum. Şöyle ki, b sınıf otomobilin baz fiyatını 40 bin den başlatırsak her halukarda yüksek kar elde ederiz. Mesela X dandik firma 40 binden başlatıyor, biraz daha iyi olan y marka 43 bin diyor, en iyisi de aralarında yine en yüksek tavan fiyatını koyuyor ve günümüz piyasa fiyatları oluşuyor. Yani rekabeti oluşturdukları taban üzerinden belirliyorlar.

bizde hala bu alım hırsı oldugu sürece başımıza gelmeyen kalmaz

• quote:

Orijinalden alıntı: Flowles

Ne aldıgınız önemli degil ama sıfır araç almayın bence devleti zengin etmeyin. 100 milyarlık bi aracın 70 miyarı direk devletin kasasına giriyor.

Bu nasil bir yorumdur yahu??? Devlet bizim devletimiz,ulke bizim ulkemiz. Baska gidecek, siginacak yerimiz mi var? Simdi baslamayin devlet vatandasini soymamali,vergiler boyle olmamali falan filan diye. Ne olursa olsun tek gercek TÜRKİYE baska soze hacet yooook...

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.