Şimdi Ara

Open English 10 aylık premium hesap

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
353
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık Kondisyon #Kullanılmış
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir.
    1
    1 Open English 10 aylık premium hesap

Merhaba,

2 al 1 öde kampanyası ile kullandığım hesabımın 2. hesabını satıyorum. Halihazırda hesap aktive edilmemiştir hiç. 11 Ağustos' ta alındı ve daha 10 ayı geçkin kullanım hakkı vardır. Open English i bilmeyenler için piyasadaki en avantajlı İngilizce öğrenme sitesi. 7/24 Zoom üzerinden bire bir ders olanağı ve interaktif eğitim programları mevcut.

Belirtmiş olduğum rakam ben satın aldığımda ödediğim tutarın 2 ay düşülmüş halidir, olabildiğince hakkaniyetli davrandığımı düşünüyorum, bu yüzden pazarlık söz konusu değildir.

Alacak kişi ile yüz yüze çağrı merkezini arayıp işlemleri gerçekleştirebiliriz. sonrasında da içinin rahat olması için belirli aralıklar ile irtibatta olup şahsi kimlik ve adres bilgilerimi kendisi ile paylaşabilirim.

Alacak olan kişiden tek isteğim hesabı mücbir sebepler haricinde bir başkasına devretmemesi ve sonrasında iade etmek istememesi olacak, zira 2 kere devretme hakkı vardır ve yapılacak bu aksiyon benim hesabımı da olumsuz etkileyecektir.

Teşekkürler.

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Fiyat : 5250 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Diğer İlan Durum : Satışa Açık

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Merhaba hocam hesap duruyor mu ?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • OPEN ENGLİSH ÜYELİĞİMİ SATIYORUM. 5 AY KALDI BİTMESİNE

guraydamla@hotmail.com dan ulaşabilirsiniz

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.