ağustos ayı open english için bende ortak arıyorum sakaryadayım |
Open English hakkında bilgisi olan var mı? (4. sayfa)
-
-
Hocam bende sakaryadayım arkadaşla halledemediyseniz bende varım
-
Arkadaşlar merhaba, henüz bende almadım. Yıllık paket ve birebir dersler için bende ortak arıyorum.
-
Bende hala 6 aylık 1e1 palet için ortak arıyorum, ilgilenen arkadaşlar iletişime geçebiliriz
-
Ben de aynı paket için ortak arıyorum -
Birebir için ben de katılabilirim -
Merhaba fiyat arkadas almıstı da daha düşük alanları gördüm bugün indirim istedim bakalım dönecekler özel mesaj atamıyorum telefona kod gelmiyor beşyüzellidört dokuzyüzkırküç sıfıraltı yirmidört düşünüyorsanız konusalım -
Arkadaşlar selam,
6 aylık üyelik için ortak arıyorum. dm den mesaj gönderebilirsiniz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SerhatPro -- 26 Eylül 2022; 21:46:39 > -
A
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ysffcngoz -- 19 Ağustos 2022; 19:23:0 > -
Hocam ben vazgectim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ysffcngoz -- 19 Ağustos 2022; 19:22:30 > -
Evet
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ysffcngoz -- 19 Ağustos 2022; 19:23:32 > -
6 veya 12 aylık premium almayı düşünüyorum. Almak isteyen varsa PM yoluyla iletişime geçebilir. İzmirdeyim bu arada yüzyüze olmadan da ortak olabiliriz. Ben her türlü almayı düşünüyorum
-
12 aylık premium düşünüyorum bende, bugün görüştüm 2 al 1 öde kampanyası ay sonuna kadar geçerli dediler. Halen düşünüyorsanız görüşebiliriz. Besyuzbes altiyuzellisekiz otuzbirotuzalti
-
Arkadaşlar bende 12 aylık 1 e 1 üyelik yapmayı düşünüyorum. Düşünen arkadaşlar varsa görüşebiliriz
-
Selamlar, 12 aylık birebir dersleri içeren "premium plan" için kayıt yaptırmak isteyen varsa birlikte kayıt yaptırabiliriz. Çok uzun zamandır forum üyesiyim ve hatırı sayılır derecede referansım var, güven sorunu yaşamazsınız.
Edit: Forumdan bir arkadaş ile anlaştık ve sorunsuz şekilde üyeliklerimizi aktive ettik.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Beybifeys -- 24 Ağustos 2022; 18:43:21 > -
Bulduk, aldık hocam -
1 yıllık premium paket almak için ortak arayan varsa iletişime geçebiliriz.
-
Hocam konuşabiliriz
-
1 yıllık premium pakete üye olmak isteyen var mı
-
2 al 1 öde kampanyasından yararlanıp diğer hakkını satmak isteyen kullanıcılar pm atabilir.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X