Hocam selamlar, openemglish için ortak arayışınız mevcut mu < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Open English hakkında bilgisi olan var mı? (14. sayfa)

-
-
Merhaba 2-7 ay arası open english hesabi devralmak istiyorum. Devretmek isteyen varsa 0551 016 8166 whatsap yazabilir ( arama acamıyorum sadece msj) veya ahmetbaser35@hotmail.com msj atabilir
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Merhaba hocam, bi arkadaş ile anlaştık
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Merhaba. Open English hesap devretmek isteyen varsa görüşebiliriz. Pm Yada sadece wp 546 209 4374
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Open English eski üyelik 1+1 olan paket için 2.üyelik satılıktır. 12 ay kullanım süresi var.
*SINIRSIZ BİREBİR ÖZEL DERS*
12 ay
• Her ay 30 ders olan paket değil!
• Sınırsız maksimum 7 kişilik grup dersleri.
• Yapay zeka destekli konuşma ve yazma pratiği ayrıca eksik olunan kısımlarda yapay zeka ile eksikleri tamamlama vs.
0 546 799 99 64 (sadece whatsapp lütfen)
12.000 TL
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ssermet -- 21 Ekim 2024; 9:26:39 > -
Merhaba fiyatı ne düşünüyorsunuz
Arkadaşlar merhaba, sınırsız özel ders paketim var. İsteyen arkadaşa bir sürelik lisans devri yapabilirim. Ödemeyi aylık olarak alacağım. Siz sıfır üyelikten başlayacaksınız. Müşteri hizmetleri ile görüşebilirsiniz böyle bir hizmet bulunmaktadır.
ücret nedir çoçuk kullanabilirmi?
-
Özelden bilgi verdim hocam.
Fiyat mesaja yazılmıştır. Özel mesaj gönderemiyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ssermet -- 21 Ekim 2024; 9:28:18 > -
Open english üyeliği alınır. SMS atabilirsiniz 05306127870 Özel ders seçeneği bulunan.
-
Open Englısh 12 aylık Premium (ayda 30 adet özel ders) paketimi devrediyorum. Mesaj atabilirsiniz veya e-postam: tanhanderya0@gmail.com
-
Merhaba fiyatı mesaj atabilir misiniz?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Baktım ama çocuklar için Türkiye'de eğitimi yokmuş. Ben de 8 yaşındaki kızım için Flalingo Kids satın aldım. Aşırı tatlı konuşmaya başladı şimdiden. Eğitmenler de bayağı ilgili derslerde sıkılmıyor. Çocuğunuz için düşünüyorsanız kesinlikle öneririm.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X