merhaba bilgi alabilirmiyim? |
Open English hakkında bilgisi olan var mı? (11. sayfa)
-
-
üyelik satmak isteyen var ise yada beraber alabileceğim kişi var ise 0530 916 68 72
-
Beraber almak isterseniz 0530 916 68 72
-
Selam arkadaşlar , ortak premium üyeliğe girecekler bana ulaşabilirler. 0536 033 00 64 , izmir deyim. Yüzyüze görüşüp de alabiliriz .
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Open english kayıt için ortak arıyorum 05322516941
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bugün (14 Ağustos 2023) 1 yıllık premium üyelik başlattım, ortak olmak isteyen varsa özelden yazabilir bana. 2. hesap hakkı boşta şu an. 12.000 TL ücreti
-
bende satın aldım, 13250 fiyatı, standart paket olarak . 1 adet hediyeli paket ilgilenen olursa iletişime geçebilirsiniz, yarı yarıya yaparız daha bugün aldım
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yarı yarıya ödeme yapılınca kullanım nasıl oluyor?
-
merhaba ortak bulmadıysanız ben alabilirim 0551 181 56 05
-
Premium paket için ortak arıyorum. İzmir'de yüzyüze de görüşebiliriz.
-
premium paket alacam ortak olmak isteyen pm
-
ben ortak olurum
-
Premium uyelik icin ortak ariyorum
-
Selamlar dün 17 bin küsüre hesap aldım. 8 bine 2.hesabı devredebilirim. İsteyen olursa mesaj atabilir.
-
Selam hala ortak arıyor musunuz?
-
13.400 fiyat aldim ben siz nasil 17.000 e aldiniz. Hemen iptal edin
Ortak olmak isteyen bana yazabilirmi. 13.500 gibi bir fiyat aldim 2 ye boleriz..
Premium a 18 binbteklif aldim ortak olursa beraber alalim eski üyeler tercihim
-
Ciddi misiniz, Uyardığınız için teşekkürler :[. şuan aşırı pişman oldum formlarda ortak bulunduğunu bilsem hiç almazdım. iptal edince çok uğraştırıyorlar gibi biraz daha araştırıcam.
-
Bende anlamadim cocuk ogrencimi evet dedim o zaman 18 bin ur 2 hak premium dediler
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X