< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Open English hakkında bilgisi olan var mı? (12. sayfa)
-
-
Hocam merhaba birebir dersler olan paket mi sizinki?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
en ucuz alan kaça aldı premiumu onun üzerinden almayalım
-
Premium paket ortak almak isteyen varsa ulaşsın.
merhaba open english üyeliğimi devretmek istiyorum. tam 5 ay kullanım süresi vardır. düşünen varsa 0536 300 79 05 ile iletişime geçebilir.
-
edit: ortak buldum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HypNoTizZe -- 24 Ekim 2023; 21:58:42 > -
Merhaba , pm den yazdım konuşabiliriz.
-
Premium paket fiyatı alanlar ne kadara aldılar yazabilir misiniz? Pm olarak da olur.
-
Selam arkadaşlar,
Yıllık premium paketim var yenileyeceğim. Paketim yıllık sınırsız yüz yüze ders ( birebir) var ve sınırsız toplu ders paketi var.
12 Aylık Premium Paket.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Konoli22 -- 30 Ekim 2023; 12:15:5 >
Standart paketim 6500 tl ,10 aylik ,ilgilenenler yazabilir
merhaba bende ikinci kişi arıyorum. 544 413 9009
-
Merhaba ikinci bir kişi buldunuz mu?
premium paket mi?
-
Merhabalar,
Open English Premium paket için 2. kişi arıyorum. 18.000 TL civarında fiyat teklif ettiler (Türkiye Sigorta üyelerine kampanya varmış) İlgilenen arkadaş yazarsa memnun olurum.
0544 413 9009
-
alıp almamak da kararsızım. uzun süre deneyimleyen oldu mu? gercekten faydalı oluyor mu?
-
12 aylık Premium Open English Üyeliği=10.500
Güncel %75 indirimli fiyat= 13.844
tanhanderya0@gmail.com
-
Fiyatı neden uygun hocam aldınız da mı kullanmadınız?
-
Yeni üye olmak isteyipte fiyat alan var mı 13.800 lira dediler fiyat için,fazla geldi.
Biraz daha indirmek için fiyatta ne yapılabilir,bilgilendirebilecek olan pm atabilir.
-
Son zamanlarda güney afrika harici hocaya denk gelemiyorum. Bu bende mi böyle yoksa genelde mi merak ettim.
-
Üyelik devreden veya ortaklaşa üye olmak isteyen yazabilir
lodim1905@gmail.com
-
Ben de araştırdım diğer platfotmlarla beraber.
OpenEnglish 12 aylık en kapsamlı paket 21,000 tl fiyat verdiler. bu gün(13.12.2023)
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X