Şimdi Ara

Open English hakkında bilgisi olan var mı? (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
273
Cevap
14
Favori
80.625
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

553 747 14 89

• 6 ay ve üzeri hakkı kalıp premium hesap devretmek isteyen eklesin

https://www.instagram.com/muhammedsinanarikan

• Merhaba 1 kasım'da bitecek olan üyeliğimi devretmek istiyorum ilgilenenler özelden yazabilir.

• SilentOfDeath S kullanıcısına yanıt

Hocam alabilirim ulaşabilir misiniz eyigit447@gmail.com

• Arkadaşlar merhaba,

Şu anda open english te 2 al 1 öde kampanyası bulunmaktadır. Eğer isteyen olursa 2 paket alıp bakiyeyi indirimli hale getirebiliriz. İletişim için DM

• ugurcanelveren kullanıcısına yanıt

ilgileniyorum

• Satın aldım, teşekkür ederim ilginiz için.

• Ortaklaşa satın almak isteyen varsa dm atabilir
  • hsndmn H kullanıcısına yanıt

Dm den bilgi verilmiştir

• merhabalar... open english te 2 al 1 öde kampanyası paylaşacak birini arıyorum.. dm den bekliyorum.

• OpenEnglish Aralık sonu aldığım hesabı devretmek istiyorum şuan 21 küsürlerde ben ise 14 bin TL gibi bir fiyata satmak istiyorum çalışacak zamanım yok 10 aylık kullanım hakkı mevcuttur.Lütfen ciddi alıcılar iletişime geçsin.Fiyatta da ufak bir pazarlık payı bırakıyorum.
    GSM:
    0553 093 45 00
  • 1 Kasım'da bitecek olan standart paket 2 tane hesabım satılık özelden yazabilirsiniz, uygun fiyat.

• Merhaba arkadaşlar 1 senelik premium(7/24 ders imkanı, ayda 30 senede 360 özel ders ve sınırsız grup derslerine katılım hakkı olan. Aylık 4-10-20 ders olanlardan değil fiyat karşılaştırmasını ona göre yapın) üyelik devrediyorum. 1 Mayıs 2025 ayında bitecek. İlgilenenler varsa yazabilir. No:5369450364

• Merhabalar 7 aylık open english premium (sınırsız grup dersi+ aylık 30 özel ders) hesabımı ÇOK UYGUN fiyata devretmek istiyorum. İlgilenenler bana ulaşabilir. No: 5356408030

• 1 hafta önce almış olduğum premium open english hesabı satılıktır (Askerlikten dolayı satıyorum). 2025 Haziran ayına kadar geçerli üyelik.

Sınırsız grup dersi + Aylık 30 defa 1e1 özel ders.

GSM: 0507 060 8254

Fiyat 17.500

• Herkese iyi günler. premium üyelik için ortak arıyorum sınırsız özel ders hakkı olan üyeliğimde ödemelerinizi aylık olarak yapabilirsiniz. tutar 750 tl. olup aydan aya gönderebilirsiniz.0 533 5148408

• hsndmn H kullanıcısına yanıt

-Merhaba düşünürseniz ortak arıyorum sınırsız premium üyelik aylık ödemeler şeklinde yapılacak.750₺ olarak.5335148408

• 1 hafta önce satın almış (1+1) olduğum premium sınırsız üyelik için ortak arıyorum. Düşünen arkadaşlar DM veya 505 658 31 36 dan ulaşabilirler
  • Unalmesut U kullanıcısına yanıt
    Pek bilgim yok Bilgi verirseniz sevinirim.. premium neleri kapsıyor. Seviye ayrı ayrı mi belirleniyor. Fiyat nedir
  • Merhaba hocam , müsaitseniz arayın hocam telde bilgi aktarayım
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.