İSS ÖNERİSİ
Merhaba,aktif olarak türknet sabit internet ve ev telefonu kullanıyorum.%40 lık zamdan dolayı başka firmalara bakıyorum,biliyorum diğerleri de zam yapacak fakat taahhütlü taahhütsüz fark etmez ev telefonu ve internet hizmeti veren f/p açısından memnun olduğunuz firma var mı? Vodafone nete baktım fakat ev telefonu hizmeti var mı bilmiyorum kullanan varsa yazabilir mi?
Türk telekom son 1 ay kala cayma bedeli
Merhaba
10 yıllık türk telekom kullanıcısıyım.16 mbps 24 aylık taahhütlü sabit internet ve ev telefonu kullanıyorum.Ev telefonu 27 şubat tarihinde,sabit internet taahhütü 21 mart tarihinde bitecek.4 gün önce sabit interneti şubat ayında biteceğini sandığım için türknete geçiş işlemlerini başlattım onay alındı türk telekomdan yanıt bekleniyor aşamasına kadar gelindi.Merak ettiğim son 1 ay için cayma bedeli öder miyim? Eklemiş olduğum fotoğrafa bakarsanız taahhüt kullanım süresi 23 ay 21 gün diyor 24 aylık taahhüt yaptıysak mantıken 21 şubatta bitmesi lazım ama bitiş için 21 mart diyor.Forumlarda 24 aylık taahhütlerde 12 aydan sonra cayma bedeli ödenmemesi yönünde yasa olduğu veya son 1 aylık taahüt için sadece internet ve telefon faturalarının çıktığını gördüm.
Atmış olduğum fotoğrafta gördüğünüz gibi tamamlanan taahhüt süresi 23 ay 21 gün demesine rağmen nasıl 21 mart tarihinde taahhüt bitiyor.Son 1 ay kala türknete geçiş tamamlandığında cayma bedeli ödemem gerekir mi?
2 bin TL bütçe sistem önerisi
Merhaba, 2 bin TL civarına toplama bakıyorum. 2 tane kasa monitör set satan birilerini buldum. Aralarında kaldım aşağıya özellikleri koyuyorum.Seti arkadaşım için bakıyorum. Yani şu fiyata daha iyisi var bütçenizi arttırın demeyin.
1.set 1550 TL
i3 6098p 3.6 GHz 3MB cache işlemci.
MSI H110M anakart.
G.Skill DDR4 8 GB 2133 MHz RAM.
ASUS R7 240 2 GB 128 bit DDR5 ekran kartı.
Ximatek 600W 80 Plus Power kasa.
Crucial BX500 240 GB SSD
Samsung 850 EVO 240 GB SSD.
Snoweman Red RGB CPU fan.
Samsung S23A700D 23 inch 2 ms monitör.
Monitör açıldığında kılcal çizgi var fakat 2 dk sonra kayboluyor.
2.set 2000 bin TL
i5 4670 işlemci.
Turbox h81 anakart
ASUS GT 1030 ekran kartı garantisi var.
8 GB RAM
120 GB SSD.
350 GB HDD.
500 Watt PSU.
Exper monitör kaç inch bilmiyorum ama yaklaşık 17-18 gibi.
GTA 5 CS:GO LoL oynamak için bakıyorum. Bütçe bu kadar ileride yükseltme yapabilirim ona göre fikir verirseniz iyi olur. 2.setin tüm özelliklerini detaylı yazmamış o yüzden bu şekilde oldu.
Fiyatlar pazarlık edilmiş halidir.
Tüketici hakem heyetine başvuru
Tekrar merhaba, https://forum.donanimhaber.com/acer-nitro-teknik-servis-sorunu--149945896#149984101 konuda yaşadığım olaydan dolayı hakem heyetine başvuru yapacağım. Süreç nasıl işler, heyete başvurunca mahkemeye kadar uzarsa herhangi bir ücret ödemem gerekiyor mu, ne kadar sürer, THH boyunca laptopu kullanabilir miyim? Biraz araştırma yaptım ama aklımda bazı sorular vardı. Daha önceden açmış olduğum konuda kendimi haklı gördüğüm için heyete başvuracağım. Cihaz bu hafta kargoyla bana geri gönderilecek. Müşteri hizmetlerini aradığımda 4 GB RAM gözükmesin arızayla alakalı olduğunu müşteri memnuniyeti için 16 GB RAM takacaklarını söylediler. Halbuki zaten RAM ve HDD zaten sorunsuzdu. Müşteri hizmetleri de durumu açıklayamıyor. Hard diskin sorununu sorduğumda arızalı, bad sector oluşmuş gibi falan ifadeler kullanıyor. Cevaplarınız, önerileriniz için teşekkürler.
Acer Nitro Teknik Servis Sorunu
Merhabalar, Acer Nitro serisi Gaming laptop kullanıyorum. 1 sene önce Hepsiburada'nın kendi satmış olduğu Gaming laptopu satın aldım. Son 2-3 aydır ısınma sorunu ve sadece LoL şampiyon yükleme kısmında Alt Tab attığımda ekranda anlık pikselleşme oluyordu. Bununla ilgili konu açtığımda ekran kartı ya da işlemci sorunlu olabilir dediler ama ben ihtimal vermedim çünkü bana tuhaf gelen kısmı sadece LoL oynarken 1-2 kez olmasıydı ve Acer kullananların olduğu Facebook grubu vardı ve orada da bazı oyunlarda sorun yaşayanlar vardı. Bu nedenlerden dolayı teknik servise yolladım. Bana denilen anakarta sıvı teması ve kullanıcı tarafından takılan HDD arızalı. Değişim için 8 bin TL ücret söylediler.
Birincisi ben hiçbir şekilde laptopa su ya da herhangi bir sıvı dökmedim, ikincisi ise kullanıcı tarafından takılan hard disk diyor ama ben öyle bir şey yapmadım. Bunu müşteri hizmetlerine söylediğimde satıcı tarafından takılmıştır dedi. Hepsiburada'dan aldığımı kapalı kutu şeklinde geldiğini ve laptopun model numarasını girdiğimde Ürün Destek | Acer Türkiye Acer'in sitesinde aynı laptop çıkıyor ve 1 TB HDD 256 GB SSD var. Nasıl oluyor da kullanıcı kaynaklı anakart ve kullanıcı tarafından takılan HDD arızalı diyorlar anlamadım. Ürünü geri istedim, kargolamalarını bekliyorum. Hepsiburada'ya yazdım, servis raporunu göndereceğim ama ne olacak bilmiyorum. İlk başta yanlış laptopa baktıklarını düşünmüştüm hala da öyle hissediyorum. Anakart ve HDD arızalı diyor ama her oyunu Ultra'da oynuyorum hiçbir sorun yaşamıyorum.
Acer Nitro Teknik Servis Sorunu
Merhabalar, Acer Nitro serisi Gaming laptop kullanıyorum. 1 sene önce Hepsiburada'nın kendi satmış olduğu Gaming laptopu satın aldım. Son 2-3 aydır ısınma sorunu ve sadece LoL şampiyon yükleme kısmında Alt Tab attığımda ekranda anlık pikselleşme oluyordu. Bununla ilgili konu açtığımda ekran kartı ya da işlemci sorunlu olabilir dediler ama ben ihtimal vermedim çünkü bana tuhaf gelen kısmı sadece LoL oynarken 1-2 kez olmasıydı ve Acer kullananların olduğu Facebook grubu vardı ve orada da bazı oyunlarda sorun yaşayanlar vardı. Bu nedenlerden dolayı teknik servise yolladım. Bana denilen anakarta sıvı teması ve kullanıcı tarafından takılan HDD arızalı. Değişim için 8 bin TL ücret söylediler.
Birincisi ben hiçbir şekilde laptopa su ya da herhangi bir sıvı dökmedim, ikincisi ise kullanıcı tarafından takılan hard disk diyor ama ben öyle bir şey yapmadım. Bunu müşteri hizmetlerine söylediğimde satıcı tarafından takılmıştır dedi. Hepsiburada'dan aldığımı kapalı kutu şeklinde geldiğini ve laptopun model numarasını girdiğimde Ürün Destek | Acer Türkiye Acer'in sitesinde aynı laptop çıkıyor ve 1 TB HDD 256 GB SSD var. Nasıl oluyor da kullanıcı kaynaklı anakart ve kullanıcı tarafından takılan HDD arızalı diyorlar anlamadım. Ürünü geri istedim, kargolamalarını bekliyorum. Hepsiburada'ya yazdım, servis raporunu göndereceğim ama ne olacak bilmiyorum. İlk başta yanlış laptopa baktıklarını düşünmüştüm hala da öyle hissediyorum. Anakart ve HDD arızalı diyor ama her oyunu Ultra'da oynuyorum hiçbir sorun yaşamıyorum.
ACER NİTRO SERVİS SORUNU
Acer Nitro Yetkili Servis Sorunu
https://www.hepsiburada.com/acer-ni...-q6zey-002-p-HBV00000T2AAS?magaza=Hepsiburada
İnşaat Mühendisliği Statik
1.sınıf inşaat mühendisliği öğrencisiyim.Statik sınavıma yardım edebilecek var mı?
Son Giriş: 2 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 2 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 420
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 39.985 (Bu ay: 3.204)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 37 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware