Merhaba. Birebir görüşme dahil premium paketi satın almak istiyorum. Ortak olmayı düşünen varsa buradan mesaj atabilir. Ben 14770 ₺ fiyat teklifi aldım, fiyatı biraz daha düşürebileceğimi düşünüyorum. |
Open English hakkında bilgisi olan var mı? (7. sayfa)
-
-
Merhabalar premium satın almak istiyorum. Ortak satın almak isteyenler iletişime geçebilir
-
Birebir görüşme dahil premium paketi satın almak istiyorum. Ben de 14778,45 ₺ fiyat teklifi aldım.
-
Merhaba satın aldınız mı acaba? Ben de kayıt olmayı düşünüyorum bugün fiyat teklifi aldım. Grup dersleri olan standart paket için 8620TL ücret teklifi geldi.
-
2 al 1 öde kampanyasından 1 yıllık premium üyelik için 14770 tl teklif aldım. Almak isteyen ulaşabilir
-
2 al 1 öde kampanyasından 1 yıllık premium üyelik için 14778 tl teklif aldım. Ortak olmak isteyen varsa pm
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Langer55 -- 14 Kasım 2022; 11:20:40 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ortak alımda ödeme işlemini nasıl yapıyoruz acaba. Bu konuda bilgisi olan var mı?
-
Güven esasına dayanıyor yani birisi ödüyor diğer ortak da o tutarın yarısını diğer kişiye ödüyor. Sistemde ödenecek ücreti iki kişiye ayrıştırmıyorlar.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
premium paketi satın almak istiyorum , Ortak satın almak isteyenler iletişime geçebilir
-
Merhaba arkadaşlar , premium pakette bire bir canlı dersler var mı ? Yoksa grup dersleri üzerinden mi ilerliyor ? Canlı derslerde günlük aylık katılım kotası bulunuyor mu ? Bilgiler için şimdiden teşekkür ederim
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
16 Kasımda bana 16400 fiyat verdiler. 14800 olarak alınan fiyatlar hala geçerlimi bilginiz var mı
-
indirim istediğinizde 14800 düşüyorlar
-
kredi kartı ile almayı planlıyorum katılmak isteyen olur mu
-
merhaba ben de almayı dusunuyorum hala gecerlı ıse alabılırız
-
hala geçerli mi bu ? geçerliyse alacak varsa pmden yazabilir mi alalım
-
Merhaba. Open English programını satın almak istiyorum. Bıramak isteyen ve ya 2 al 1 öde kampanyasından faydalanmış olup diğer hesabını satmak isteyenler varsa bana ulaşabilir.
-
Merhaba, ben de bırakmak isteyen vs olursa hesabını almak isterim(Premium).
-
yeni fiyatları alan var mı ?
-
Merhaba. Premium Paketini devretmek ve ya ortak bulmak isteyen olursa, beşyüzotuzikiikiyüzyirmidörtkırkdoksanaltı dan bana ulaşabilir
-
Merhaba, Premium paketini devretmek ve ya ortak bulmak isteyen olursa mesaj atsın lütfen
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X