Şimdi Ara

Open English Premium Üyelik Devri (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
225
Cevap
9
Favori
12.253
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba. Mevcutta English central kullaniyorum.

Gup dersleri az. O yüzden openenglish in grup derslerini paylaşacak bir arkadaş arıyorum. Düşünen olursa PM atabilir
  • Uygun fiyatli Open English premium hesabı almak veya ortaklaşa alabileceğim arkadaş arıyorum.
  • Merhaba Arkadaşlar 7 haziran 2025'e kadar geçerli sınırsız özel ders ve grup dersi olan premium open engilish paketimi devrediyorum.Ciddi alıcılar uygulamanın kendisi hakkında bilgisi olup devralmak isteyenler whatsapdan yazabilir 0534 228 84 68

• 3 4 aylık open english hesabı devredecek birilerini arıyorum. İletişim için toprakaltiulas@gmail.com

• Birebir veya grup dersi olan premium üyelik arıyorum. Devir etmek isteyenler PM yazabilir mi?

• Open english hesabi devrelmak istiyorum 3-8 aylık arası olabilir.Hesap devretmek işeteyen 0551 016 8166 whatsap tan yazabilir. Veya mail atabilir. Ahmetbaser35@hotmail.com

• Open English eski üyelik 1+1 olan paket için 2.üyelik satılıktır. 12 ay kullanım süresi var.

*SINIRSIZ BİREBİR ÖZEL DERS*

12 ay

• Her ay 30 ders olan paket değil!

• Sınırsız maksimum 7 kişilik grup dersleri.

• Yapay zeka destekli konuşma ve yazma pratiği ayrıca eksik olunan kısımlarda yapay zeka ile eksikleri tamamlama vs.

• İş yeri üzerinden hediye üyelik geldiği için en üst paket sınırsız grup ders ve aylık 30 özel ders olan paketimi satıyorum. 1+1 üyelik değildir direkt bireysel üyelik seneye daha uygun fiyattan bu üyeliği devam ettirebilirsiniz. Fiyatı çok düşük tuttum. 30 civarına satıyorlar zamda gelecekmiş. Lütfen ciddi alıcılar sadece...
  • fatihtomruk F kullanıcısına yanıt

Hocam ben devretmek istiyorum ilgilenirsen en üst seviyedeki hesap ayda 30 canlı ders fln var

• ftkonline kullanıcısına yanıt
    Bugün 14900 fiyat aldım 12 aylık hocam
  • 11 aylık kullanım hakkı olan open enghls üyeliğimi iş yogunlugu sebebiyle devir etmek istiyorum fiyat 23 bin tl dir ilgilennelere duyurulur

• Merhaba ciddi alıcıyım 1 hafta içerisinde almayı düşünüyorum devreden arkadaşlar bana kurs detay ve fiyat bilgilerini iletebilir mi? 05323091935

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mechatime -- 24 Ekim 2024; 8:15:41 >
  • Premium 1+1 hesabımı paylaşıyorum. Aylık ödemelidir. Devam ettirme zorunluluğunuz yoktur. PM'den fiyat bilgisi verilecektir.

• fatihtomruk F kullanıcısına yanıt

11 temmuz 2025e kadar kullanım süresi olan premium open english paket devrediyorum. Ortak kullanım değil hesabı tamamen devrediyorum. 30 canlı ders var aylık. Cüzi bir miktara devredeceğim, yoğunluktan kullanamıyorum. 0545 540 12 75

• 15 bin tl ye 11 aylık kullanım hakkı olan open englsh paketimi devrediyorum ilgilenen yazabilir iş değişimi senebiyle vakit bulamayacagım süresi azalmadan acil devretmek istiyorum

• Open english üyeliği alınır. SMS atabilirsiniz 05306127870 Özel ders seçeneği bulunan.

• 1+1, birebir canlı dersi olan paketi devretmek isteyen yazabilir. 05468609470

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.