1+1 paket alacak veya 2. hakkını paylaşmak isteyen yazabilir. |
Open English Premium Üyelik Devri (12. sayfa)
-
-
Open English üyeligimi devrediyorum 1 kullanıcı fiyatı 18 bin tl olacak . Eski üyelik oldugu icin sınırsız 1-1 özel ders olan paket , 05324865913 numaralı telefondan ulasabilirsiniz . Elimde 2 üyelik var.
-
Open Englısh 12 aylık Premium (ayda 30 adet özel ders) paketimi devrediyorum. Mesaj atabilirsiniz veya e-postam: tanhanderya0@gmail.com
-
Elimde sınırsız ozel (eski uyelik) bulunmaktadır ilgilenenler icin fiyat aylık odemeler seklinde totalde 18000 olacak.
-
Premium hesabımı devretmek istiyorum ilgilenenler yazabilir 19eylüle kadar geçerli
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
5 Aylık Open English üyeliğimi 7bin tlye devretmek istiyorum ilgilenenler (fadimekk.gikat@gmail.com) mail adresine yazabilir.
-
Merhaba. Ekim 2025'e kadar geçerli, sınırsız birebir özel ders imkanı sunan premium hesabımı iş yoğunluğumdan dolayı devrediyorum. Acil İlgileniyorsanız mesaj atabilirsiniz 05387918723 acil
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi E.kocaeli -- 5 Aralık 2024; 0:10:52 >
Merhabalar , sınırsız özel ders olan paket eski üyelik toplam 11 ay kullanım süresi kalmıstır 18 binden bırakıyorum. İlgilenenler 5324865913 ulasabilirler.
Saygılarımla,
Harun
-
Open Englısh 24.11.2025'e kadar geçerli Premium (ayda 30 adet özel ders) paketimi devrediyorum. Mesaj atabilirsiniz veya e-postam: tanhanderya0@gmail.com
-
Merhaba. EKim 2025'e kadar geçerli, sınırsız birebir özel ders imkanı sunan premium hesabımı uygun fiyata devrediyorum. İlgilenenler mesaj atabilirler. 05309908287
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tark.07 -- 12 Aralık 2024; 14:50:34 >
Merhabalar. Üyelik almak istiyorum. Hesabınızın detaylarıyla özel mesaj atar mısınız? fiyatı ile birlikte
-
Open Englısh 24.11.2025'e kadar geçerli Premium (ayda 30 adet özel ders) paketimi devrediyorum. Mesaj atabilirsiniz veya e-postam: tanhanderya0@gmail.com
-
20.11.2024 tarihinde aldığım Open English üyeliğimi devrediyorum . Üyelik bitiş 20.11.2025 tarihinde aylık 10 ders özel ve grup dersleri hersey mevcuttur. Almak isteyen beratsahin24@gmail.com ulaşabilir
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X