Mahkeme kararıyla engellenen sitelere erişebilmek amacıyla OpenDNS kullanıyorum (208.67.222.222, 208.67.220.220). Düne kadar gayet güzel girebiliyordum youtube'e. Ama dün akşamdan beri youtube'ün sayfası açılmıyor(bworser sayfayı bulamıyor). Firefox'la denedim yine olmadı. Acaba youtube mü bozuldu dedim ama baktım proxy'lerle giriliyor.
Sizde de aynı problem var mı?
Artık DNS'Lerde işe yaramıyor arkadaşım.
quote:
Orijinalden alıntı: EhrimeN
Artık DNS'Lerde işe yaramıyor arkadaşım.
Bende de açılmıyor neden acaba
quote:
Orijinalden alıntı: Plan-M
Bende de açılmıyor neden acaba
Alıntıları Göster
forumda kaç tane konu var youtube hakkında orlardan takip edin benim işim olmadıgı için youtube da girip konulara bakmadım belki bi yöntem bulmuslardır...
quote:
Orijinalden alıntı: cMbRs
forumda kaç tane konu var youtube hakkında orlardan takip edin benim işim olmadıgı için youtube da girip konulara bakmadım belki bi yöntem bulmuslardır...
Alıntıları Göster
opendns işe yaramıo anca proxy siteleriyle girilebilio http://www.ktunnel.com/ bi de burdan deneyin
quote:
Orijinalden alıntı: Choppe®
opendns işe yaramıo anca proxy siteleriyle girilebilio http://www.ktunnel.com/ bi de burdan deneyin
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: lucky_hobo
proxy lerde işe yaramıyor ben denedim
quote:
Orijinalden alıntı: Razor Buzz
quote:
Alıntıları Göster
bende çatır çatır girio
quote:
Orijinalden alıntı: Razor Buzz
quote:
Alıntıları Göster
Telekom bi süre öncesine kadar kendi DNS lerini (195.175.39.39 , 195.175.39.40) kullananlara youtube adresini çözdürmüyodu şimdi hiçbiri çözmüyo kesinlikle yurtdışı çıkışlardaki routerlara ip bazında engelleme koydu DNS işi yalan oldu yani :)
quote:
Orijinalden alıntı: BGKSLS
Telekom bi süre öncesine kadar kendi DNS lerini (195.175.39.39 , 195.175.39.40) kullananlara youtube adresini çözdürmüyodu şimdi hiçbiri çözmüyo kesinlikle yurtdışı çıkışlardaki routerlara ip bazında engelleme koydu DNS işi yalan oldu yani :)
Alıntıları Göster
4.2.2.1 4.2.2.2 bunu kullan.
quote:
Orijinalden alıntı: BGKSLS
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: BGKSLS
+1 Dns değiştirmekle uğraşmayın boşuna
quote:
Orijinalden alıntı: Kulspruta
quote:
Orjinalden alıntı: BGKSLS
+1 Dns değiştirmekle uğraşmayın boşuna
Alıntıları Göster
Adamlar ip tabanlı hem giden yönde "outgoing", hem de gelen yönde "incoming" "block" atmışlar.
TTnetin vermiş olduğu dns serverlerden başka dns server ip lerini set ettiğinizde bağlanamazsınız,zaten türkiyenin en buyuk ve tek yurt dışı çıkışı fiber omurgası TTnetin omurgasıdır.
Eğer TTneti atlatıp web-proxy server üzerinden bağlanayım derseniz,web-proxy serverler trafiğin yoğun olduğu multimedia uygulamalarda aradan çekiliyor,ttnet bu sefer akıllıca davranıp youtube serverlerine gelen "incoming" yönde de "block" koymuş.
quote:
Orijinalden alıntı: fenasi44
Adamlar ip tabanlı hem giden yönde "outgoing", hem de gelen yönde "incoming" "block" atmışlar.
TTnetin vermiş olduğu dns serverlerden başka dns server ip lerini set ettiğinizde bağlanamazsınız,zaten türkiyenin en buyuk ve tek yurt dışı çıkışı fiber omurgası TTnetin omurgasıdır.
Eğer TTneti atlatıp web-proxy server üzerinden bağlanayım derseniz,web-proxy serverler trafiğin yoğun olduğu multimedia uygulamalarda aradan çekiliyor,ttnet bu sefer akıllıca davranıp youtube serverlerine gelen "incoming" yönde de "block" koymuş.
Alıntıları Göster
madem bu kadar önlem alıyorlar o zaman donanımsal olarak gelişmiş birde firewall kullansınlarda bizleri viruslerle, hacklerle felan uğraştırmasınlar.
quote:
Orijinalden alıntı: ExECaLiBuR
madem bu kadar önlem alıyorlar o zaman donanımsal olarak gelişmiş birde firewall kullansınlarda bizleri viruslerle, hacklerle felan uğraştırmasınlar.
Alıntıları Göster
gittikce sosyalist yasakcı zihniyete dönüşüyor bu olaylar,nerde DEMOKRASİ........ÖZGÜRLÜK.....
quote:
Orijinalden alıntı: TİTAN06
gittikce sosyalist yasakcı zihniyete dönüşüyor bu olaylar,nerde DEMOKRASİ........ÖZGÜRLÜK.....
Alıntıları Göster
opendns kullanıyorum ama bende açılıyor
quote:
Orijinalden alıntı: Gazef
opendns kullanıyorum ama bende açılıyor
Alıntıları Göster
bunları kullanıyorum ve girebiliyorum
193.140.100.210
193.140.100.215
quote:
Orijinalden alıntı: furkanesref
bunları kullanıyorum ve girebiliyorum
193.140.100.210
193.140.100.215
Alıntıları Göster
Az önce hiçbir DNS ayarı, vs. değiştirilmediği halde devamlı kullandığım tarayıcı olan Firefox'la denedim ve Youtube'a sorunsuz girebiliyorum.
quote:
Orijinalden alıntı: Father Torque
Az önce hiçbir DNS ayarı, vs. değiştirilmediği halde devamlı kullandığım tarayıcı olan Firefox'la denedim ve Youtube'a sorunsuz girebiliyorum.
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: emptyrean
Yasağın kaldırıldığından haberiniz yok sanırım.
quote:
Orijinalden alıntı: Serdar
quote:
Orjinalden alıntı: emptyrean