Şimdi Ara

Opera 7.11 le gprs (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
525
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    ilk mesaja bakarmısın. onda bir sorun vardı ona aldandım galiba.
    teşekkürler förstsolcır.
  • <blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by amd</i>
    <br />operayi herhangi bir bilgisayar dergisinden bulabilirsiniz. hizli olma konusuna gelince; saten adamlar en hizli tarayici olduklarini iddia ediyor. ben uzun suredir kullaniyorum gercekten de oyle. ama guvenlik ve mail alma konusunda mozillanin eline su dokemez :))
    <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>

+1

i e 6 sörften bıktırmıştı... ama opera imdadıma yetişti...
    bide gprs kullanıyorsan ilaç gibi geliyor adama...
  • eger Operayı kapatıp actıktan sonra karakter sorunu yasıyorsanız Dosya >Secenekler >Baslangıc ve Çıkış yazan kısmın altında Diller kısmında en altta "Dili belirlenemeyen sayfalarda varsayılacak dil" kısmından Windows-1254 yada İSO 8859-9 seçeneklerinden birini seçin. sorununuz kalıcı olarakdüzelir.
  • YAW BU OPERA YI ŞİMDİYE KADAR NEDEN GÜNDEME GETİRMEDİNİZ WALLA NE YALAN SÖYLİYİM İNTERNET EXPLORERDAN DAHA HIZLI VE DAHA GÜSEL
    YERKAN TEŞEKKÜRLER DOSTUM
  • Sorun degil adamım. az biraz faydalı olduysak ne fayda. senin için yeni yazılımı aramaya devam ediyırum fakat şu an için bi sonuca ulaşamadım. bir çok site araştırdım ama hep eski versiyonlar. özellikle Ruslar bu işi iyice koparmış. ama Rusça bilmediğim için fazla bişey yapamıyom. Yok mu hiç birinizin motorola servislerinden birinde bi tanıdığınız. Alıverse yeni yazılımıda upload etsek biryerede millet faydalansa. Bu servislerde havadan buluyo degil heralde. motorolanın sitelerinden birinden indiriyorlardır kesin. bi öğrenebilsek adresi bidaha servise yolumuz düşmez inşallah.
    Ayrıca bazıları İCQda sorun oldugunu, baglantının koptugunu sölüyolardı. ben İCQlite 2003 TR kullanıyom. canavar gibi masallah. düngeceden beri bağlı. ve flasgette full downloadda. 4:30 saattir baglıyım 45mb dosya indirmişim. gündüz için cok iyi.

download için ise kesinlikle flasget kullanın. kim ne derse desin; ben bütün download managerleri denedim. hatta şu anda tam 6 tane download programı kurulu su anda benim makinada. Download Accelerator + LeechGet + Getright + Massdownloader + İnternet Download Manager + Flashget ; hepsini test ettim. Flasget en iyi performansı verdi bende. zaten cogunuz bunu kullanıyordur eminim. ama bazıları Download Accelarator falan diyo. bakmayın onlara. yalnız flasgetle download yaparken sörf yapmak cok zor. Program makinenin tüm enerjisini sömürüyo. Bütün likleri rahatlıkla download yaparsınız. Diğerlerinde sorun yasarsınız. Ayrıca size bi ayrıntı vereyi. eger bir dosyanın download linkini direckt olarak URL yapıştır seklinde girerseniz ve download baslamaz ise o dosyanın özellikler kısmından referans yazan yere URL nin dosya adından önceki kısmını yazın. sorun düzelecektir. Örneğin:http://www.xxx.com/xyz/abc.zip isimli URL yi yazarsınız flasgete ve http://www.xxx.com/xyz/ kısmınıda referansa yazarsınız.

Ayrıca Operanın Flasget ve Download Accelarator Pluginleri var. Yüklemeyi unutmayın. Download managerlerin sitelerinde mevcut olması lazım.

• kesinlikle katılıyorum...
    önceden getright kullanırdım...
    ama artık flashget kullanıyorum en güzeli bence
  • pluginler için sağol yerkan79 baya bi kolaylaştıracak gibi görünüyor trafiği.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.