Bildirim
Opera 7.11 le gprs
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
sorunu hallettim teşekkürler. -
sitesi ne idi indirdiğin yerin? -
www.opera.com burdan herşeye ulaşabilirsin -
şey bi de uğraşmadan dl etmek istiyorsanawww.download.com dan opera die arat o zaman flashget de tanır, indirir. -
Galiba başka biryerden hallettim. yalnız bu indirdiğimiz demo gibi birşey. tam sürümü yada crack imi var bunun? -
abi direkt olarakwww.opera.com dan indirsenize.niye bosuna ugrasıyorsunuz? -
tüh ya indirdiğim 7.10 muş. -
7.11'i indirmek için opera.com'a girdim lokasyon istiyor handisini işaretlemeliyim. -
hangi kıtadasın abi?:) -
asya! -
Opera 7.11
ftp://ftp.hu-berlin.de/pub/www/opera/win/711b/en/std/ow32enen711.exe
Turkçe Dil Dosyası
ftp://ftp.opera.com/pub/opera/win/711b/tr/lng/ow711_2887tr.lng
opera 7.1 Serial: w-AJ7zQ-NLESK-xdXtn-YJy6L-DJhBv
Yukarıdaki dosyaları indirin. Operayı kurun. indirdiginiz dil dosyasını operanın bulundugu klasöre kopyalayın. operayı calıstırın. Menudeki en soldaki Files dan Properties secin.Language kısmına gelin. Turkce icin indirdiginiz dosyanın yerini belirtin ve secin. Operayı tekrar baslatın. turkce hazır. gule gule kulannın. GPRS de en iyisi Operadır. Aksini kimse söyleyemez. ben sahsen butun browserları test ettim. bunu unutmayın.
-
teşekkür yerkan 79 -
bende test ettim.mozilla,netscape ve birsuru ie den bozma browser...en iyisi opera.. -
ben kurdum bu programı ama bağlantı kuramıyorum başka bir ayar yapmak mı gerekiyor. sorun nedir acaba -
operayi herhangi bir bilgisayar dergisinden bulabilirsiniz. hizli olma konusuna gelince; saten adamlar en hizli tarayici olduklarini iddia ediyor. ben uzun suredir kullaniyorum gercekten de oyle. ama guvenlik ve mail alma konusunda mozillanin eline su dokemez :)) -
bu t?rk?e karakter problemi oldu bende baz? harfleri tan?m?yor ne yapmal?y?m. -
gorunum/kodlama/Türkçe/windows-1254 -
yaptım ama yine var. her neyse. -
ıüöçğş
nasıl gorunuyor?
ilk postunda ı harfi gorunmuyordu,ikincide yazmıssın:)
Benzer içerikler
- iphone 15 hangi renk alınmalı
- tuşlu telefon internet ayarları
- stereo ses nedir
- dust absorber ne demek
- s22 vs s23 fe
- snapdragon 680
- vodafone ödemeli arama
- allplay aboneliği nedir
- en iyi telefon kılıfı markaları
- samsung s23 ultra, iphone 14 pro max karşılaştırma
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X