Şimdi Ara

Opera 7.11 le gprs

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
524
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yaw arkada?lar ben bu opera 7.11i yükledim türkçe dil yamas?n?da yükledim ama hala baz? türkçe karakterlieri do?ru göstermemesine ra?men gprste baya h?zl? aç?yor sayfalar?. Baya memnunum ama bi de ?u dil i?ini halledebilsem.

• sorunu hallettim teşekkürler.
  • sitesi ne idi indirdiğin yerin?
  • www.opera.com burdan herşeye ulaşabilirsin
  • şey bi de uğraşmadan dl etmek istiyorsanawww.download.com dan opera die arat o zaman flashget de tanır, indirir.
  • Galiba başka biryerden hallettim. yalnız bu indirdiğimiz demo gibi birşey. tam sürümü yada crack imi var bunun?
  • abi direkt olarakwww.opera.com dan indirsenize.niye bosuna ugrasıyorsunuz?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Filmora 11.7.3 sorunu
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • tüh ya indirdiğim 7.10 muş.
  • 7.11'i indirmek için opera.com'a girdim lokasyon istiyor handisini işaretlemeliyim.
  • hangi kıtadasın abi?:)
  • asya!
  • Opera 7.11
    ftp://ftp.hu-berlin.de/pub/www/opera/win/711b/en/std/ow32enen711.exe

Turkçe Dil Dosyası
    ftp://ftp.opera.com/pub/opera/win/711b/tr/lng/ow711_2887tr.lng

opera 7.1 Serial: w-AJ7zQ-NLESK-xdXtn-YJy6L-DJhBv

Yukarıdaki dosyaları indirin. Operayı kurun. indirdiginiz dil dosyasını operanın bulundugu klasöre kopyalayın. operayı calıstırın. Menudeki en soldaki Files dan Properties secin.Language kısmına gelin. Turkce icin indirdiginiz dosyanın yerini belirtin ve secin. Operayı tekrar baslatın. turkce hazır. gule gule kulannın. GPRS de en iyisi Operadır. Aksini kimse söyleyemez. ben sahsen butun browserları test ettim. bunu unutmayın.

• teşekkür yerkan 79
  • bende test ettim.mozilla,netscape ve birsuru ie den bozma browser...en iyisi opera..
  • ben kurdum bu programı ama bağlantı kuramıyorum başka bir ayar yapmak mı gerekiyor. sorun nedir acaba
  • operayi herhangi bir bilgisayar dergisinden bulabilirsiniz. hizli olma konusuna gelince; saten adamlar en hizli tarayici olduklarini iddia ediyor. ben uzun suredir kullaniyorum gercekten de oyle. ama guvenlik ve mail alma konusunda mozillanin eline su dokemez :))
  • bu t?rk?e karakter problemi oldu bende baz? harfleri tan?m?yor ne yapmal?y?m.
  • gorunum/kodlama/Türkçe/windows-1254
  • yaptım ama yine var. her neyse.
  • ıüöçğş

nasıl gorunuyor?
    ilk postunda ı harfi gorunmuyordu,ikincide yazmıssın:)
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.