Arkadişler Opera Browser bende geç açılıyor. Bu durum, siz değerli opera kullanıcıları içinde feçerli mi? Yoksa Bir yolu var mıdır Operanın daha hızlı açılması için? Saygılar.
Şuanda ben sorunsuz ve hızlı bir şekilde kullanıyorum.Bu arada hangi versiyonunu kullandığınızıda yazarsanız daha iyi yardımcı olabilirim.JAVA Runtime programını yüklemeyi unutmayın.....
opera explorer 2 çesittir java destekli ve java desteksiz olmak üzere 1-sende hangisi var senin opera explorerin versionunu bilsem başka seyler de anlatırım ama bunu yazmamışsın
java desteksiz in indirildiğinde boyutu yaklaşık 3-4 Mb dır java destekliyi indirdiğinde boyutu yaklaşık olarak 12-13 Mb tır sende hangi var
Java destekli ise en hızlı browserlerdendir dünyadaki eger hata varsa gene kaldır ve yeniden kur java destekliyi sorunun hallolmalı
1 - 7.0.3218.0 versıyonunun exe sini yuklediğinde boyutu yaklaşık neydi 2 - ayrıca operada zaten java otomatık geliyor
ram ile de alakalı olabilir. bende de geç açılıyordu. opera ve mozilla tabanlı küçük programlar var. onları deneyebilirsiniz. ben de zamanında denedim ama explorer ın basitliği ve uyumluluğu, webdeki çoğu sayfanın explorer a göre düzenlenmesi sebepleri beni explorer a geri döndürdü.