Şimdi Ara

Opera tarayıcısının son sürümü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
234
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Dün Opera'nın son sürümünü indirdim. (12.02) İndirmez olaydım. Facebook'a girdiğim zaman 6-7 saniye çevrimiçi gözüküyor, daha sonra bağlantıyı koparıyor. Bildirim falan geldiği zaman yenilemedikçe gözükmüyor. Senelerdir kullandığım tarayıcıya yakıştıramadım açıkçası. Bunu düzeltebilmenin bir yolu var mı? Veya önceki sürüme dönmenin bir yolu?

Not : Chrome tarzı yorum yapacaklar hiç girmesin.

• Operanın Türkçe forum bölümü var oraya aç, Zahek adlı arkadaş sana bu konuda yardımcı olur. Ben Garanti bankasından tut diğer sitelere kadar hep ondan yardım almıştım, bir kaç kişi daha var tabii yardımcı olacak ama daha çok ben kaynak koduyla oynayıp düzeltiyordum. Bunu da kesin ufak birşeyle hallederler. Sen yine de sorununu net olarak oraya yaz, belki şu anda orada bu konuyu bile konuşuyorlar olabilirler eskiden de böyle ufak tefek sorunlar çıktığında hallediyorlardı.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • En son türkçe opera mini sürümünü atacak varmı ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Amedra

Operanın Türkçe forum bölümü var oraya aç, Zahek adlı arkadaş sana bu konuda yardımcı olur. Ben Garanti bankasından tut diğer sitelere kadar hep ondan yardım almıştım, bir kaç kişi daha var tabii yardımcı olacak ama daha çok ben kaynak koduyla oynayıp düzeltiyordum. Bunu da kesin ufak birşeyle hallederler. Sen yine de sorununu net olarak oraya yaz, belki şu anda orada bu konuyu bile konuşuyorlar olabilirler eskiden de böyle ufak tefek sorunlar çıktığında hallediyorlardı.

Teşekkürler.
  • Bende 2 gündür opera kullanıyorum kişiselleştirdim baya hız ayarları falan yaptım ama yinede hız ayarlarıyla firefoxun yanına bile yaklaşamaz.
  • chrome
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    opera tarayıcı youtube sorunu
    11 yıl önce açıldı
    Opera google sorunu
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.