Şimdi Ara

Opera Fare Hareketleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
1
Favori
822
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bunları başka tarayıcıya aktarma şansımız yok mu?Sırf bu yüzden Opera kullanıyorum da.O kadar iyi birşey ki.İndirin ve deneyin.Alışınca bırakamayacaksınız.

• quote:

Orijinalden alıntı: Annown Nik

Bunları başka tarayıcıya aktarma şansımız yok mu?Sırf bu yüzden Opera kullanıyorum da.O kadar iyi birşey ki.İndirin ve deneyin.Alışınca bırakamayacaksınız.

Var. Firefox'ta Fire Gestures eklentisini kurup internette sörf keyfinin doruklarına erişebilirsin.

Fire Gestures eklentinin adı bu ff'de.
  • quote:

Orijinalden alıntı: burock3699

quote:

Bunları başka tarayıcıya aktarma şansımız yok mu?Sırf bu yüzden Opera kullanıyorum da.O kadar iyi birşey ki.İndirin ve deneyin.Alışınca bırakamayacaksınız.

Var. Firefox'ta Fire Gestures eklentisini kurup internette sörf keyfinin doruklarına erişebilirsin.

Opera'dakinin aynısı mı?Yükleyeyip deniyim.
  • quote:

quote:

quote:

Alıntıları Göster

• quote:

quote:

quote:

Alıntıları Göster
    Bir de Opera'daki gibi adres çubuğuna g "arayacağımız şeyi" yazıp google'da aramak var mı?

• quote:

Bir de Opera'daki gibi adres çubuğuna g "arayacağımız şeyi" yazıp google'da aramak var mı?

Alıntıları Göster
    Ben de 1 yıldan fazla süredir opera kullanıyorum, fare hareketleri nedir acaba
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cumhuriyet.

Eğer kapatmadıysan dene.Farenin sağ tuşuna basılı tutaran fareyi yukardan aşağı sürükle.Yeni sekme açılacak.Bunun gibi işte.Bunun geri,ileri sayfaya gitmesi var, sayfa yenilemesi var.Küçük bir detay ama kullanışlı.
  • quote:

Mesela sayfanın herhangi bir yerinde hızlıca sağ-sol tıklayınca önceki sayfa,sol-sağ yapınca sonraki sayfa açılıyor..

Bunun daha anasayfayı açanı,sekme açanı falan filan var ama onlar nasıl yapılıyor bilmiyorum.Biri paylaşır birazdan
  • quote:

quote:

Eğer kapatmadıysan dene.Farenin sağ tuşuna basılı tutaran fareyi yukardan aşağı sürükle.Yeni sekme açılacak.Bunun gibi işte.Bunun geri,ileri sayfaya gitmesi var, sayfa yenilemesi var.Küçük bir detay ama kullanışlı.

Alıntıları Göster
    Süpermiş, yeni keşfettim... Teşekkürler

• quote:

quote:

Alıntıları Göster
    @annown nik

burdaki harflerden herhangi birine basıp bir boşluk verin ve arayacağınız şeyi yazın.
    harfi atadığınız arama motorunda arama yapacaktır.

@cumhuriyet.

Fare hareketleri için buraya
    http://my.opera.com/operasss/blog/2009/08/09/ozel-fare-hareketleri

Kısayollar için buraya
    http://www.opera-tr.com/?module=news&action=show_id&id=58

bakıver. işine yarar şeyler var.

Ancak fare hareketlerini kullanmak için onları aktif etmelisin.
    CTRL +F12 ye bas ve gelişmiş sekmesine git. Kısayollar a gel.

• quote:

Süpermiş, yeni keşfettim... Teşekkürler

Alıntıları Göster
    Sağ tuşa basılı tutup "L" şeklinde hareket ettirince o an bulunduğunuz sekme kapanıyor..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1.618 -- 7 Mart 2010; 12:46:45 >
  • quote:

quote:

Alıntıları Göster
    Ayrıntılı bilgi:

http://www.opera.com/browser/tutorials/gestures/

• quote:

Sag click + fareyi assagi çekince yeni sekme acıyor ... Vs
  • quote:

Orijinalden alıntı: TripsinojeN

Ayrıntılı bilgi:

http://www.opera.com/browser/tutorials/gestures/

Alıntıları Göster
    ne yenilikçi tarayıcı şu Opera

• quote:

Orijinalden alıntı: M@rvelous

ne yenilikçi tarayıcı şu Opera

Alıntıları Göster
    Hepinize teşekkürler, hoşuma gitti gerçekten

• quote:

Orijinalden alıntı: rache037
    Sağ tuşa basılı tutup "L" şeklinde hareket ettirince o an bulunduğunuz sekme kapanıyor..

Benide haberdar edersen sevinirim:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Chidori

quote:

Orijinalden alıntı: rache037

Benide haberdar edersen sevinirim:)

Alıntıları Göster
    İmza
  • quote:

Orijinalden alıntı: ÇırakGrafiker

İmza

Alıntıları Göster
    arkadaşlar şu videoda arkası yeşil nasıl yapılıyor o çok merak ettim ve firegesturesin özelliği ne?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ÇırakGrafiker

İmza

Alıntıları Göster
    REKLAMLARI ENGELLEMEK İÇİN :

C:\Documents and Settings\KULLANICI ADINIZ\Application Data\Opera\Opera

klasöründeki urlfilter.ini dosyasını açın içindeki herşeyi silin ve aşağıdaki adrestekilerin hepsini kopyalayıp urlfilter.ini dosyasına yapıştırın ve kaydedin.

Site :http://fanboy.co.nz/a dblock/opera/trky/urlfilter.ini

(boşluğu silin)

Böylece görüp görebileceğiniz bütün reklamların en az %90'ına

((Üstteki sitedeki listeyi türk kullanıcılar oluşturduğu için neredeyse bütün türk sitelerindeki reklamlar yok oluyor. Bazen sitelerde tek tük 1-2 tane görürseniz onları da sağ tık-içerik engelle ile sonsuza kadar yokedersiniz.))

OPERA

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1.618 -- 7 Mart 2010; 13:23:06 >

• quote:

Orijinalden alıntı: 1.618

REKLAMLARI ENGELLEMEK İÇİN :

C:\Documents and Settings\KULLANICI ADINIZ\Application Data\Opera\Opera

klasöründeki urlfilter.ini dosyasını açın içindeki herşeyi silin ve aşağıdaki adrestekilerin hepsini kopyalayıp urlfilter.ini dosyasına yapıştırın ve kaydedin.

Site :http://fanboy.co.nz/a dblock/opera/trky/urlfilter.ini

(boşluğu silin)

Böylece görüp görebileceğiniz bütün reklamların en az %90'ına

((Üstteki sitedeki listeyi türk kullanıcılar oluşturduğu için neredeyse bütün türk sitelerindeki reklamlar yok oluyor. Bazen sitelerde tek tük 1-2 tane görürseniz onları da sağ tık-içerik engelle ile sonsuza kadar yokedersiniz.))

OPERA

Alıntıları Göster
    gereksiz gibi geldi bana. basılı tutup hareket yapacağıma sekmeye tıklarım arkadaş ne gerek var kasmaya

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.