Şimdi Ara

OPERA GX - OYUN TARAYICISI & Opera Web Tarayıcısı (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
463
Cevap
8
Favori
26.269
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bookmarks olayını öldürünce operada öldü benim icin...
    simdilik firefox kurdum onunla devam aklımda maxthon browserda var bakalım ne olacak...
  • quote:

Orijinalden alıntı: meco

bookmarks olayını öldürünce operada öldü benim icin...
    simdilik firefox kurdum onunla devam aklımda maxthon browserda var bakalım ne olacak...

Yer imleri var su an, son surumu deneyin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: giovannidrogo

quote:

Orijinalden alıntı: meco

bookmarks olayını öldürünce operada öldü benim icin...

Yer imleri var su an, son surumu deneyin.

kurdum evet eskisi gibi olmasada bookmarks gelmis ama eski yedegi kabul etmedi bu sebeple internet explorara yükledim önce sonra oradan operaya yüklettim.. neyse bu sorunu hallettik bir sekilde peki
    1- eski wand sifreleri nasıl yüklücez?
    2- sistemi cok fazla kullanıyor bi süre sonra fan deli gibi dönmeye baslıyor notebookta. bunun sebebi nedir?
  • meco M kullanıcısına yanıt
    Birinci sorunuzun yanıtını bilmiyorum ama, diğeri için aşağıdaki işlemi yaptığımda sistem kaynaklarını daha dengeli tüketiyor ve baya fark ediyor:

Ayarlar > en aşağıdaki gelişmiş ayarlara tik koyun > hemen üstünde "mümkün olduğunda donanımsal hızlandırma kullan" seçeneği belirecek, ona tik koyun ve tarayıcıyı yeniden başlatın
  • quote:

Orijinalden alıntı: giovannidrogo

Birinci sorunuzun yanıtını bilmiyorum ama, diğeri için aşağıdaki işlemi yaptığımda sistem kaynaklarını daha dengeli tüketiyor ve baya fark ediyor:

Ayarlar > en aşağıdaki gelişmiş ayarlara tik koyun > hemen üstünde "mümkün olduğunda donanımsal hızlandırma kullan" seçeneği belirecek, ona tik koyun ve tarayıcıyı yeniden başlatın

dediginiz secenek zaten kurulumda otomatik olarak ayarlı geliyor.

bir cözümde ben buldum kısmen

opera:flags > Simple Cache for HTTP > Enabled olacak..

eklenti olarak : Flashcontrol ve A.dblock Plus

cpu kullanımı %60 lardan %20 lere düstü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi meco -- 17 Ağustos 2015; 13:16:19 >

• meco M kullanıcısına yanıt
    Hocam gece uykulu halimle tik koyun yazmışım, o tiki kaldırın yazacaktım normalde, kusura bakmayın.

Ad-block yerine ad-guard eklentisini kullanıyorum ben, ad-block'a gore daha az sistem kaynağı kullanıyor. U-block da çok iyi bu konuda ama denemedim hiç, bununla alakalı bir görsel atayım:

Flashcontrol da flash içeriklerin yüklenmesini engelliyor sanırım, ona benzer bir ayar da tarayıcıda var, ama sadece videoların otomatik açılmasını engelliyor, o da şöyle:

Ayarlar > sol menüden "web siteleri" sekmesine gelin > sağ tarafta "yan uygulamalar" altında "oynatmak için tıkla" diye bir seçenek var, onu seçin.

• ublock kurdum gercektende daha az cpu kullanıyor. Flashcontrol sadece videolar icin degil aynı zamanda flash reklamlar icin.
  • Operada şu an flash player sorunu var. Güncel olmasına rağmen güncel sürüm yükleyin hatalarıyla karşılaşıyorum. Ayrıca opera://flags ne zaman türkçeye çevrilir bilen var mı?
  • Aşağıdaki ilk linkten indirdiğim flash player sorun yaparken, hemen altında bulunan online kurulum aracı ile kurulum yaptığım flash player sorunsuz olarak çalışıyor. Her iki kurulum dosyası da aynı sürüm flash yüklemsine rağmen sadece bir tanesi çalışıyor nedense. Muhtemelen NPAPI - PPAPI farkları var..

http://fpdownload.macromedia.com/get/flashplayer/current/licensing/win/install_flash_player_18_plugin.exe -> (ÇALIŞMIYOR)

https://admdownload.adobe.com/bin/live/flashplayer18pp_fa_install.exe -> (ÇALIŞIYOR)

İlginiz için teşekkür ederim. Ben genelde offline kurulum dosyalarını tercih ederim her zaman bu yüzden flash sorunlarıyla uğraşıyordum sanırım.

• Adobe flash problemleri hiç bitmez hocam,
    Bir kaldırsalar da internet alemi bir rahatlasa...
    :)

• Sitede sorunlar var. En münasip zamanda ilk mesaja ekleyeceğim. Eline sağlık.
  • Arkadaşlar Opera tarayıcının hızlı erişim bölümündeki Google bölümünü kaldırabilir miyiz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: rat.planet

Arkadaşlar Opera tarayıcının hızlı erişim bölümündeki Google bölümünü kaldırabilir miyiz?

Evet. Ayarlarda ↑↑↓↓←→←→BA tuşlarına bas. Ek seçenekler çıkacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi accepter le progrès -- 23 Eylül 2015; 15:19:16 >
  • Teker teker link vermek yerine direkt olarak Opera'nın sitesini verseniz daha kolay olur hocam, bu kadar programın linkini güncellemek sıkıntılı.
  • Opera 30 lu sürümlerde olgunlaşmaya başlamış gibi. Chrome motoruna döndü diye kızıyorduk ama sanırım zaman opera yı haklı çıkaracak.

Ayarlar da "Çıkışta Temizle" seçeneğinin de bir an önce gelmesi lazım.
  • Herkes Chrome,Firefox felan diyor ama bence en iyisi Opera.
  • Opera Link Aralık 2015'te kapanıyor. Geçiş seçenekleri hakkında bilgi edinmek içinhttp://link.opera.com/

Opera Link yer imlerini taşımanız için araçhttp://sync.opera.com/web/

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.