Şimdi Ara

Opera hakkında bir çözüm ricası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
227
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Operada birkaç sekme açıyorum. Artık açılır pencere engelleyicisinden midir başka bir şey yüzünden mi bilmiyorum ama küt diye opera kapanıyor. Tekrar açtığımda tüm sekmelerle birlikte açıldığından bu soruna sebep olan sekmeyi elle kapatamazsam tekrar komple kapanıyor. Bu sorunu sadece ilgili sekmenin kapanması şeklinde değiştirecek bir ayar var mı?

Teşekkürler.

Edit:
    NOT: Bir sorunda DH ye giriş yaparken kullanıcı adımı ve şifremi 2 kere yazmak zorunda kalıyorum. Nedeni ne olabilir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ANUBIS -- 14 Eylül 2008; 13:45:32 >

• -
    o sorun genelde namussuz sitelere girildiginde bende de oluyordu, epeydir girmedigimden basima gelmedi, bir care olursa bende sevinirim tabi. Olunca operayi acip hepsine STOP diyorum, bunu yapanlari kapatiyorum. Dogrusu pekde canimi sıkmıyor

maxthonda çat die kapandiginda kapanan siteler yeniden acilmak yerine, bir liste halinde (linkler) gosteriliyor, bu sayede istemedigini acmamis oluyorsun, belki opera dada benzer bisi vardir. ama olsada ben kullanmam, acildiginda acik kalan siteleri acmasini seviyorum, zaten ole kapatiyor ole aciyorum, bu sayede kaldigim yerden devam etmis oluyorum.

dedigin gibi sadece sorunlu olani karantinaya alsa güzel olurdu
    -
    dh ve hotmail e girerken maxthon kullaniyorum, geri kalanlarda opera . Dh ne yazikki, IE sever türk sitelerimizden
  • operanın yeni sürümlerini yüklerken ; önce operayı tümden kaldırın.(kullanıcı dosyaları da dahil)
    opera da genelde hataların çoğu bu sebepten kaynaklanıyor.

http://forum.donanimhaber.com/m_25691383/tm.htm

bu başlık altında nasıl yapıldığını daha önceden anlatmıştım. Yeni sürüm yüklerken her zaman bu yönergeleri izleyin.

2. sorunuzun yanıtı zaten sisteme girdiniz. ;) istediğiniz işlemi yapın. Opera önbellekten gösteriyor. Sayfa yenilemesi yapınca sisteme giriş yaptığınızı görürsünüz.

Herşeye rağmen düzeltmek için

Araçlar>Tercihler>Gelişmiş>Geçmiş>İçerik bölümünden belge denetimini her zaman yapın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Let Down -- 14 Eylül 2008; 19:17:50 >

• Let Down

bilen birine rastlamisken, kisa bir opera sorusu sorayim
    bookmarklarin her zaman yeni pencerede acilmasi icin ne ayar yapmali?
  • Arkadaşlar çözüm önerilerinize teşekkürler.

@Let Down 2. soruma yaptığınız öneri için ayarlara baktım, zaten sizin yazdığınız gibi. Bir siteye giriş için kullanıcı ismi ve şifreyi girdiğimde sanki giriş yapmamışım gibi duruyor. Sayfayı yenilediğimde veya 2. kez şifre girişi yaptığımda düzeliyor. Opera güncellemesini de yeni yapmamıştım. Birkaç gün önce başladı bu durum. Belki farkında olmadan yaptığım bir şey sebep olmuştur düşüncesiyle sormuştum.

Neyse, sıfırdan tekrar kurup denerim artık. Tekrar teşekkürler.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Lancelot_Real

Let Down

bilen birine rastlamisken, kisa bir opera sorusu sorayim
    bookmarklarin her zaman yeni pencerede acilmasi icin ne ayar yapmali?

Araçlar>tercihler>Gelişmiş>Sekmeler bölümünde yer alan "etkin sekmeyi yeniden kullan" ı işaretsiz yapın. Bir alt seçenek "yeni sekmede aç" ı işaretleyin.

Anubis zaten son sürümlerde o bölüm seçili olarak geliyor. Bende hep giriş yaptığım zaman olması gereken gözüküyor. Bilmiyorum sende neden yenileme olmuyor. Son güncel build de de bu sorun yok.
  • Let Down
    Tesekkürler.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.