Şimdi Ara

opera mini ayarları?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
16.985
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    moto V3 üme opera mini kurmak istiyorum. programı telefonuma yolladım, ancak program açılır açılmaz 'network connection' ı test etmek istediğimde 'You do not have a working network connection' uyarısı alıyorum. WAP ayarlarım Turkcell'in yolladığı şekide, ve sorunsuz bağlanabiliyorum. Şimdi operayı kullanabilmek için ne gibi ayarlamalar yapmam gerek, konu hakkında bilgisi olan var mı? -bu arada operatörüm Turkcell

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mokona -- 5 Temmuz 2006; 19:29:04 >

• (Main Menü) Web erişimi / Web oturumu / Yeni Giriş

İsim:internet

Ana sayfa:

Servis tipi1:

Ağ geçidi IP1:

WAP Port1:

Servis tipi2:

Ağ geçidi IP2:

WAP Port2:

Zaman aşımı:

GPRS APN:internet

Kullanıcı ismi:

Şifre:

(boş bırakılan yerlere birşey yazma)

Varsayılan olarak bu seçilir.
  • cevabınız için çok teşekkür ederim.
    ancak yeni giriş oluşturduğumda sizin boş bırakılmasını söylediğiniz yerlere default bazı ayarlar geliyor ve bu bölümleri boş bırakamıyorum.

örneğin:

Servis tipi:WAP
    WAP port:9201 gibi.

Bunu düzeltmemin bir yolu var mı?
  • aynı problemi bende yaşıyorum.bir çözüm bulabildiyseniz banada yardımcı olurmusunuz?
  • gerekli olan gprs/wap ayarlarını fln telefona aldıktan sonra "menu/web access/web seasons" buradan hangisini kullanacaksan onu seç.. ben avea kullanıyorum opera mini gayet güzel çalışıyor..

(menü/web erişimi/ web oturumu)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sosis -- 3 Ağustos 2006; 22:54:57 >
  • v3i kullanıyorum turkcell hatlı.wap sorunsuz çalışıyor ancak opera mini veya mig33 gibi programlarda sorun çıkıyor.daha önce yazılan ayar problemi bende de mevcut.lütfen yardıım
  • ben de aynı sorunu yaşıyorum. kurulum sırasında internete bağlanılamadı yazıyor
  • Doğru grps ayarları ve Oyunlar&Uygulamalar bölümünden opera mini programına network data erişimi vermeniz gerekiyor.
  • mig33 fe opera mini gayet hızlı ve stabil çalışırdı vaktiyle

Yukarıda verilen ayarlar birebir doğru...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi El Fuego -- 15 Şubat 2009; 15:20:50 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.