Bildirim
Opera mini wi-fi
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
arkadaşlar opera yı wifi ile kullanamayanlardan biri de benim. bilen arkadaşımız varsa bizi aydınlatırsa çok seviniriz -
Peki neyden kullanıyorsunuz ? -
quote:
Orijinalden alıntı: uffuk
Peki neyden kullanıyorsunuz ?
edge den bağlanıyor başka bi seçenek te yok -
sanırım oyunlar ve daha fazla bölümünde opera. Oraya girdikten sonra alttan seçeneklerden bağlantılar kısmını seçip wifi yi seçmeyi denedin mi ? yani öyle bir seçenek var mı -
bende n79 bazen opera soru bazen sormuyo operadan bağlanmanın yolu wifi bulunan bi yerde normal internet açın ve google normal bişe aratının bi kelime sonra onu arka planı atıp operayı açın wifi ile çalışmaya başlıyo wifi bu kadarcıkbiraz uğraştırıcı ama oluyo -
quote:
Orijinalden alıntı: uffuk
sanırım oyunlar ve daha fazla bölümünde opera. Oraya girdikten sonra alttan seçeneklerden bağlantılar kısmını seçip wifi yi seçmeyi denedin mi ? yani öyle bir seçenek var mı
konuyu hortlatıyorum ama bunu yapınca operaya wi-fi ile girme imkanınız oluyor.
Teşekkürler. -
ben kendi tarayıcısını kullanıyorum. daha hızlı geliyor bana.
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- belediyeden gelen mesajları engelleme
- samsung ses arttirma kodu
- suudi arabistan teknoloji mağazaları
- arayanın ismi gözükmüyor sadece numara çıkıyor
- bilgisayar telefonu şarj ediyor ama görmüyor
- exynos 2400
- samsung a15
- samsung s23 ultra, iphone 14 pro max karşılaştırma
- s24 plus özellikleri
- s22 çıkış tarihi
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X