Bildirim
Opera Seconda SE hoparlöre amfi tavsiyesi (2. sayfa)
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü,
1 Mobil
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
Hayırlı olsun
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hayırlı olsun benimde hedefimdeki hoparlör :)
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
EL 34 Can dır Kolay bulunabilen ve sesi güzel kanarya gibidir
-
Çok tşk! -
Hayırlı olsun. Spikelerini takın ama. Öne yada arkaya yatırıp oda içinde tiz-bas yönüne etki ederek değişik tiz-bas dengesi alabilirsiniz.
Hoparlörler live hoparlörler. Yani firmanın ürün salonunda çalan canlı orkestraya göre tune edilen gerçekten live sound için yapılan hoparlörler. Ancak daha önceki deneyimlerime göre kolay sürüldüğü düşünülse de ciddi güçlü bir amfi ile inanın bambaşka bir havaya giriyor aletler. Bu nedenle amfinin gücüne dikkat etmenizi öneririm. Gerek boyundan gerek parasından çok daha büyük işler çıkarabildiğini göreceksiniz. -
quote:
Orijinalden alıntı: Mecanica
Hayırlı olsun. Spikelerini takın ama. Öne yada arkaya yatırıp oda içinde tiz-bas yönüne etki ederek değişik tiz-bas dengesi alabilirsiniz.
Hoparlörler live hoparlörler. Yani firmanın ürün salonunda çalan canlı orkestraya göre tune edilen gerçekten live sound için yapılan hoparlörler. Ancak daha önceki deneyimlerime göre kolay sürüldüğü düşünülse de ciddi güçlü bir amfi ile inanın bambaşka bir havaya giriyor aletler. Bu nedenle amfinin gücüne dikkat etmenizi öneririm. Gerek boyundan gerek parasından çok daha büyük işler çıkarabildiğini göreceksiniz.
Senin quienta dan daha zor sürülen bir model bu Yen'i seri
Hayırlı olsun çok güzel hoparlörler.
Şu TV ünitelerinin Stereo Müzik setuplarında hoparlörlerin arasını gereğinden çok fazla açtığını düşünüyorum tabiki alırken pek düşünülmüyor ama oturma mesafesini tam kestiremiyorum ama son birkaç arkadaş ziyaretinde stereo sahneyi TV ünitesinin genişliği sebebiyle oldukça heba ertiğine şahit oldum.
Bu arada amfi seçimi yaparken dikkatli olun MAP 305 şn hoparlörlerinize yolladığı Bass Frekanslarını dikkatle dinleyin keza lambalı diye kaybedeceğiniz alan burası olabilir.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Çok teşekkürler..
Spike'lar için spike altı tabla alacağım hafta sonu, ondan sonra hemen takacağım. Yoksa ahşabın durumu pek iyi olmayacak :)
İleriki zamanlarda iyi bir amfi ile eşleştirebilirim umarım... -
Çok teşekkürler...
Tv ünitesi toplamda 240cm bana da biraz fazla geliyor. Planlarım arasında 220cm akçaağaç bir sehpa var. Hem elektronik cihazları yana koymak kablolama açısından sorun oluyor, ortaya almış olacağım onları da...
Jadis Orchestra ile dinlemiştim Seconda'yı daha önce, baslar konusunda çok başarılıydı, ama alırken tekrardan dinlerim sanıyorum, teşekkürler tavsiye için. -
Bu arada oturma mesafesi 3,5m. -
aynen, yeni seride durum aşağıdaki gibi;
Seconda 89dB
Quinta 91dB
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi luceadest -- 2 Mayıs 2017; 13:51:50 > -
Bu arada Seconda cidden çok başarılı bir hoparlör.
Daha önce sırası ile Denox, Mission m34i, Klipsch RF-82, Focal 726v ve B&W CM9 kullanmış biri olarak, sesi çok müzikal ve kontrollü buldum. Advance Acoustic ile ilk defa dinliyorum ama fena gelmedi, detaylar biraz daha iyi olabilirdi sanki, ama PS3'ün de etkisi büyüktür bu konuda.
Sony sacd çalarım da haftaya geliyor. O zaman biraz daha iyi olacaktır. İlerleyen zamanlarda daha iyi bir kaynak edinebilirim umarım... -
quote:
Orijinalden alıntı: luceadest
Çok teşekkürler...
Tv ünitesi toplamda 240cm bana da biraz fazla geliyor. Planlarım arasında 220cm akçaağaç bir sehpa var. Hem elektronik cihazları yana koymak kablolama açısından sorun oluyor, ortaya almış olacağım onları da...
Jadis Orchestra ile dinlemiştim Seconda'yı daha önce, baslar konusunda çok başarılıydı, ama alırken tekrardan dinlerim sanıyorum, teşekkürler tavsiye için.
Hiç bir amfiyi denemeden alma üstat
Lambali amfide bass sorunu hiç yaşamadım ben ama bunda odanın mt si çok önemli büyük odada olabilir problem benim oda ufak 25 mt
quote:
Orijinalden alıntı: luceadest
Bu arada Seconda cidden çok başarılı bir hoparlör.
Daha önce sırası ile Denox, Mission m34i, Klipsch RF-82, Focal 726v ve B&W CM9 kullanmış biri olarak, sesi çok müzikal ve kontrollü buldum. Advance Acoustic ile ilk defa dinliyorum ama fena gelmedi, detaylar biraz daha iyi olabilirdi sanki, ama PS3'ün de etkisi büyüktür bu konuda.
Sony sacd çalarım da haftaya geliyor. O zaman biraz daha iyi olacaktır. İlerleyen zamanlarda daha iyi bir kaynak edinebilirim umarım...
Bahsettiğiniz hop ler Stereo hop degil sinema Hoparlor u
CM9 mu sinema hoparlörü
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: HI-DEF-MAN
CM9 mu sinema hoparlörü
Cm9 cm10 ve versiyon iki leri de dahil almadığım kalmadı
Burdaki sevgili bir abımız yazmıştı ancak yakacak odun olur diye bana kalsa odun bile olmaz Stereo da
Sinemada da bana hitap etmedi
Bw 800 lu seriler muazzam ama onlar da masallah 1+1 parası
Tuğrul kendi beklentilerinle kıyaslayıp genelleme yapma bence oldukça iyi hoparlörler o odun yapacak arkadaş da bir yaksın da video paylaşsın
quote:
Orijinalden alıntı: HI-DEF-MAN
Tuğrul kendi beklentilerinle kıyaslayıp genelleme yapma bence oldukça iyi hoparlörler o odun yapacak arkadaş da bir yaksın da video paylaşsın
Sen iyi dedirten sonra benim icinde iyidir abi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X