Şimdi Ara

Opera Seconda SE hoparlöre amfi tavsiyesi (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
76
Cevap
1
Favori
2.416
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Göreceli kavramlara girmeden sinema performansı daha iyi diyelim.
  • eray çelik ve mecanica ikilisi beni de jadis orchestra ve opera quinta sahibi yaptılar sağolsunlar. Evladiyelik torunlarıma kalacak ikiside:)

Doğru yoldasınız...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • luceadest L kullanıcısına yanıt
    Öncelikle hoparlörler hayırlı olsun ve güle güle kullanın.

Bu arada tv ünitesi bana göre gayet şık duruyor. Hatta cihazların sol yanda ayrıca durması tv ünitesinin bütün ve daha şık durmasını sağlamış.

Bende avr, stereo amfi pikap vs gibi tüm cihazlar tv ünitesinin içinde ve çok daha karmaşık duruyor. Sizin üniteyi görünce acaba bende mi böyle sade bir ünite mi yaptırsam diye düşünmedim değil.

Bence bu konuyu tekrar bir düşünün 😄 Fikir vermesi açısından kendi ünitemin fotosunu ekliyorum. Bence sizinki daha hoş duruyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • turuncu55 kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkürler, biraz da alışmışlık ve sıkılmışlık var sanırım, ama tekrar değerlendireceğim.
    Orta kısım böyle daha temiz duruyor tabi...
  • eraycelik80 E kullanıcısına yanıt
    Üstat aslında CM9 fena bir hoparlör sayılmaz. Tabi siz türlü türlü tecrübe edinmişsiniz, sizin çıta yükselmiş biraz :)

Ben Focal 726v'den sonra Aria 926 denemeye ve almaya gitmiştim. Ama satıcı arkadaş CM9'ları dinlemem gerektiğini söyleyip Aria 926'lar ile yan yana demo yaptı. Aria yakından çok şık bir hoparlör ama kendi kulaklarımla dinledikten sonra CM9 çok farklı çalıyor. Baslar ve sahnesi Aria'dan çok daha iyi geldi bana.

Ama CM9'un ufak bir sıkıntısı var, kaliteli ve güçlü amfi istiyor. Demoyu Mcintosh MA7900 ile yapmıştık. Tabi durum böyle olunca çarşıdaki plan eve uymadı, bendeki Unison Research Unico Nuovo ile resmen süründü hoparlör. Nuovo ile Aria daha başarılı olurdu mesela, ama akıl edemedim işte :)

Neyse tecrübe oldu :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi luceadest -- 3 Mayıs 2017; 8:27:4 >
  • templier19 T kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler, benimde hayalim Quinta aslında, ama ona biraz zaman var daha :)
    Ama Seconda ile epey yaklaştım sanırım :)
  • Cm10 u musical fidelity a5 ike sürüp evinde pm17mkii ye bağlayan arkaşım direkt satmıştı. B&W çok güç isteyen bir marka zaten üst modelleri pass gryphon gibi amfilerle dinleniyor. Opera ise kesinlikle güzel hoparlör ama ben olsam sıcak çalan bir entegre yada pre power ile kullanırım. Ama amfide bütçe önemli tabi. Böylece daha sıkı altlar alınıp jazz blues müziğe sıkışılmamış olunur.

• Apache Air Fighter kullanıcısına yanıt
    Katılıyorum, CM serisi güç isteyen hoparlörler. Opera ise çok müzikal ve yormayan bir hoparlör. Dediğiniz gibi bir pre-power eşlemesi de yapılabilir. Seçeneklerim arasında bulunuyor. Amfi tavsiyelerinizi memnuniyetle beklerim :)
  • Çıkacağınız fiyatı ve ikincel alıp almama durumunuz bilmeden bişey diyemem. Pre power amfi fazla tuzlu gelebilir ama baba entegre modellerde mevcut.

• ASR e1

Karan 180

Mbl 7008

Gryphon tabu

Bunlar transistör lu

Ms 845

Octave v80

Bunlarda Lambali

Şu an durum pek müsait değil ama yaz sonu belki değecek bir amfiye 15 - 20 bini zorlayabilirim. Çünkü önceki tecrübelerimden biliyorum ki, şimdi cimrilik yapıp düşük bir amfi alırsam ilerde tekrar amfi değiştireceğim ve yeniden bir sürü para gidecek. En baştan alayım hem güzel bir amfi dinlemiş olurum hem de uzun süre değiştirmem diye düşünüyorum.

İkinci elde temiz olursa neden olmasın, hatta daha güzel olur :)
    Çok tşk üstat, hepsi çok güzel amfiler, elimden geldiğince hepsini dinleyip karar vermeye çalışacağım. Yine danışırım bu süreçte...
  • luceadest L kullanıcısına yanıt
    Benim de amfi tavsiyem tri vista 300 zor düşer ama parasının çok üstünde çalan bir amfidir. Gryphın diablıda dinledim. Diabloyu cebinden çıkarıcak bir amfidir tri vista 300. Ben diabloda dan tri vistaya geçtim ondan anteliona geldim. Benim gözümde tri vista tam bir ufak antelion. Hem sağlam hemde detaylı tam parasının amfisi ama pek düşmez. Düşerse kesin gidip dinlemenizi öneririm almıyacak olsanızda dinleyin. Hem tri vista 300 ile amati futura gibi hoparlörde beslersin ileride seconda yetmezse.

• Tir Vista bullunmuyor güzel cihazda

• Hegel h360 nasıldır?

• quote:

Orijinalden alıntı: luceadest

Hegel h360 nasıldır?

Ben bir şey yazarım ama kızıyor lar sonra

Tşk takip listeme aldım Tri Vista'yı :)

Evime sokmam ya da çöp hangisi

• quote:

Orijinalden alıntı: darkerdi

Evime sokmam ya da çöp hangisi

Yazmam :)))

Whatsup dan yazdım

Burda uğraşmıyorum artık

• Karan K180 parası Hegel 360 veya diğerleri var alternatif.. Büyütülecek bir ürünü yok bence Hegel'in.. Diğerlerinin yanında acımasız bir kıyaslama olur şahsen.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.