Bildirim
Opera ve Donanımhaber ilginç bi detay.
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
bende opera kullanıyorum. neresi olduğunu anlamadım. bi görüntü atarmısın -
C:\Program Files (x86)\Opera\styles içine bi tane dh.css diye dosya oluştur. İçine aşağıda verdiğim css kodunu yapıştır.
acronym{
border-bottom-style: none !important;
}
Sonra operadan site tercihlerini düzenle > görünümden oluşturduğun css yi seç kaydet -
takıldığın şeye bak
Allah uçak kazası vermesin -
quote:
Orijinalden alıntı: Revolution
C:\Program Files (x86)\Opera\styles içine bi tane dh.css diye dosya oluştur. İçine aşağıda verdiğim css kodunu yapıştır.
acronym{
}
Sonra operadan site tercihlerini düzenle > görünümden oluşturduğun css yi seç kaydet
Adam CSS akıyo ya -
quote:
Orijinalden alıntı: Evezok
quote:
acronym{
}
Sonra operadan site tercihlerini düzenle > görünümden oluşturduğun css yi seç kaydet
Adam CSS akıyo ya
Adam likit beyler dagilin
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
acronym{
}
dostum bunu firefox için nasıl yapabiliriz peki ?
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X