Şimdi Ara

operada flash player sorunu!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
1
Favori
29.588
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar operada flash player yüklemelisiniz diye bi uyarı geliyo tamamı tıkladığım zaman adobe flash player sitesine yönlendiriyor beni ve programı indirip kuruyorum fakat sonra bilgisayara reset atıyorum tekrar aynı siteyi açıyorum yine aynı uyarıyı veriyoı en az 50 defa yükledim yine aynı uyarıyı veriyo bi fikri olan varmı???

teşekkür ederim.

• indirdiğiniz playeri operayı kapatıptamı yüklüyorsunuz..?
  • quote:

Orijinalden alıntı: computeron

indirdiğiniz playeri operayı kapatıptamı yüklüyorsunuz..?

ewt hocam zaten operayı kapatmadan yükleyemem!
  • tarayıcı özelliklerini standart hale getiriniz.. yada kullanmış olduğunuz güvenlik vs yazılımları kontrol edin..
  • hocam ie'de oluyo operada olmuyo güvenlikle bi ilgisi yok ayrıca tarayıcıda standart???
  • öncelikle selamlar.
    aynı sorunu bende yaşamıştım daha önce. bu linkteki adımları uygularsan sorunun çözülecektir sanırım.

http://www.operaturkiye.net/opera-temiz-kurulum-nasil-yapilir

düzeltme: imla hatası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aMiraL* -- 2 Şubat 2010; 23:06:01 >
  • hocam hiç bi şey anlaşılmıyo anlattıklarından
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bs player sorun
    18 yıl önce açıldı
    opera tarayıcı youtube sorunu
    11 yıl önce açıldı
    Stremio Media Player sorunu
    10 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • nesini anlamadınız. resimli olarak anlatılmış ama takıldığın yer varsa söyleyin yardımcı olalım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aMiraL*

nesini anlamadınız. resimli olarak anlatılmış ama takıldığın yer varsa söyleyin yardımcı olalım.

hocam tamam çözdüm sorunu inndir.com 'da opera için ayrı bi flash player var sanırım ie içim adobe'un sitesindeki demekki tarayıcılara göre ayrılıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: walk__

quote:

Orijinalden alıntı: aMiraL*

nesini anlamadınız. resimli olarak anlatılmış ama takıldığın yer varsa söyleyin yardımcı olalım.

hocam tamam çözdüm sorunu inndir.com 'da opera için ayrı bi flash player var sanırım ie içim adobe'un sitesindeki demekki tarayıcılara göre ayrılıyor.

Aslında Adobe'un sitesinden indirmesi gerekiyordu flash'ı Opera için, yani buradan sadece ie için flash inmiyor.

operada flash player sorunu!

• BEN BU SORUNU DENEME YANILMA YOLUYLA ÇÖZDÜM. ÇÜNKÜ NETTE ÇOK ARADIM AMA ÇÖZÜMÜ BULAMADIM. EĞER OPERANIN TURBO ÖZELLİĞİ AÇIKSA VİDEOLAR AÇILMIYOR. AÇMAK İSTEDİĞİNİZ VİDEO SAYFASINA TIKLAYIN SONRA TURBOYU KAPATIN VE VİDEONUN ÜZERİNE TIKLAYIN. İŞTE BU KADAR =)
  • takipp
  • JavaScript ve Plug-Ins aktif değilse de aynı uyarıyı verir.
    Bunların etkin olduğundan emin olun.
    Araçlar(Tools) >Tercihler(Preferences)>Gelişmiş(Advanced)>içerik(content) ayarlarından kontol edebilirsin etkin olup olmadığını
    yada kısa yoldan Araçlar>Hızlı tercihler(Quick Preferences) menusunden..
  • quote:

Orijinalden alıntı: u_santo

BEN BU SORUNU DENEME YANILMA YOLUYLA ÇÖZDÜM. ÇÜNKÜ NETTE ÇOK ARADIM AMA ÇÖZÜMÜ BULAMADIM. EĞER OPERANIN TURBO ÖZELLİĞİ AÇIKSA VİDEOLAR AÇILMIYOR. AÇMAK İSTEDİĞİNİZ VİDEO SAYFASINA TIKLAYIN SONRA TURBOYU KAPATIN VE VİDEONUN ÜZERİNE TIKLAYIN. İŞTE BU KADAR =)

Hayır, bende etki etmiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi umbaba -- 27 Aralık 2012; 23:48:55 >
  • Konuyu Hortlatıyorum ama bi kaç bildiğim şey var .
    Resimlerde gibi mi oluyor sende ?
    Oluyorsa :
    Ya internet exporler google v.b lerden girceksin bendede öyle flash sorunu var
    Olmuyorsa bilmiyorum
    Operanın sitesinden Alıntı :

Soru: Kullanmakta olduğum eklentiler hangi dizindedir?

Cevap: Eklentileriniz C://Program Files/Opera/Plugins dizini altındadır.

Adobe Flash`ın dosyası böyleymiş eklenti dosyası :
    Dosya Adı: npswf32.dll
    hepsininde aynı
  • en güzel yöntem operanın üzerinden adobenin sayfasına baglanıp pc gereksinimlerini verip down.yapmak büyük bir dertten bu şekilde kurtuldum
  • arkadaşlar önce adobenin sayfasından güncel flash playeri indirin ardın dan opera://plugins sayfasından en altta adobe flash player eklentisini aktif edin sorun çözülmüş olacaktır .

Ek olarak , opera turbo modunda flash playeri otomatik olarak engelliiyor . önce turboyu kapatarak deneyin olamazsa dediğimi yapın
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.