Şimdi Ara

Operation Fortune: Ruse de Guerre | Guy Ritchie | Jason Statham - Aubrey Plaza

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
787
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 13 Ocak’ta vizyona girecek olan, yönetmenliğini Guy Ritchie'nin; başrollerini ise Jason Statham, Hugh Grant, Aubrey Plaza ve Josh Hartnett’ın paylaştığı Operation Fortune filminde ünlü Türk oyuncular Kaan Urgancıoğlu, Tim Seyfi adıyla tanınan Türk-Alman aktör Timur Seyfettin Ölmez, Ozan Ayhan, Ergun Kuyucu ve Aksel Üstün de yer alıyor.

130 milyon doları aşan bütçesiyle son dönemlerin en yüksek bütçeli yapımlarından, aksiyon-komedi türündeki Operation Fortune (Servet Operasyonu) filminde, özel bir ajan olan Orson Fortune’ı canlandıran Jason Statham ekibi ile birlikte dünyayı tehdit eden ölümcül bir silahı ortadan kaldırmak için milyarder bir silah tüccarının peşine düşüyor.

< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Operation Fortune: Ruse de Guerre | Guy Ritchie | Jason Statham - Aubrey Plaza

• Bu filmi valla çıktığı saniye gidip izlicem, 2021 den beri bekliyorum. Hatta 2021 de çıktığını zannediordum . O günlerde tabi korona belası vardı. Sinemaya coksada gidemeyecektim. Neyse cıksında netten izlerim dedim. 2021 mayıs haziran da arıorum hiç yok girmediğim site kalmamıştı. 2022 de bekliyorum halaaa düşmesini her ay standart olarak hdfilmcehhenneminden cennetine ölüsünden dirisine inciğini cinciğini getirip arıyordum cok sevdiğim bi adam bekliyorum . Hiç bi yerde de haberi yok ki gişe ertelendi diye ben garibim 2022 aralık geçen aya kadar bekliyorum. Neyse avatar çıktı ona gittim. Baktım filmin kartonu var ama hiçbişe yazmıo üstünde pek yakında vs yok. Neyse bende diyorum ah be keşke tekrar sinemada verilse de izlesem üç katı parasını verip. Ben halaa 2021 ocakta cıkmış internete düşmemiş zannediyorum. Aga ocakta bi patladı film heryerde acıklamalar vs yok ukrayna savası yok parada anlaşamadılar 2 senedir bekliyo ben şok oldum . Meğer hiç çıkmamış filmi aratıp duruomuşum

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• Bugün itibarıyla vizyona girdi.

• izledim enfesti tavsiye ederim

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • imax olsaydı keske.

• 44.875 kişi izlemiş

• alelade bir film olmuş. Guy Ritchie abi den daha iyi bir şeyler bekledim. türk oyuncularda arada görünüyor. tim seyfi bir tık daha ön planda. boş vakitte izlenebilir. 6/10

• Yapımı izledik ancak daha iyi olmasını beklerdim. Aksiyon sahneleri çok fazla keyif vermedi. Yine de Antalya'da geçmesi bazı Türk oyunculara yer vermeleri hoşuma gitti. Biraz manzara filan gördüm çok şükür. Kaan Urgancıoğlu'nu görmek güzeldi ama
    tez harcadılar adamı ya la.

Altyazı da makine çeviriydi, not da düşmemişler. Gerçi uzun cümlelerde iyiydi ama kısa basit cümlelerde batırmış. Neyse ki oraları çok net anlaşılıyordu.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.