![]() OPERATION TANGO TURKCE YAMA Çevirinin yaklaşık olarak %50lik kısmı tamamlandı. 2 ya da 3 bölüm çevirisi kaldı. Sonrasında test aşamasına geçeceğim. Arkadaşımla oynarken hackerlık kısmında çok yazı ve anlamadığım kelime var dedi. O yüzden çevirmeye karar verdim. Normalde keyfi bir çeviri olacaktı aramızda oynayıp yamayla birlikte oyunu silecektik ama sonra, oynamak isteyip de ingilizcesi yüzünden vazgeçen arkadaşlar olursa diye paylaşmak istedim. Yakın zamanda çeviri bitmiş olur şu sıralar oyun yaptığımız için pek bakamıyorum ama yaklaşık 2 hafta içinde bitmiş olacağını umut ediyorum. YAMA NOTLARI
Zaten oyunun pek bir alıcısı yok ama eğer ki rağbet görürse oynamak için çevirdiğim 2 oyunu da atmayı planmıyorum. Genelde keyfi olarak arkadaşlarıma da yardımcı olmak amacıyla oyunu net anlasınlar diye çeviriyordum ama bundan sonra tool bulabildiğim sürece bu tarz coop oyunları çevirdikçe atmayı planlıyorum :) < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hermanos LP -- 19 Mart 2022; 10:53:38 > |
Bildirim