Şimdi Ara

Operation Vanguard Yeni Silah ve Görevler (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
95
Cevap
1
Favori
4.387
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • dün arkadaşım vanduard operasyon erişim bileti aldı 4 maç yaptık maçtan öncede 1 görev yapmıştı toplam 5 adet kutu çıktı her maç sonunda hediye olarak. 3 tanesi vanguard kasası.. erişim bileti alan herkeste de böyle mi oluyor?
  • Ben valla beğendim çoğu skini bugün steame 20 tl attım operasyon bileti+M4a1-s Basilisk aldım Bi ara Atomic Alloy diye alsammı diye düşündüm ama Basilisk gözüme daha güzel geldi Şimdiden görevlerle birlikte 3 kasa düşürdüm
  • Şu 1 veya 2 gün kaldı yazısı keşke tam saatide gösterseymiş. Oyunun 1 gün geçmesine göre mi yoksa 3 gün kendi yaptığımız görevlerden sonra mı vericek o kötü olmuş.
  • Görevlerden sadece kutu mu düşüyo silah düşme olasılığı yokmu ?
  • görevlerde silahta var kutuda, çıkan silahlar biraz dandik.. ama kutular değerli şuan pazar fiyatı 1,90TL. dün akşam bana 2 kutu çıktı 1.55-160TL arasıydı piyasa sattım gitti. o parayada silah istiyorsan
  • Pazarin ve kutularin bukadar dipte olmasinin sebebi breakout daki drop sistemi yerine gorevle binlerce kutunun oyuna sokulmasi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Az önce arkadaşlar oynuyoduk onun görevini ve 2. göreviydi.

Ak-47 - Siyah laminant ( FT ) geldi.. 13 Tl değeri...
  • Görevleri yaptım 2gün bekletiyor
  • görevlerde hile yapan çok oyuncu var deathmatchta daha rahat farkedersiniz ilk mermileri yüksek oranda hs geliyor
  • Kutunun bitanesini açıyım dedim 0.70 değerinde skin düştü hay şansımı

• quote:

Orijinalden alıntı: *GameOver*

http://www.counter-strike.net/operationvanguard/

buradan eşyalara bakılabilir bileti alınca içinde 2 tane daha satın alma çıkıyor bunu şimdiden söyleyim yani görevin içinde 2 sayfa daha görev yapabilmek için 2x6,75tl ödemeniz gerekmekte

ayrıca görevlerin günlük sınırları var bir günde hepsi olmuyor

2 tane daha satın alma derken ne aldırıyor
  • Bu sistemde bir yanlıslık var apaçık belli. Okursanız sevinirim. İlk operasyonun geldiği gün operasyonun kendisini aldım ve 2 görevi yaptım. Ardından 3 gün sonra görev yapabileceğimi yazdı ve yine aynı gün o 2 yan görevide aldım ve 3 görev daha yaptım. Yani ilk gün toplam 5 görev yaptım ve görevlerin orda bana 1 gün sonra tekrar görev yapabileceğim yazıyordu. Görev 1 gün sonra geldi ve 1 görev yaptım bu sefer 2 gün beklememi söyledi bugün tekrar 2. gün doldu görev açıldı yine 1 görev yaptım ve şimdi yine 2 gün beklememi istiyor. Bu sistem nasıl işliyor anlam veremedim!
  • Aynen aynısı bendede oldu saçmalık

• quote:

Orijinalden alıntı: Raydr1c

Bu sistemde bir yanlıslık var apaçık belli. Okursanız sevinirim. İlk operasyonun geldiği gün operasyonun kendisini aldım ve 2 görevi yaptım. Ardından 3 gün sonra görev yapabileceğimi yazdı ve yine aynı gün o 2 yan görevide aldım ve 3 görev daha yaptım. Yani ilk gün toplam 5 görev yaptım ve görevlerin orda bana 1 gün sonra tekrar görev yapabileceğim yazıyordu. Görev 1 gün sonra geldi ve 1 görev yaptım bu sefer 2 gün beklememi söyledi bugün tekrar 2. gün doldu görev açıldı yine 1 görev yaptım ve şimdi yine 2 gün beklememi istiyor. Bu sistem nasıl işliyor anlam veremedim!

yanlış birşey yok. görünen o ki adamlar 3 ay içinde sadece 50-60 civarı görevi yaptıracak, tamamını oynayamayacaksın.
    yani seçme yapman gerekecek gibi görünüyor.
    valve'nin üçkağıtları işte.

• Cahilliğimi mazur görün ancak Son derece nadir'den kasıt nedir yeni operasyon kutularında?
    Bildiğim kadarıyla yeni bir bıçak gelmedi bu operasyon ile.
    Kelebek bıçak mı veriyor bu kutu da ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: TwinExist

Cahilliğimi mazur görün ancak Son derece nadir'den kasıt nedir yeni operasyon kutularında?
    Bildiğim kadarıyla yeni bir bıçak gelmedi bu operasyon ile.
    Kelebek bıçak mı veriyor bu kutu da ?

Yok kanka karambit bayonet sustalı tarzında

• Ben M4A1-s Basilisk aldım tek iyi skin o bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jokur

Ben M4A1-s Basilisk aldım tek iyi skin o bence

Bence o paraya göre bi atomic yada muhafız etmez hacı ama o seri içnde o ve griffin güzel ha bide p250 ve p2000 :)

• quote:

Orijinalden alıntı: qun4L

Az önce arkadaşlar oynuyoduk onun görevini ve 2. göreviydi.

Ak-47 - Siyah laminant ( FT ) geldi.. 13 Tl değeri...

hocam görevden silah görevden düşmedi değil mi random düştü. mission reward falan yazıyor muydu. eğer öyleyse yandım black laminate yatırım yaptımda 30 liralık minimal wear 15 olunca aldımda şüphelendim

• Görevden banada bizon karbon fiber çıktı 1.65tl ye sattım. Bu arada dikkat ettiğim deathmatchta görev ödülü olarak aynı görevi yapan herkese aynı silah düşüyor oyun sonunda

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.