Şimdi Ara

Operation Vanguard Yeni Silah ve Görevler (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
95
Cevap
1
Favori
4.365
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Entropi Canavarı

quote:

Orijinalden alıntı: Raydr1c

Diğer iki alt görevide alınca +1 diye bir ibare var. Şimdi örneğin 2side aldık +2 oldu normalde 3 gün sanırım 2 görev hakkı veriyor biz bunları alınca bize 1 günde 2 görev hakkı mı verecek yoksa 3 günde 4 görev hakkımız mı olacak?

3 günde 4 görev

Alıntıları Göster
    dün arkadaşım vanduard operasyon erişim bileti aldı 4 maç yaptık maçtan öncede 1 görev yapmıştı toplam 5 adet kutu çıktı her maç sonunda hediye olarak. 3 tanesi vanguard kasası.. erişim bileti alan herkeste de böyle mi oluyor?

• Ben valla beğendim çoğu skini bugün steame 20 tl attım operasyon bileti+M4a1-s Basilisk aldım Bi ara Atomic Alloy diye alsammı diye düşündüm ama Basilisk gözüme daha güzel geldi Şimdiden görevlerle birlikte 3 kasa düşürdüm
  • quote:

Orijinalden alıntı: ArchAngelMichael

Ben valla beğendim çoğu skini bugün steame 20 tl attım operasyon bileti+M4a1-s Basilisk aldım Bi ara Atomic Alloy diye alsammı diye düşündüm ama Basilisk gözüme daha güzel geldi Şimdiden görevlerle birlikte 3 kasa düşürdüm
    Şu 1 veya 2 gün kaldı yazısı keşke tam saatide gösterseymiş. Oyunun 1 gün geçmesine göre mi yoksa 3 gün kendi yaptığımız görevlerden sonra mı vericek o kötü olmuş.
  • quote:

Şu 1 veya 2 gün kaldı yazısı keşke tam saatide gösterseymiş. Oyunun 1 gün geçmesine göre mi yoksa 3 gün kendi yaptığımız görevlerden sonra mı vericek o kötü olmuş.

Alıntıları Göster
    Görevlerden sadece kutu mu düşüyo silah düşme olasılığı yokmu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: DefuseHostage

Görevlerden sadece kutu mu düşüyo silah düşme olasılığı yokmu ?

Alıntıları Göster
    görevlerde silahta var kutuda, çıkan silahlar biraz dandik.. ama kutular değerli şuan pazar fiyatı 1,90TL. dün akşam bana 2 kutu çıktı 1.55-160TL arasıydı piyasa sattım gitti. o parayada silah istiyorsan
  • Pazarin ve kutularin bukadar dipte olmasinin sebebi breakout daki drop sistemi yerine gorevle binlerce kutunun oyuna sokulmasi
  • quote:

Orijinalden alıntı: red01

Pazarin ve kutularin bukadar dipte olmasinin sebebi breakout daki drop sistemi yerine gorevle binlerce kutunun oyuna sokulmasi
    Az önce arkadaşlar oynuyoduk onun görevini ve 2. göreviydi.

Ak-47 - Siyah laminant ( FT ) geldi.. 13 Tl değeri...
  • quote:

Orijinalden alıntı: qun4L

Alıntıları Göster
    Görevleri yaptım 2gün bekletiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: KacaKTV

Görevleri yaptım 2gün bekletiyor

Alıntıları Göster
    görevlerde hile yapan çok oyuncu var deathmatchta daha rahat farkedersiniz ilk mermileri yüksek oranda hs geliyor
  • Kutunun bitanesini açıyım dedim 0.70 değerinde skin düştü hay şansımı
  • quote:

Orijinalden alıntı: *GameOver*

http://www.counter-strike.net/operationvanguard/

buradan eşyalara bakılabilir bileti alınca içinde 2 tane daha satın alma çıkıyor bunu şimdiden söyleyim yani görevin içinde 2 sayfa daha görev yapabilmek için 2x6,75tl ödemeniz gerekmekte

ayrıca görevlerin günlük sınırları var bir günde hepsi olmuyor

2 tane daha satın alma derken ne aldırıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Un4Given35

quote:

Orijinalden alıntı: *GameOver*

http://www.counter-strike.net/operationvanguard/

buradan eşyalara bakılabilir bileti alınca içinde 2 tane daha satın alma çıkıyor bunu şimdiden söyleyim yani görevin içinde 2 sayfa daha görev yapabilmek için 2x6,75tl ödemeniz gerekmekte

ayrıca görevlerin günlük sınırları var bir günde hepsi olmuyor

2 tane daha satın alma derken ne aldırıyor

Alıntıları Göster
    Bu sistemde bir yanlıslık var apaçık belli. Okursanız sevinirim. İlk operasyonun geldiği gün operasyonun kendisini aldım ve 2 görevi yaptım. Ardından 3 gün sonra görev yapabileceğimi yazdı ve yine aynı gün o 2 yan görevide aldım ve 3 görev daha yaptım. Yani ilk gün toplam 5 görev yaptım ve görevlerin orda bana 1 gün sonra tekrar görev yapabileceğim yazıyordu. Görev 1 gün sonra geldi ve 1 görev yaptım bu sefer 2 gün beklememi söyledi bugün tekrar 2. gün doldu görev açıldı yine 1 görev yaptım ve şimdi yine 2 gün beklememi istiyor. Bu sistem nasıl işliyor anlam veremedim!

• Aynen aynısı bendede oldu saçmalık
  • quote:

Bu sistemde bir yanlıslık var apaçık belli. Okursanız sevinirim. İlk operasyonun geldiği gün operasyonun kendisini aldım ve 2 görevi yaptım. Ardından 3 gün sonra görev yapabileceğimi yazdı ve yine aynı gün o 2 yan görevide aldım ve 3 görev daha yaptım. Yani ilk gün toplam 5 görev yaptım ve görevlerin orda bana 1 gün sonra tekrar görev yapabileceğim yazıyordu. Görev 1 gün sonra geldi ve 1 görev yaptım bu sefer 2 gün beklememi söyledi bugün tekrar 2. gün doldu görev açıldı yine 1 görev yaptım ve şimdi yine 2 gün beklememi istiyor. Bu sistem nasıl işliyor anlam veremedim!

yanlış birşey yok. görünen o ki adamlar 3 ay içinde sadece 50-60 civarı görevi yaptıracak, tamamını oynayamayacaksın.
    yani seçme yapman gerekecek gibi görünüyor.
    valve'nin üçkağıtları işte.

• quote:

Orijinalden alıntı: muratynn

quote:

yanlış birşey yok. görünen o ki adamlar 3 ay içinde sadece 50-60 civarı görevi yaptıracak, tamamını oynayamayacaksın.
    yani seçme yapman gerekecek gibi görünüyor.
    valve'nin üçkağıtları işte.

Alıntıları Göster
    Cahilliğimi mazur görün ancak Son derece nadir'den kasıt nedir yeni operasyon kutularında?
    Bildiğim kadarıyla yeni bir bıçak gelmedi bu operasyon ile.
    Kelebek bıçak mı veriyor bu kutu da ?

• quote:

Orijinalden alıntı: TwinExist

Cahilliğimi mazur görün ancak Son derece nadir'den kasıt nedir yeni operasyon kutularında?

Yok kanka karambit bayonet sustalı tarzında
  • quote:

Orijinalden alıntı: ViperStrikes23

quote:

Orijinalden alıntı: TwinExist

Yok kanka karambit bayonet sustalı tarzında

Alıntıları Göster
    Ben M4A1-s Basilisk aldım tek iyi skin o bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jokur

Ben M4A1-s Basilisk aldım tek iyi skin o bence

Bence o paraya göre bi atomic yada muhafız etmez hacı ama o seri içnde o ve griffin güzel ha bide p250 ve p2000 :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: qun4L

hocam görevden silah görevden düşmedi değil mi random düştü. mission reward falan yazıyor muydu. eğer öyleyse yandım black laminate yatırım yaptımda 30 liralık minimal wear 15 olunca aldımda şüphelendim
  • Görevden banada bizon karbon fiber çıktı 1.65tl ye sattım. Bu arada dikkat ettiğim deathmatchta görev ödülü olarak aynı görevi yapan herkese aynı silah düşüyor oyun sonunda
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.