Diğer iki alt görevide alınca +1 diye bir ibare var. Şimdi örneğin 2side aldık +2 oldu normalde 3 gün sanırım 2 görev hakkı veriyor biz bunları alınca bize 1 günde 2 görev hakkı mı verecek yoksa 3 günde 4 görev hakkımız mı olacak?
3 günde 4 görev
Alıntıları Göster
dün arkadaşım vanduard operasyon erişim bileti aldı 4 maç yaptık maçtan öncede 1 görev yapmıştı toplam 5 adet kutu çıktı her maç sonunda hediye olarak. 3 tanesi vanguard kasası.. erişim bileti alan herkeste de böyle mi oluyor?
Ben valla beğendim çoğu skini bugün steame 20 tl attım operasyon bileti+M4a1-s Basilisk aldım Bi ara Atomic Alloy diye alsammı diye düşündüm ama Basilisk gözüme daha güzel geldi Şimdiden görevlerle birlikte 3 kasa düşürdüm
quote:
Orijinalden alıntı: ArchAngelMichael
Ben valla beğendim çoğu skini bugün steame 20 tl attım operasyon bileti+M4a1-s Basilisk aldım Bi ara Atomic Alloy diye alsammı diye düşündüm ama Basilisk gözüme daha güzel geldi Şimdiden görevlerle birlikte 3 kasa düşürdüm
Şu 1 veya 2 gün kaldı yazısı keşke tam saatide gösterseymiş. Oyunun 1 gün geçmesine göre mi yoksa 3 gün kendi yaptığımız görevlerden sonra mı vericek o kötü olmuş.
quote:
Orijinalden alıntı: Raydr1c
Şu 1 veya 2 gün kaldı yazısı keşke tam saatide gösterseymiş. Oyunun 1 gün geçmesine göre mi yoksa 3 gün kendi yaptığımız görevlerden sonra mı vericek o kötü olmuş.
Alıntıları Göster
Görevlerden sadece kutu mu düşüyo silah düşme olasılığı yokmu ?
quote:
Orijinalden alıntı: DefuseHostage
Görevlerden sadece kutu mu düşüyo silah düşme olasılığı yokmu ?
Alıntıları Göster
görevlerde silahta var kutuda, çıkan silahlar biraz dandik.. ama kutular değerli şuan pazar fiyatı 1,90TL. dün akşam bana 2 kutu çıktı 1.55-160TL arasıydı piyasa sattım gitti. o parayada silah istiyorsan
Pazarin ve kutularin bukadar dipte olmasinin sebebi breakout daki drop sistemi yerine gorevle binlerce kutunun oyuna sokulmasi
quote:
Orijinalden alıntı: red01
Pazarin ve kutularin bukadar dipte olmasinin sebebi breakout daki drop sistemi yerine gorevle binlerce kutunun oyuna sokulmasi
Az önce arkadaşlar oynuyoduk onun görevini ve 2. göreviydi.
Ak-47 - Siyah laminant ( FT ) geldi.. 13 Tl değeri...
quote:
Orijinalden alıntı: qun4L
Alıntıları Göster
Görevleri yaptım 2gün bekletiyor
quote:
Orijinalden alıntı: KacaKTV
Görevleri yaptım 2gün bekletiyor
Alıntıları Göster
görevlerde hile yapan çok oyuncu var deathmatchta daha rahat farkedersiniz ilk mermileri yüksek oranda hs geliyor
Kutunun bitanesini açıyım dedim 0.70 değerinde skin düştü hay şansımı
buradan eşyalara bakılabilir bileti alınca içinde 2 tane daha satın alma çıkıyor bunu şimdiden söyleyim yani görevin içinde 2 sayfa daha görev yapabilmek için 2x6,75tl ödemeniz gerekmekte
ayrıca görevlerin günlük sınırları var bir günde hepsi olmuyor
buradan eşyalara bakılabilir bileti alınca içinde 2 tane daha satın alma çıkıyor bunu şimdiden söyleyim yani görevin içinde 2 sayfa daha görev yapabilmek için 2x6,75tl ödemeniz gerekmekte
ayrıca görevlerin günlük sınırları var bir günde hepsi olmuyor
2 tane daha satın alma derken ne aldırıyor
Alıntıları Göster
Bu sistemde bir yanlıslık var apaçık belli. Okursanız sevinirim. İlk operasyonun geldiği gün operasyonun kendisini aldım ve 2 görevi yaptım. Ardından 3 gün sonra görev yapabileceğimi yazdı ve yine aynı gün o 2 yan görevide aldım ve 3 görev daha yaptım. Yani ilk gün toplam 5 görev yaptım ve görevlerin orda bana 1 gün sonra tekrar görev yapabileceğim yazıyordu. Görev 1 gün sonra geldi ve 1 görev yaptım bu sefer 2 gün beklememi söyledi bugün tekrar 2. gün doldu görev açıldı yine 1 görev yaptım ve şimdi yine 2 gün beklememi istiyor. Bu sistem nasıl işliyor anlam veremedim!
Aynen aynısı bendede oldu saçmalık
quote:
Bu sistemde bir yanlıslık var apaçık belli. Okursanız sevinirim. İlk operasyonun geldiği gün operasyonun kendisini aldım ve 2 görevi yaptım. Ardından 3 gün sonra görev yapabileceğimi yazdı ve yine aynı gün o 2 yan görevide aldım ve 3 görev daha yaptım. Yani ilk gün toplam 5 görev yaptım ve görevlerin orda bana 1 gün sonra tekrar görev yapabileceğim yazıyordu. Görev 1 gün sonra geldi ve 1 görev yaptım bu sefer 2 gün beklememi söyledi bugün tekrar 2. gün doldu görev açıldı yine 1 görev yaptım ve şimdi yine 2 gün beklememi istiyor. Bu sistem nasıl işliyor anlam veremedim!
yanlış birşey yok. görünen o ki adamlar 3 ay içinde sadece 50-60 civarı görevi yaptıracak, tamamını oynayamayacaksın. yani seçme yapman gerekecek gibi görünüyor. valve'nin üçkağıtları işte.
quote:
Orijinalden alıntı: muratynn
quote:
yanlış birşey yok. görünen o ki adamlar 3 ay içinde sadece 50-60 civarı görevi yaptıracak, tamamını oynayamayacaksın. yani seçme yapman gerekecek gibi görünüyor. valve'nin üçkağıtları işte.
Alıntıları Göster
Cahilliğimi mazur görün ancak Son derece nadir'den kasıt nedir yeni operasyon kutularında? Bildiğim kadarıyla yeni bir bıçak gelmedi bu operasyon ile. Kelebek bıçak mı veriyor bu kutu da ?
quote:
Orijinalden alıntı: TwinExist
Cahilliğimi mazur görün ancak Son derece nadir'den kasıt nedir yeni operasyon kutularında? Bildiğim kadarıyla yeni bir bıçak gelmedi bu operasyon ile. Kelebek bıçak mı veriyor bu kutu da ?
Yok kanka karambit bayonet sustalı tarzında
quote:
Orijinalden alıntı: ViperStrikes23
quote:
Orijinalden alıntı: TwinExist
Yok kanka karambit bayonet sustalı tarzında
Alıntıları Göster
Ben M4A1-s Basilisk aldım tek iyi skin o bence
quote:
Orijinalden alıntı: Jokur
Ben M4A1-s Basilisk aldım tek iyi skin o bence
Bence o paraya göre bi atomic yada muhafız etmez hacı ama o seri içnde o ve griffin güzel ha bide p250 ve p2000 :)
quote:
Orijinalden alıntı: qun4L
hocam görevden silah görevden düşmedi değil mi random düştü. mission reward falan yazıyor muydu. eğer öyleyse yandım black laminate yatırım yaptımda 30 liralık minimal wear 15 olunca aldımda şüphelendim
Görevden banada bizon karbon fiber çıktı 1.65tl ye sattım. Bu arada dikkat ettiğim deathmatchta görev ödülü olarak aynı görevi yapan herkese aynı silah düşüyor oyun sonunda