Arkadaşlar bu vanguard bölümünde 2 taraf var 2 tarafın görevlerinin hepsini yapabiliyor muyuz?
quote:
Orijinalden alıntı: TK-
Arkadaşlar bu vanguard bölümünde 2 taraf var 2 tarafın görevlerinin hepsini yapabiliyor muyuz?
hangisini istersen onu yapabilirsin. sadece bir tane yapabilirsin 4 günde. 4 paketide alırsan 2 günde bir.
qun4L
kullanıcısına yanıt
Teşekkürler.
adamlar oyuna indirim yaptı operasyona yapmadı yaw oyun 12 tl operasyon 13.5
KacaKTV
kullanıcısına yanıt
Bizede çıksın 6 kuruşluk scar-20
quote:
Orijinalden alıntı: Miroğlu.
Bizede çıksın 6 kuruşluk scar-20
bende farklı değilim banada nova elma şekeri çıktı.. :)
O yine bir kaç kuruş ediyor
quote:
Orijinalden alıntı: Raydr1c
Şu 1 veya 2 gün kaldı yazısı keşke tam saatide gösterseymiş. Oyunun 1 gün geçmesine göre mi yoksa 3 gün kendi yaptığımız görevlerden sonra mı vericek o kötü olmuş.
kaç saat kaldığı galiba yapmak istediğin görevin üstüne getirince fareyi gözüküyordu yanlış hatırlamıyorsam
Millet çıkan silahları beğenmiyor bana herhangi bir rifle skini çıksa yeter.Hem ucuz skin çıkıyor hemde kullanmadığım kesik pompalı glock a falan dandik skinler çıkıyor :) Bi deser m4 ak 47 falan düşse dişimi kırcam.
beyler 2 hafta görev yapmasak birikiyor mu?
birikmez görev ilerleyebildikçe geliyor. 3. ve 4. sayfalardaki görevler para ile alınabiliyor(6,5TL). o zaman daha çok görev yapabilirsin.
arkadaşlar görevlerin tamamını bitirirsek ekstra bir faydası, ödülü var mı? 84 görevden 10 tane falan kaldı. onlar da operasyon haritalarındaki kasa ödüllü rekabetçi maçlar. rekabetçi eşleştirme bulması hem uzun sürüyor hem de çok sinir bozucu insanlar denk geliyor. ekstra bir getirisi yoksa yapmamayı düşünüyorum. önceki operasyonları (anka, breakout vs.) tamamlayan varsa, bu konuda yardım edebilir mi?
scorp17S
kullanıcısına yanıt
tam ruslardan kurtuldum nova 2 oldum diyodum, arkadaş dedi şu görevleri yapalım silah çıkar belki. 1-2 tane kazanıp çoğunu yenildik. gümüş öncüye düştüm. sakın yapma hiç önermiyorum :D
sAssarenS
kullanıcısına yanıt
operasyonun başlarında ben de bu görevleri yaparken rank düşünce sona bıraktım. şimdi onlardan başka görev kalmadı. getirisi yoksa yapmam herhalde :D
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme