Şimdi Ara

Operation XPS

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
570
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ilgilenen herkese ilk once tesekkur ediyorum.Ben gectigimiz yaz vatandan kapanya ile XPS 720 dq11 aldım.PC gayet gzl 2 adet 8800 GT sli ile birleştirilmis sistem Nvidia 680i SLi chipsetinin ustune oturtulmus islemci olarak Q6600 kullanıyorum 4gb ddr2 675Mhz frekanslı(cpu-zden okudum degeri tam bimiyorum) ram e sahibim.ekran kartlarım oyun dısı 55-60 derece civarında saatlerc oyun oynadıgımda 80-85 e cıkıyor.Tahminimcede kasa fazla ısınmıyor kasa sıcaklıgına dikkat etmedim fakat kasa fanları pc ilk acılırkenki yaptıgı sesi hic yapmıyor sanırım buda zorlamadıgı anlamına gelir.Bilgisayarımdan memnunum fakat son gunlerde Logitech Z5500 almayı dusunmeye basladım ve biraz arastırma yaptıktan sonra z5500 un digital cozucusunden dolayı sadece filmlerde dts ve dobly digital ses alabilecegimi ogrendim bende 150-300 ytl arasında bir ses kartı aramaya basladım buyuk ihtimal creative xfi gamer pro yada titanyum alıcagım Bu konuyu buraya yazmamın sebebi ise yeni takıcagım ses kartının anakartıma uyup uymıyacagı ve cahillimi affedin ses kartı ısıda artış yaparmı yaparsa ne kadar bu sisteme ayrıca bi sogutma gerekirmi? ses kartını aldıktan sonra direk ana karta yerleştirebilirmiyim biostan herhangibir voltaj ayarı fln yapmam gerekirmi isletim sistemim vista ses kartını hemen tanırmı ama ozellikle kartın ısı problemi yapıp yapmıyacagını merak ediyorum yardım ederseni cok makbule gecicektir
     Operation XPS
    kartı hangi slota takıcagımı solerseniz dahada memnun olurum :D

•  Operation XPS
  • Alttaki resimdeki en altta bulunan siyah PCI express 16x slotunun üstündekine takabilirsin. Kartların alt tarafında kaldığı için ısı sorunu yapmaz. Sistemin güzelmiş, güle güle kullan...
  • 2. yolladıgın resıme bakarak; arkadasında dedıgı gıbı en alttakı sıyah pcı-e slotun hemen ustunde kalan beyaz pcı slotuna takabılırsın ses kartını. ses kartı ısı problemı yaratmaz sana bu konuda kafana takılan bırsey olmasın.bıos dan veya baska bır yerden hıc bır ayar vs voltaj yapmana gerek yok. sadece takıcaksın bılgısayarını acıcaksın vısta yenı bır donanım bulacak drıver cd sını takıp yukledıgınde kullanabılırsın.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.