Şimdi Ara

Operatör değişikliği ücretsiz mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
667
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Tüm operatörlerde değişim ücretsiz mi ve tekrar değişim için ne kadar süre beklemek gerekiyor?

• Değişim 2-3 günde oluyor hocam ,bazen 4.güne sarkar nadiren de olsa.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • nazarka kullanıcısına yanıt
    Onu sormamıştım aslında. Yani değişimden kaç gün sonra tekrar değiştirebilirim?
  • 3 ay olmalı...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ron Jeremy

Onu sormamıştım aslında. Yani değişimden kaç gün sonra tekrar değiştirebilirim?

Değiştirmenin bir süre sınırı yok
    İstersen 1 gün sınra istersen 1 sene sonra değişirsin,bir sıkıntı olmaz
    Lakin,operatörlerin taşıma kampanyaları oluyor,bunlardan faydalanmak için bazı süre kısıtları olur
    Mesela
    Turkcell,diğer operatörde en az 30 gün kalıp turkcelle gecersen kampanyadan faydalandırır
    Avea 90 gün diğer operatörde kalmanı söyler
    Vodafone da 90 gün diye biliyorum

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • @koray.tekler kullanıcısına yanıt
    Maksadım şu; hattı avea olarak almıştım ve sonradan da turkcelle geçiş yaptım. Geçenlerde elime bir telefon geldi ve mevcut hattımı ona taktığımda şebekeyi nedense görmüyor fakat başka telefonda sıkıntı yok. Yeni yedek kart aldım belki kart eskimiştir de ondandır diye ama bir işe yaramadı o da. Şimdi de diyorum ki belki operatör değişimiyle alakalıdır numara 553 ama operatör turkcell. Belki cihaz tanımlayamıyordur diyorum (saçma ama aklıma başka da bir şey gelmiyor). O yüzden geçiş ücretsiz ve tekrar değişim süresi az ise hattı tekrar eski operatöre geçirip bir de öyle deneyeyim diyorum.
  • Pardon hocam yanlış algilamisim ben :)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 553 numara turkcell veya vodafone olabilir,bir sorun olmaz,hangimiz ilk açılan operatörle kullanıyor ki?
    Belki telefonda bir sıkıntı vardır,telefona başka operatör simkartı takıp dene istersen.
    Benim de aklıma başka bişey gelmedi.

• quote:

Orijinalden alıntı: @koray.tekler

553 numara turkcell veya vodafone olabilir,bir sorun olmaz,hangimiz ilk açılan operatörle kullanıyor ki?
    Belki telefonda bir sıkıntı vardır,telefona başka operatör simkartı takıp dene istersen.
    Benim de aklıma başka bişey gelmedi.

553 normalde aveadır
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.