Şimdi Ara

operatör logosunun yanındaki rakamlar???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
1
Favori
1.376
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar, wifi ile kablosuza bağlanınca, avea yazısının yanında değişen eksi rakamlar beliriyor (-41 -44 vs..) bu rakamların anlamı nedir. bir de hangi internet bağlantısının aktif olduğunu nerden anlıcam, şebekenin mi yoksa wifi nin aktif olduğunu???

• quote:

Orijinalden alıntı: menoikeus
    arkadaşlar, wifi ile kablosuza bağlanınca, avea yazısının yanında değişen eksi rakamlar beliriyor (-41 -44 vs..) bu rakamların anlamı nedir. bir de hangi internet bağlantısının aktif olduğunu nerden anlıcam, şebekenin mi yoksa wifi nin aktif olduğunu???

Rakami ilk defa senden duydum ama wifi bagli olunca 3 tane cizgi oluyor mavi operatorn yaninda 3g edgeden falan baglanincada E ya da 3G yaziyor eger islem yaparsa nette onun yaninda da yuvarlak donen bi simge cikiyor
  • cihazınızda sbsetting programınız yüklü...cydia dan kaldırırsanız normal ayarlarına döner..
  • Hocam ben cihazın yenisiyim, cydia JB ile alakallı bi şey galiba benim cihaz JB'li değil...

quote:

Orijinalden alıntı: typhoon41

cihazınızda sbsetting programınız yüklü...cydia dan kaldırırsanız normal ayarlarına döner..
  • quote:

Hocam ben cihazın yenisiyim, cydia JB ile alakallı bi şey galiba benim cihaz JB'li değil...

quote:

Orijinalden alıntı: typhoon41

cihazınızda sbsetting programınız yüklü...cydia dan kaldırırsanız normal ayarlarına döner..

JB degilse rakam seklinde gozukmemesi lazım
    eher jb ise ana ekranda ustte saatin yazdıgı bolume
    soldan saga dogru parmaginizla gecin
    sbsetting menusu acılır
    orda ayarlarda numeric wifi secenegini kapatın duzelir
  • arkadaşlar az önce çozdüm, rakamların üzerine tıklayınca normal wifi sembolü çıkıyor... tekrar tıklayınca rakamlar çıkıyor...
  • Senin cihaz jb li hocam
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • hocam jb li olup olmadığı nasıl anlaşılıyor bilmiyorum, geçen restore ettim... ancak restore etmeden itunes'dan app yüklemiştim tele bi sorun çıkmadı, jb'li tele itunes dan app yüklenebiliyor mu? ayrıca restore ettikten sonra yukarıda söylediğim üstüne tıklayınca sembolün değişmesi olayı da kayboldu...

quote:

Orijinalden alıntı: AhmedKaymakcı

Senin cihaz jb li hocam
  • quote:

hocam jb li olup olmadığı nasıl anlaşılıyor bilmiyorum, geçen restore ettim... ancak restore etmeden itunes'dan app yüklemiştim tele bi sorun çıkmadı, jb'li tele itunes dan app yüklenebiliyor mu? ayrıca restore ettikten sonra yukarıda söylediğim üstüne tıklayınca sembolün değişmesi olayı da kayboldu...

quote:

Orijinalden alıntı: AhmedKaymakcı

Senin cihaz jb li hocam

apple storedan indirdigin applerdir onlar yoksa calısmaz cracklı olanlar restoreden hemen sora jb yapman gerekli calısması icin. restore edip bise yapmadıysan suan jb falan yoktur telde
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.