Bildirim
operatör logosunun yanındaki rakamlar???
Orret Home Dijital Mutfak Terazisi, Paslanmaz Çelik Yüzeyli Hassas Tartı, Dara İşlevi, LCD Ekran,Piller Dahil 5 Birim Dönüştürme, Otomatik Kapanma Özellikli, 5 kg Kapasite : Amazon.com.tr: Mutfak
https://www.amazon.com.tr/Orret-Home-Paslanmaz-D%C3%B6n%C3%BC%C5%9Ft%C3%BCrme-%C3%96zellikli/dp/B0D62XF3SC/ref=zg_m_mg_g_56453957031_m_sccl_2/262-9977704-9917659?psc=1
16 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: menoikeus
arkadaşlar, wifi ile kablosuza bağlanınca, avea yazısının yanında değişen eksi rakamlar beliriyor (-41 -44 vs..) bu rakamların anlamı nedir. bir de hangi internet bağlantısının aktif olduğunu nerden anlıcam, şebekenin mi yoksa wifi nin aktif olduğunu???
Rakami ilk defa senden duydum ama wifi bagli olunca 3 tane cizgi oluyor mavi operatorn yaninda 3g edgeden falan baglanincada E ya da 3G yaziyor eger islem yaparsa nette onun yaninda da yuvarlak donen bi simge cikiyor -
cihazınızda sbsetting programınız yüklü...cydia dan kaldırırsanız normal ayarlarına döner.. -
Hocam ben cihazın yenisiyim, cydia JB ile alakallı bi şey galiba benim cihaz JB'li değil...
quote:
Orijinalden alıntı: typhoon41
cihazınızda sbsetting programınız yüklü...cydia dan kaldırırsanız normal ayarlarına döner..
-
quote:
Hocam ben cihazın yenisiyim, cydia JB ile alakallı bi şey galiba benim cihaz JB'li değil...
quote:
Orijinalden alıntı: typhoon41
cihazınızda sbsetting programınız yüklü...cydia dan kaldırırsanız normal ayarlarına döner..
JB degilse rakam seklinde gozukmemesi lazım
eher jb ise ana ekranda ustte saatin yazdıgı bolume
soldan saga dogru parmaginizla gecin
sbsetting menusu acılır
orda ayarlarda numeric wifi secenegini kapatın duzelir -
arkadaşlar az önce çozdüm, rakamların üzerine tıklayınca normal wifi sembolü çıkıyor... tekrar tıklayınca rakamlar çıkıyor... -
Senin cihaz jb li hocam -
hocam jb li olup olmadığı nasıl anlaşılıyor bilmiyorum, geçen restore ettim... ancak restore etmeden itunes'dan app yüklemiştim tele bi sorun çıkmadı, jb'li tele itunes dan app yüklenebiliyor mu? ayrıca restore ettikten sonra yukarıda söylediğim üstüne tıklayınca sembolün değişmesi olayı da kayboldu...
quote:
Orijinalden alıntı: AhmedKaymakcı
Senin cihaz jb li hocam
-
quote:
hocam jb li olup olmadığı nasıl anlaşılıyor bilmiyorum, geçen restore ettim... ancak restore etmeden itunes'dan app yüklemiştim tele bi sorun çıkmadı, jb'li tele itunes dan app yüklenebiliyor mu? ayrıca restore ettikten sonra yukarıda söylediğim üstüne tıklayınca sembolün değişmesi olayı da kayboldu...
quote:
Orijinalden alıntı: AhmedKaymakcı
Senin cihaz jb li hocam
apple storedan indirdigin applerdir onlar yoksa calısmaz cracklı olanlar restoreden hemen sora jb yapman gerekli calısması icin. restore edip bise yapmadıysan suan jb falan yoktur telde
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X